Ухвала
від 13.02.2023 по справі 188/105/22
ПЕТРОПАВЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 188/105/22

Провадження № 1-в/188/40/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

13 лютого 2023 року смт. Петропавлівка Дніпропетровська область

Петропавлівський районний суд Дніпропетровської області в складі:

головуючого судді ОСОБА_1

при секретарі ОСОБА_2

за участю:

представника МРВ не з`явився

засудженого: не з`явився

розглянувши у відкритому судовому засіданні в смт. Петропавлівка подання начальника Синельниківського РВ № 1 філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області про звільнення від відбування покарання по закінченню випробувального терміну

ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , засудженого 31.01.2022 року Петропавлівським районним судом Дніпропетровської області за ч.2 ст.240 КК України до 1 року позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України засудженого було звільнено від відбування покарання з іспитовим строком на один рік, 76 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

До суду надійшло подання начальника Синельниківського РВ № 1 філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області про звільнення від відбування покарання по закінченню випробувального терміну

ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , засудженого 31.01.2022 року Петропавлівським районним судом Дніпропетровської області за ч.2 ст.240 КК України до 1 року позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України засудженого було звільнено від відбування покарання з іспитовим строком на один рік, 76 КК України.

В поданні вказано, що за час перебування на обліку Петропавлівського міськрайонному відділі філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області ОСОБА_3 зарекомендував себе добре. Обов`язків, покладених на нього вироком суду , не порушував. За час перебування на обліку з засудженим проводилися профілактичні бесіди, які були спрямовані на недопущення нових кримінальних та адміністративних правопорушень. Матеріалів щодо вчинення кримінального правопорушення стосовно ОСОБА_3 з ВП №4 Синельниківського РУП ГУНП в Дніпропетровській області протягом іспитового строку не надходило. Згідно характеристики Брагинівської сільської ради , заяв та скарг в Брагинівську сільську раду на ОСОБА_3 від жителів села не надходило.

Враховуючи викладене та на підставі ч.1 ст.78 КК України та ч.2 ст. 165 КВК України направляє матеріали стосовно засудженого ОСОБА_3 , для вирішення питання про звільнення від покарання по закінченню випробувального терміну.

В судове засідання представник Синельниківського РВ № 1 філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області не з"явився, надав суду заяву , про розгляд справи в його відсутність, клопотання підтримує , просить задовольнити.

ОСОБА_3 в судове засідання не з"явився , надав суду заяву про розгляд справи в його відсутність, підтримав клопотанння начальника Синельниківського РВ № 1 філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області, просить його задовольнити.

Суд дослідивши матеріали справи вважає, що подання необхідно задовольнити з огляду на наступні обставини.

ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , засуджений 31.01.2022 року Петропавлівським районним судом Дніпропетровської області за ч.2 ст.240 КК України до 1 року позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України засудженого було звільнено від відбування покарання з іспитовим строком на один рік, 76 КК України.

Обов`язків, покладених на нього вироком суду , не порушував. За час перебування на обліку з засудженим проводилися профілактичні бесіди, які були спрямовані на недопущення нових кримінальних та адміністративних правопорушень. Матеріалів щодо вчинення кримінального правопорушення стосовно ОСОБА_3 з ВП №4 Синельниківського РУП ГУНП в Дніпропетровській області протягом іспитового строку не надходило. Згідно характеристики Брагинівської сільської ради , заяв та скарг на ОСОБА_3 від жителів села не надходило.

Відповідно до ч. 1 ст. 78 КК України після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов`язки та не вчинив нового злочину, звільняється судом від призначеного йому покарання.

На підставі викладеного, керуючись ст. 78 КК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Подання начальника Петропавлівського МРВ про звільнення від покарання по закінченні іспитового строку ОСОБА_3 - задовольнити.

ОСОБА_3 звільнити від покарання по закінченню іспитового строку.

Ухвала може бути оскаржена до Дніпровського апеляційного суду протягом семи днів з дня її проголошення.

Суддя ОСОБА_1

СудПетропавлівський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення13.02.2023
Оприлюднено14.02.2023
Номер документу108919067
СудочинствоКримінальне
КатегоріяСправи в порядку виконання судових рішень у кримінальних провадженнях про звільнення від призначеного покарання з випробовуванням після закінчення іспитового строку

Судовий реєстр по справі —188/105/22

Ухвала від 13.02.2023

Кримінальне

Петропавлівський районний суд Дніпропетровської області

Місюра К. В.

Вирок від 31.01.2022

Кримінальне

Петропавлівський районний суд Дніпропетровської області

Ніколаєва І. К.

Ухвала від 28.01.2022

Кримінальне

Петропавлівський районний суд Дніпропетровської області

Ніколаєва І. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні