Ухвала
від 30.01.2023 по справі 910/1402/23
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01054, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-В, тел. (044) 284-18-98, E-mail: inbox@ki.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

м. Київ

30.01.2023Справа № 910/1402/23

Господарський суд міста Києва у складі судді Васильченко Т.В., розглянувши матеріали позовної заяви Публічного акціонерного товариства Акціонерний банк «Південний» (65059, Одеська обл., м. Одеса, вул. Краснова, буд. 6/1) до Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Прометей» (01054, місто Київ, вул. Хмельницького Богдана, будинок 30/10, квартира 2А), Товариства з обмеженою відповідальністю «Прометей Траст» (54001, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Потьомкінська, буд. 114), Товариства з обмеженою відповідальністю «Прометей Елеватор» (01054, м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, буд. 30/10, кв. 2А), Приватного підприємства «Роіл Плюс» (54055, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Потьомкінська, буд. 112), Товариства з обмеженою відповідальністю «Виробнича компанія «Прометей» (56150, Миколаївська обл., Баштанський р-н, с. Піски, вул. Кобзаря, буд. 19-А), Товариства з обмеженою відповідальністю «РВ-Капітал» (01054, місто Київ, вул. Хмельницького Богдана, будинок 30/10, квартира 2А), фізичної особи ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Зерноторг» (01054, місто Київ, вул. Хмельницького Богдана, будинок 30/10, квартира 2А), Товариства з обмеженою відповідальністю «Прометей Сайлос» (54001, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Потьомкінська, будинок 114) та Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрі Грейн» (54029, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул.8 Березня, буд. 34А) про стягнення заборгованості

Без повідомлення (виклику) учасників справи

ВСТАНОВИВ:

Публічне акціонерне товариство Акціонерний банк «Південний» (далі - позивач) звернулося до Господарського суду міста Києва з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Прометей» (далі - відповідач-1), Товариства з обмеженою відповідальністю «Прометей Траст» (далі - відповідач-2), Товариства з обмеженою відповідальністю «Прометей Елеватор» (далі - відповідач-3), Приватного підприємства «Роіл Плюс» (далі - відповідач-4), Товариства з обмеженою відповідальністю «Виробнича компанія «Прометей» (далі - відповідач-5), Товариства з обмеженою відповідальністю «РВ-Капітал» (далі - відповідач-6), фізичної особи ОСОБА_1 (далі - відповідач-7), Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія Зерноторг» (далі - відповідач-8), Товариства з обмеженою відповідальністю «Прометей Сайлос» (далі - відповідача-9) та Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрі Грейн» (далі - відповідач-10) про стягнення заборгованості.

Відповідно до частини 6 статті 176 Господарського процесуального кодексу України, у разі якщо відповідачем у позовній заяві вказана фізична особа, що не є підприємцем, суд не пізніше двох днів з дня надходження позовної заяви до суду звертається до відповідного органу реєстрації місця перебування та місця проживання особи щодо надання інформації про зареєстроване місце проживання (перебування) такої фізичної особи.

Згідно з частиною 1 статті 16 Закону України «Про захист персональних даних», порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди суб`єкта персональних даних на обробку цих даних, наданої володільцю персональних даних, або відповідно до вимог закону. Порядок доступу третіх осіб до персональних даних, які перебувають у володінні розпорядника публічної інформації, визначається Законом України «Про доступ до публічної інформації», крім даних, що отримує від інших органів центральний орган виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову та бюджетну політику, під час здійснення верифікації та моніторингу державних виплат.

Відповідно до частини 3 статті 16 Закону України «Про захист персональних даних» визначено, що суб`єкт відносин, пов`язаних з персональними даними, подає запит щодо доступу (далі - запит) до персональних даних володільцю персональних даних.

Частиною 7 статті 176 Господарського процесуального кодексу України передбачено, що інформація про місце проживання (перебування) фізичної особи має бути надана протягом п`яти днів з моменту отримання відповідним органом реєстрації місця проживання та перебування особи відповідного звернення суду.

Враховуючи викладене, керуючись статтями 176, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України та статтею 16 Закону України «Про захист персональних даних» суд

УХВАЛИВ:

1. Звернутися до Управління державної реєстрації департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради із запитом щодо доступу до персональних даних - фізичної особи - ОСОБА_1 (ідентифікаційний код НОМЕР_1 ).

2. Зобов`язати Управління державної реєстрації департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради надати інформацію про місце проживання (перебування) фізичної особи, а саме: ОСОБА_1 (ідентифікаційний код НОМЕР_1 ).

3. Звернутися до Управління ДМС у Миколаївській області із запитом щодо доступу до персональних даних - фізичної особи - ОСОБА_1 (ідентифікаційний код НОМЕР_1 ).

4. Зобов`язати Управління ДМС у Миколаївській області надати інформацію про місце проживання (перебування) фізичної особи, а саме: ОСОБА_1 (ідентифікаційний код НОМЕР_1 ).

5. Ухвалу надіслати на адресу Управління державної реєстрації департамент з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради (54001, м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20) для виконання пунктів 1-2 резолютивної частини даної ухвали.

6. Ухвалу надіслати на адресу Управління ДМС у Миколаївській області (54001 м. Миколаїв, вул. Декабристів, буд 5-А) для виконання пунктів 3-4 резолютивної частини даної ухвали.

7. Звернути увагу запитуваних осіб, що згідно з частиною 7 статті 176 Господарського процесуального кодексу України інформація про місце проживання (перебування) фізичної особи має бути надана протягом 5 днів з моменту отримання відповідним органом реєстрації місця проживання та перебування особи відповідного звернення суду.

Дана ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

СуддяТ.В. Васильченко

Дата ухвалення рішення30.01.2023
Оприлюднено02.02.2023
Номер документу108684784
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення заборгованості Без повідомлення (виклику) учасників справи

Судовий реєстр по справі —910/1402/23

Ухвала від 24.04.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Бондаренко-Легких Г.П.

Ухвала від 13.02.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Васильченко Т.В.

Ухвала від 01.02.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Васильченко Т.В.

Ухвала від 30.01.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Васильченко Т.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні