Ухвала
від 27.01.2023 по справі 947/23759/22
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ОДЕСИ


Справа № 947/23759/22

Провадження № 2/947/651/23

УХВАЛА

про проведення судового засідання у режимі відеоконференції

27.01.2023 року

Суддя Київського районного суду міста Одеси Гниличенко М.В. розглянувши заяву представника відповідача Товариства з додатковою відповідальністю «Страхова компанія «Гардіан» Черняковського Андрія Вячеславовича про проведення судового засідання у режимі відеоконференції по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з додатковою відповідальністю «Страхова компанія «Гардіан», Малого підприємства Товариства з обмеженою відповідальністю «Швидкі автобусні маршрути», третя особа: ОСОБА_2 про стягнення страхового відшкодування та моральної шкоди, завданої внаслідок ДТП, -

ВСТАНОВИВ :

В провадженні Київського районного суду м.Одеси знаходиться цивільна справа позовом ОСОБА_1 до Товариства з додатковою відповідальністю «Страхова компанія «Гардіан», Малого підприємства Товариства з обмеженою відповідальністю «Швидкі автобусні маршрути», третя особа: ОСОБА_2 про стягнення страхового відшкодування та моральної шкоди, завданої внаслідок ДТП.

26.01.2023 року на електронну адресу Київського районного суду м.Одеси надійшла заява представника відповідача Товариства з додатковою відповідальністю «Страхова компанія «Гардіан»- Черняковського А.В. про проведення судового засідання у режимі відеоконференції, в якому він просить забезпечити проведення судового засідання по справі №947/23759/22, в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за його участю за допомогою онлайн сервісу відеозв`язку «EasyСon», у зв`язку із запровадженням в Україні військового стану.

Відповідно до ч. 1 ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.

Згідно ч.ч. 2, 3, 4 ст. 212 ЦПК України, учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів). Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" або Державною судовою адміністрацією України. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відео конференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання.

Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву (ч. 5 ст. 212 ЦПК України).

Суддя, дослідивши матеріали справи, дійшов висновку, що заява обґрунтована і підлягає задоволенню відповідно до ст. 212 ЦПК України.

Враховуючи наведене, керуючись ст. 212 ЦПК України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Заяву представника відповідача Товариства з додатковою відповідальністю «Страхова компанія «Гардіан» Черняковського Андрія Вячеславовича про проведення судового засідання у режимі відеоконференції - задовольнити.

Розгляд цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Товариства з додатковою відповідальністю «Страхова компанія «Гардіан», Малого підприємства Товариства з обмеженою відповідальністю «Швидкі автобусні маршрути», третя особа: ОСОБА_2 про стягнення страхового відшкодування та моральної шкоди, завданої внаслідок ДТП проводити у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів представника Товариства з додатковою відповідальністю «Страхова компанія «Гардіан»- Черняковського Андрія Вячеславовича, за допомогою системи «EasyСon», зокрема судове засідання, яке призначено на 30.01.2023 року о 10 год.30 хв. в приміщенні Київського районного суду м.Одеси /м.Одеса, вул.Варненська 3Б/, а також усі послідуючі судові засідання проводити у режимі відео конференції.

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: http://court.gov.ua/.

Копію ухвали направити представнику відповідача Товариства з додатковою відповідальністю «Страхова компанія «Гардіан» Черняковському Андрію Вячеславовичу на електронну пошту ІНФОРМАЦІЯ_1 - для відома.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали складено та підписано 27.01.2023 року.

Суддя Гниличенко М. В.

Дата ухвалення рішення27.01.2023
Оприлюднено01.02.2023
Номер документу108673075
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення страхового відшкодування та моральної шкоди, завданої внаслідок ДТП

Судовий реєстр по справі —947/23759/22

Рішення від 27.04.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Гниличенко М. В.

Ухвала від 29.03.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Гниличенко М. В.

Ухвала від 27.01.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Гниличенко М. В.

Ухвала від 10.11.2022

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Гниличенко М. В.

Ухвала від 31.10.2022

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Гниличенко М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні