Ухвала
від 31.01.2023 по справі 465/7329/21
ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

465/7329/21

2/465/409/23

У Х В А Л А

про проведення судового засідання

в режимі відеоконференції

31.01.2023 року м. Львів

Франківський районний суд в складі:

головуючої судді Марків Ю.С.,

за участі секретаря судового засідання Мучинської Ю.О.,

розглянувши клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю "Кей-Колект" про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Кей-Колект" до ОСОБА_1 , за участі третьої особи - Франківського відділу державної виконавчої служби у місті Львові Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про звільнення майна з-під арешту, -

в с т а н о в и в:

В провадженні Франківського районного суду м.Львова перебуває цивільна справа за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Кей-Колект" до ОСОБА_1 , за участі третьої особи - Франківського відділу державної виконавчої служби у місті Львові Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про звільнення майна з-під арешту.

Від представника позивача Товариства з обмеженою відповідальністю "Кей-Колект" надійшло клопотання про проведення судового засідання в режимі відео конференції з Ковпаківським районним судом м.Суми.

Заяву про проведення розгляду справи в режимі відеоконференції слід розглянути в порядку письмового провадження за ч.13 ст.7 ЦПК України та без фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного запису, як це передбачено ч.2 ст.247 ЦПК України.

Відповідно до вимог ст.212 ЦПК України суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом. У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання. Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Враховуючи клопотання представника позивача про проведення судового засідання в режимі відеоконференції, те, що такий бажає брати участь у судових засіданнях та надавати пояснення по суті спору, а тому, з метою дотримання строків розгляду справи та усунення перешкод в її розгляді, пов`язаних із неможливістю прибуття сторони в судове засідання, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання представника позивача та провести наступне судове засідання у справі в режимі відеоконференції.

Організацію проведення судового засідання в режимі відеоконференції слід доручити Ковпаківському районному суду м.Суми.

На підставі викладеного, та керуючись статтею 212, 260, 279 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в:

Клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю "Кей-Колект" - адвоката Пилипенка С.В. про проведення судового засідання в режимі відеоконференції задоволити.

Доручити Ковпаківському районному суду м.Суми (40000, м.Суми, вул.Першотравнева, буд.12) забезпечити проведення судового засідання в режимі відеоконференції з участю представника позивача Товариства з обмеженою відповідальністю "Кей-Колект" - адвоката Пилипенка С.В. із Франківським районним судом м.Львова о 12 год. 30 хв. 01.02.2023 року.

Доручити відповідальній службовій особі Ковпаківського районного суду м.Суми перевірити документи, що посвідчують особу представника позивача Товариства з обмеженою відповідальністю "Кей-Колект" - адвоката Пилипенка С.В.

Копію ухвали направити до Ковпаківського районного суду м.Суми та стороні по справі.

Учасник справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://fk.lv.court.gov.ua/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Марків Ю.С.

Дата ухвалення рішення31.01.2023
Оприлюднено02.02.2023
Номер документу108702877
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення майна з-під арешту

Судовий реєстр по справі —465/7329/21

Ухвала від 03.05.2024

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

Рішення від 28.02.2024

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

Рішення від 28.02.2024

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

Ухвала від 03.01.2024

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

Ухвала від 14.06.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

Ухвала від 24.05.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

Ухвала від 09.05.2023

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Марків Ю. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні