Ухвала
від 21.02.2023 по справі 164/1581/22
МАНЕВИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 164/1581/22

п/с 2/164/207/2023

У Х В А Л А

21лютого 2023 року Маневицький районний суд Волинської області

в складі: головуючого - судді Ониска Р.В.,

при секретарі Наумик Н.В.,

розглянувши у судовому засіданні в смт. Маневичі справу за позовом ДП "Колківське лісове господарство" до ОСОБА_1 про стягнення збитків, завданих вчиненням незаконної рубки, -

В С Т А Н О В И В:

15 листопада 2022 року ДП "Колківське лісове господарство" звернулося в судз позовомдо ОСОБА_1 про стягнення збитків, завданих вчиненням незаконної рубки.

Ухвалою суду від 20 січня 2023 року відкрито провадження у справі.

17 лютого 2023 року на адресу суду від Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» в особі філії «Колківське лісове господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» надійшла заява про заміну позивача у справі № 164/1581/22, відповідно до якої зазначено прохання замінити позивача ДП "Колківське лісове господарство" на його процесуального правонаступника Державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України» в особі філії «Колківське лісове господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України».

У судове засідання сторони не з`явились.

Розгляд справи здійснювався за відсутності осіб, які беруть участь у справі, без фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу, що відповідає вимогам ч. 2ст. 247 ЦПК України.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступних висновків.

Відповідно донаказу Державногоагентства лісовихресурсів України№ 882від 28жовтня 2022року ДП"Колківськелісове господарство"реорганізовується шляхомприєднання доДержавного спеціалізованогогосподарського підприємства«Ліси України».Державне спеціалізованегосподарське підприємство«Ліси України»в особіфілії «Колківськелісове господарство»державного спеціалізованогогосподарського підприємства«Ліси України» є правонаступником усіх майнових і немайнових прав та обов`язків ДП "Колківське лісове господарство".

Згідно зст. 55 ЦПК Україниу разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу. Усі дії, вчинені в цивільному процесі до вступу правонаступника, обов`язкові для нього так само, як вони були обов`язкові для особи, яку він замінив.

Враховуючи вищенаведене, суд вважає за необхідне замінити позивача ДП "Колківське лісове господарство" на його процесуального правонаступника Державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України» в особі філії «Колківське лісове господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України».

Керуючись ст.ст.55,247 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Замінити у справі за позовом ДП "Колківське лісове господарство" до ОСОБА_1 про стягнення збитків, завданих вчиненням незаконної рубки позивача ДП "Колківське лісове господарство" на його процесуального правонаступника Державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України» в особі філії «Колківське лісове господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України».

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя Маневицького районного суду

Волинської області Ониско Р.В.

СудМаневицький районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення21.02.2023
Оприлюднено23.02.2023
Номер документу109102795
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди, з них завданої порушенням законодавства про охорону навколишнього природного середовища

Судовий реєстр по справі —164/1581/22

Рішення від 21.02.2023

Цивільне

Маневицький районний суд Волинської області

Ониско Р. В.

Ухвала від 21.02.2023

Цивільне

Маневицький районний суд Волинської області

Ониско Р. В.

Ухвала від 21.02.2023

Цивільне

Маневицький районний суд Волинської області

Ониско Р. В.

Ухвала від 20.01.2023

Цивільне

Маневицький районний суд Волинської області

Ониско Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні