Ухвала
від 08.02.2023 по справі 636/65/21
ЧУГУЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЧУГУЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Справа № 636/65/21 Провадження № 2/636/290/23

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

07 лютого 2023 року

Суддя Чугуївського міського суду Харківської області Гуменний З.І., розглянувши матеріали цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_1 доНовопокровської селищноїради Чугуївськогорайону Харківськоїобласті та ОСОБА_2 провизнання недійнимта скасуваннярішення органумісцевого самоврядування, -

в с т а н о в и в :

Цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Новопокровської селищної ради Чугуївського району Харківської області та ОСОБА_2 про визнання недійним та скасування рішення органу місцевого самоврядування перебувала в провадженні судді Чугуївського міського суду Харківської області Оболєнської С.А.

Згідно розпорядження заступника керівника апарату Чугуївського міського суду Харківської області № 02-08/3 від 16.01.2023 «Щодо повторного розподілу невирішених судових справ», здійснено повторний автоматизований розподіл даної справи у зв`язку з відрядженням судді Оболєнської С.А. Відповідно до протоколу повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 02.02.2023 справу розподілено судді Гуменному З.І.

Провадження у справі відкрито 12.01.2021 в порядку загального позовного провадження.

Пунктом 4 ч. 2 ст. 187 ЦПК України передбачено, що при прийнятті позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі суд вирішує питання за якими правилами позовного провадження (загального чи спрощеного) буде розглядатись справа.

Згідно з ч. 3 ст. 274 ЦПК України, при вирішенні питання про розгляд справи в порядку спрощеного або загального позовного провадження суд враховує: значення справи для сторін; категорію та складність справи; обсяг та характер доказів у справі, в тому числі чи потрібно у справі призначити експертизу, викликати свідків тощо; кількість сторін та інших учасників справи; чи становить розгляд справи значний суспільний інтерес; думку сторін щодо необхідності розгляду справи за правилами спрощеного провадження.

Вказана справа не може бути розглянута в порядку спрощеного позовного провадження відповідно до ч. 4 ст. 274 ЦПК України, а тому її розгляд слід здійснювати за правилами загального позовного провадження.

З метою виконання вимог, передбачених ч. 1 ст. 189 ЦПК України, вважаю за необхідне розпочати підготовче провадження та призначити підготовче засідання у справі.

Керуючись ст. ст. 11, 11-1, 156, 208-210 ЦПК України, суддя -

у х в а л и в :

Цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Новопокровської селищної ради Чугуївського району Харківської області та ОСОБА_2 про визнання недійним та скасування рішення органу місцевого самоврядування прийняти до провадження та проводити розгляд в порядку загального позовного провадження.

Підготовче судове засідання призначити на 16.00 год. 19 квітня 2023 року.

Відповідач протягом 15 днів із дня вручення копії цієї ухвали має право подати відзив на позовну заяву відповідно до ст. 178 ЦПК України. Роз`яснити відповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів позивачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання) відзиву позивачу.

Позивач протягом 5 днів з дня отримання відзиву має право подати відповідь на відзив відповідно до ст. 179 ЦПК України. Роз`яснити позивачу, що копія відповіді на відзив та доданих до неї документів відповідачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив відповідачу.

Відповідач протягом 5 днів з дня отримання відповіді на відзив має право подати заперечення відповідно до ст. 180 ЦПК України. Роз`яснити відповідачу, що копія заперечення та доданих до неї документів позивачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) заперечення до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання) заперечення позивачу.

Роз`яснити сторонам, що у випадку ненадання відзиву, відповіді на відзив, заперечень та доказів на підтвердження обставин на які в них здійснюється посилання справа може бути розглянута за наявними в ній матеріалами.

Копію ухвали направити сторонам.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки: http://cg.hr.court.gov.ua. Роз`яснити сторонам, що судові повістки можна отримувати в електронному вигляді за допомогою SМS-повідомлення, для чого учаснику процесу потрібно подати до суду заявку, яку необхідно роздрукувати на порталі Судової влади України або отримати в суді.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення08.02.2023
Оприлюднено10.02.2023
Номер документу108860468
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: визнання незаконним акта, що порушує право власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —636/65/21

Рішення від 27.03.2024

Цивільне

Чугуївський міський суд Харківської області

Гуменний З. І.

Рішення від 14.03.2024

Цивільне

Чугуївський міський суд Харківської області

Гуменний З. І.

Ухвала від 18.05.2023

Цивільне

Чугуївський міський суд Харківської області

Гуменний З. І.

Ухвала від 08.02.2023

Цивільне

Чугуївський міський суд Харківської області

Гуменний З. І.

Ухвала від 20.01.2022

Цивільне

Чугуївський міський суд Харківської області

Оболєнська С. А.

Ухвала від 29.06.2021

Цивільне

Чугуївський міський суд Харківської області

Оболєнська С. А.

Ухвала від 12.01.2021

Цивільне

Чугуївський міський суд Харківської області

Оболєнська С. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні