Ухвала
від 25.01.2023 по справі 498/56/23
ВЕЛИКОМИХАЙЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №498/56/23

Провадження по справі №2/498/72/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про відкриття провадження у справі

25 січня 2023 року смт. Велика Михайлівка

Суддя Великомихайлівського районного суду Одеської області Чернецька Н.С., розглянувши матеріали за позовною заявою

виконавчого комітету органу опіки та піклування Новоборисівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області, адреса для листування: вул. Лермонтова буд. 3, с. Новоборисівка Роздільнянського району Одеської області, 67121

до

ОСОБА_1 зареєстрованої за адресою: АДРЕСА_1 ,

Третя особа: КУ «Центр надання соціальних послуг Новоборисівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області» адреса для листування: вул. Лермонтова буд. 3 с. Новоборисівка Роздільнянського району Одеської області,

про відібрання дітей від батьків без позбавлення їх батьківських прав,

встановила:

05 січня 2023 року позивач виконавчий комітет органу опіки та піклування Новоборисівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області звернулись до суду з позовом до ОСОБА_1 , третя особа: КУ «Центр надання соціальних послуг Новоборисівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області» про відібрання дітей від батьків без позбавлення їх батьківських прав.

20 січня 2023 року судом отримана інформація про зареєстроване у встановленому порядку місце проживання відповідача.

Позовна заява відповідає вимогамстатей 175-177 ЦПК України.

Підстави, визначені статтями 186-185ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Позовна заява підсудна Великомихайлівському районному суду Одеської області.

З наведених підстав доходжу висновку про можливість прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі.

Дану справу слід розглядати за правилами загального позовного провадження.

Відповідно до ч.1ст.189 ЦПК України, у справі необхідно розпочати підготовче провадження та призначити підготовче судове засідання.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст.19,175,177,187,189,190 ЦПК України, суддя, -

ухвалила:

Прийняти до розгляду позовну заяву виконавчого комітету органу опіки та піклування Новоборисівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області до ОСОБА_1 , третя особа: КУ « Центр надання соціальних послуг Новоборисівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області» про відібрання дітей від батьків без позбавлення їх батьківських прав та відкрити провадження у справі.

Розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання на 11:00 годину 22 лютого 2023 року в приміщенні Великомихайлівського районного суду Одеської області (вул. Пушкіна, 2-Б смт. Велика Михайлівка Одеська область).

Ухвалу про відкриття провадження у справі надіслати учасникам провадження, в тому числі відповідачуразом із копією позовної заяви та копіями доданих до неї матеріалів.

Запропонувати відповідачу протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії даної ухвали подати до суду відзив на позов, одночасно надіславши копію відзиву з доданими до нього документами позивачеві та надавши суду докази такого надіслання.

Роз`яснити відповідачу, що у випадку ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин, суд згідно вимог ч.8 ст.178, ч.2 ст.191 ЦПК України,розгляне справу за наявними матеріалами.

В підготовче судове засідання викликати учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - https://vmk.od.court.gov.ua/sud1508/gromadyanam/csz/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.С.Чернецька

Дата ухвалення рішення25.01.2023
Оприлюднено07.02.2023
Номер документу108783662
СудочинствоЦивільне
Сутьвідібрання дітей від батьків без позбавлення їх батьківських прав

Судовий реєстр по справі —498/56/23

Ухвала від 22.02.2023

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Чернецька Н. С.

Ухвала від 25.01.2023

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Чернецька Н. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні