Ухвала
від 22.02.2023 по справі 336/1498/23
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

№ 336/1498/23

н/п 2/336/1149/2023

УХВАЛА

про відкриття провадження по справі та призначення до розгляду

22 лютого 2023 року м. Запоріжжя

Суддя Шевченківського районного суду м. Запоріжжя Боєв Є.С., розглянувши позовну заяву Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Троянда-12» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення внесків на управління та утримання будинку,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду із вищезазначеною позовною заявою.

Згідно з ч.1 ст.30 ЦПК України позови що виникають із приводу нерухомого майна, пред`являються за місцезнаходженням майна або основної його частини.

Як вбачається із позову, послуги були надані відповідачам за адресою: АДРЕСА_1 , що відноситься до Шевченківського району міста, а отже відповідно до вищезазначеної норми справа підсудна Шевченківському районному суду м.Запоріжжя

Дана справа підпадає під ознаки малозначної справи, визначені ч.6 ст.19 ЦПК України.

Враховуючи вищевказані положення ЦПК Українисуд вважає за можливе розглядати справу в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 187, 277 ,279, 353 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити провадження по цивільній справі за позовом Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Троянда - 12» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення внесків на управління та утримання будинку.

Призначити справу до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін в приміщенні Шевченківського районного суду м.Запоріжжя за адресою: м.Запоріжжя, вул.Чарівна,117А, каб.22, на 24.03.2023 року о 09-00 год.

Відповідно дост. 187 ч. 2 ЦПК Українизазначаються наступні відомості:

Позивач Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Троянда-12», знаходиться за адресою: м.Запоріжжя, вул. Богдана Завади, буд.12; ЄДРПОУ 40672658.

Відповідач 1 ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , мешкає за адресою: АДРЕСА_1 ; РНОКПП НОМЕР_1 .

Відповідач 2 ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , мешкає за адресою: АДРЕСА_1 ; РНОКП НОМЕР_2 .

Повідомити відповідача про право протягом п`ятнадцяти календарних днів з дня отримання копії ухвали суду про відкриття провадження подати до суду відзив на позовну заяву, в якому викласти заперечення проти позову. До відзиву мають бути докладені документи, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, та документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Повідомити позивача про право подати до суду відповідь на відзив відповідача на позовну заяву, в якій позивач має викласти свої пояснення, міркування та аргументи щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень і мотиви їх визнання або відхилення.

Встановити позивачу строк для подання відповіді на відзив відповідача протягом п`яти календарних днів з дня отримання відзиву відповідача на позовну заяву, до якої мають бути докладені документи, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються посилання позивача, та документи, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до неї доказів іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу аналогічні строк і умови для надання заперечень.

Повідомити учасникам справи, що інформацію щодо справи, що розглядається, вони можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України за наступною веб-адресою сторінки https://court.gov.ua/fair/.

Роз"яснити учасникам справи, що вони мають право подати заяву про розгляд справи без їх участі.

Надіслати копії ухвали учасникам справи.

Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи, крім позивача, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Є.С.Боєв

Дата ухвалення рішення22.02.2023
Оприлюднено24.02.2023
Номер документу109142708
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення внесків на управління та утримання будинку

Судовий реєстр по справі —336/1498/23

Рішення від 18.04.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Боєв Є. С.

Ухвала від 22.02.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Боєв Є. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні