Ухвала
від 10.02.2023 по справі 520/10947/14-ц
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ОДЕСИ

Справа № 520/10947/14-ц

Провадження № 2-з/947/215/23

УХВАЛА

10.02.2023 року

Київський районний суд м. Одеси

У складі головуючого судді Луняченка В.О.

розглянувши клопотанняпредставника відповідача ОСОБА_1 адвоката СмітюхІрини Іванівнищодо витребуваннядоказів уцивільній справіза позовноюзаявою АТ«Закритий недиверсифікований венчурнийкорпоративний інвестиційний фонд«Інвестохіллс Хеліантус» до ОСОБА_2 та ОСОБА_1 , треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю Українська компанія імперіал, Товариство з обмеженою відповідальністю Фруктовий дім імперіал ВН та Товариство з обмеженою відповідальністю Рибна компанія імперіал про стягнення заборгованості,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Київського районного суду м.Одеси перебуває цивільна справа №520/10947/14-ц за позовом АТ «Закритийне диверсифікованийвенчурний корпоративнийінвестиційний фонд «ІнвестохіллсХеліантус» до ОСОБА_2 та ОСОБА_1 , треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю Українська компанія імперіал, Товариство з обмеженою відповідальністю Фруктовий дім імперіал ВН та Товариство з обмеженою відповідальністю Рибна компанія імперіал про стягнення заборгованості.

Ухвалою суду від 13.09.2022 року залучено АТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Інвестохіллс Хеліантус» ( ідентифікаційний код 43515433, м.Київ, вул. Сурикова,3 корп.8-Б) до участі у справі в якості правонаступника позивача ТОВ «ФК «Інвестохіллс Веста» за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Інвестохіллс ВЕСТА» (правонаступник Публічного акціонерного товариства «Банк Форум») до ОСОБА_2 та ОСОБА_1 , треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю Українська компанія імперіал, Товариство з обмеженою відповідальністю Фруктовий дім імперіал ВН та Товариство з обмеженою відповідальністю Рибна компанія імперіал про стягнення заборгованості.

31.01.2023 року заходами електронного зв`язку з боку представника відповідача відповідача надійшло клопотання щодо витребування доказів у справі, в якому заявник просить витребувати з АТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Інвестохіллс Хеліантус», належним чином завірені копії договору №07/21/12/2021/1 про відступлення права вимоги за кредитними договорами та договорами зебезпечення від 21.12.2021 року , укладених між АТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Аргумент Актив» та АТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Інвестохіллс Хеліантус» з додатами ; договору Іпотеки серія та номер 3684 від 13.01.2011, який був укладений між ОСОБА_2 та ПАТ «Банк Форум», посвідчений приватним нотаріусом Сень- Силкою Іриною Валеріївною та копій договорів про внесення змін до зазначеного договору Іпотеки, мотивуючи клопотання тим, що витребувані докази матимуть вагоме значення при розгляді справи.

Згідно з положенням ч.1ст. 84 ЦПК України,учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Відповідно до ч.ч. 5-8ст. 84 ЦПК України, суд може уповноважити на одержання таких доказів заінтересовану сторону. Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Керуючисьст. 84 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Зобов`язати АТ «Закритийне диверсифікованийвенчурний корпоративнийінвестиційний фонд «ІнвестохіллсХеліантус» ( ідентифікаційний код 43515433 м.Київ, вул. Сурикова, 3 корп. 8-Б) надати суду у встановлений законом строк, належним чином завірені копії наступної документації:

- договору №07/21/12/2021/1 про відступлення права вимоги за кредитними договорами та договорами зебезпечення від 21.12.2021 року , укладених між АТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Аргумент Актив» та АТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Інвестохіллс Хеліантус» з відповідними додатами до них ;

- договору Іпотеки (серія та номер 3684) від 13.01.2011, укладений між ОСОБА_2 ( ІПН НОМЕР_1 ) та ПАТ «Банк Форум», посвідчений приватним нотаріусом Сень- Силкою Іриною Валеріївною, також копій договорів про внесення змін до зазначеного договору Іпотеки.

За умисне невиконання ухвали суду, яка набрала законної сили, вчинене службовою особою, передбачена кримінальна відповідальність за ч. 2ст. 382 КК України.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

У випадку невиконання процесуальних обов`язків, зловживання процесуальними правами представником учасника справи суд з урахуванням конкретних обставин справи може стягнути штраф як з учасника справи, так і з його представника.

Копії ухвалинаправити АТ«Закритий недиверсифікований венчурнийкорпоративний інвестиційний фонд«Інвестохіллс Хеліантус» для виконання.

У разі неможливості подати витребувані докази до суду, повідомити суд про неможливість подати докази із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суд про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність, передбачену законом, у тому числі суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає, заперечення на неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Луняченко В. О.

Дата ухвалення рішення10.02.2023
Оприлюднено16.02.2023
Номер документу108977188
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —520/10947/14-ц

Рішення від 22.08.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Луняченко В. О.

Рішення від 22.08.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Луняченко В. О.

Ухвала від 20.06.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Луняченко В. О.

Ухвала від 23.05.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Луняченко В. О.

Ухвала від 23.05.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Луняченко В. О.

Ухвала від 23.05.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Луняченко В. О.

Ухвала від 14.02.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Луняченко В. О.

Ухвала від 10.02.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Луняченко В. О.

Ухвала від 06.01.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Луняченко В. О.

Ухвала від 12.09.2022

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Луняченко В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні