Ухвала
від 22.02.2023 по справі 212/1183/23
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 212/1183/23

2/212/888/23

У Х В А Л А

залишення позовної заяви без руху

22 лютого 2023 року м. Кривий Ріг

Суддя Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області Дехта Р.В., ознайомившись із матеріалами позовної заяви ОСОБА_1 до ЗАКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КРИВОРІЖСТАЛЬКОНТРУКЦІЯ», Арбітражний керуючий Вербіцький Олексій Вікторович про визнання незаконною відмову у видачі довідки, що підтверджує пільговий стаж роботи, -

ВСТАНОВИВ:

В провадження судді Дехти Р.В. надійшла зазначена цивільна справа.

Під час огляду матеріалів позову було встановлено недоплату судового збору з огляду на таке.

Позовна заява ОСОБА_1 містить дві вимоги не майнового характеру. А саме визнати незаконною відмову відповідачів та зобов`язати відповідачів.

У відповідності до вимог Закону України «Про судовий збір» за подання позову не майнового характеру яка поданафізичною особою становить - 0,4 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, тобто 1073 грн. 60 коп. (за ставкою, що діяла на момент звернення до суду).

Частиною 3статті 6Закону України«Про судовийзбір» зазначено,що у разіколи впозовній заявіоб`єднано двіі більшевимог немайновогохарактеру,судовий збірсплачується закожну вимогунемайнового характеру.

У разі коли в позовній заяві об`єднано дві і більше вимог немайнового характеру, судовий збір сплачується за кожну вимогу немайнового характеру.

До позовної заяви позивачем надано квитанцію про сплату судового збору лише за 1 вимогу - 1073, 60 грн., а повинно бути сплачено за дві про що йдеться вище.

Відповідно дост. 185 ЦПК України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях175 і 177цьогоКодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

В ухвалі про залишення позовної заяви без руху зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб і строк їх усунення, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

За таких обставин вважаю, що позов ОСОБА_1 до ЗАКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КРИВОРІЖСТАЛЬКОНТРУКЦІЯ» арбітражний керуючий Вербіцький Олексій Вікторович про визнання незаконною відмову у видачі довідки, що підтверджує пільговий стаж роботи слід залишити без руху, надавши строк для усунення вищевказаних недоліків, які слід усунути шляхом поданням (направленням) суду доказів доплати судового збору за ставками та у порядку, визначеному Законом України «Про судовий збір».

Керуючись ст.ст.175,177,185,259,260 ЦПК України, суддя,

ПОСТАНОВИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до ЗАКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КРИВОРІЖСТАЛЬКОНТРУКЦІЯ» арбітражний керуючий Вербіцький Олексій Вікторович про визнання незаконною відмову у видачі довідки, що підтверджує пільговий стаж роботи -залишити без руху, надавши позивачу строк протягом 10 днів з дня отримання цієї ухвали для виправлення недоліків, вказаних в ухвалі суду.

Роз`яснити позивачу, що у випадку невико нання вимог даної ухвали, позовна заява вважатиметься неподаною та буде повернута.

Копію ухвали направити для відома та виконання позивачу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Р. В. Дехта

СудЖовтневий районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення22.02.2023
Оприлюднено24.02.2023
Номер документу109144254
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них

Судовий реєстр по справі —212/1183/23

Ухвала від 31.08.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Дехта Р. В.

Ухвала від 05.04.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Дехта Р. В.

Ухвала від 06.03.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Дехта Р. В.

Ухвала від 22.02.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Дехта Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні