Ухвала
від 22.02.2023 по справі 348/360/23
НАДВІРНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

Справа № 348/360/23

Номер провадження 2-о/348/29/23

22 лютого 2023 року м. Надвірна

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області у складі головуючого судді Максименко О.Ю., розглянувши матеріали цивільної справи за заявою Комунальної організації Делятинський психоневрологічний інтернат про поновлення цивільної дієздатності фізичної особи,

У с т а н о в и в :

21.02.2023 до Надвірнянського районного суду Івано-Франківської області надійшла заява Комунальної організації Делятинський психоневрологічний інтернат, адреса розташування: вул. А.Шептицького, 32 смт Делятин Надвірнянського району Івано-Франківської області; заінтересована особа - орган опіки та піклування Делятинської селищної ради ОТГ, місцезнаходження: вул. 16 Липня буд. 273 смт Делятин Надвірнянського району Івано-Франківської області, про поновлення цивільної дієздатності фізичної особи.

Відповідно до ч. 1 ст. 187 ЦПК Україниза відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченомустаттею 185 цього Кодексу. Відповідно до ч. 1 ст. 187 ЦПК Українисуддя відкриває провадження у цивільній справі не інакше як на підставі заяви, поданої і оформленої в порядку, встановленомуЦПК України.

Зазначена заява відповідає вимогам ст.ст.175,177,297 ЦПК України, підстав для залишення заяви без руху, повернення заяви або для відмови у відкритті провадження у цивільній справі не вбачається.

Заява подана відповідно до правил підсудності згідно зі ст. 295 ЦПК Україниза місцезнаходженням закладу з надання психіатричної допомоги - Надвірнянський район Івано-Франківської області.

За таких обставин вважаю за можливе відкрити провадження у цій справі.

На підставі викладеного, керуючись ст.187,260,261,353 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В :

Відкрити провадження у справі за заявою Комунальної організації Делятинський психоневрологічний інтернат про поновлення цивільної дієздатності фізичної особи.

Призначити судовий розгляд справи на 09 березня 2023 року на 13:00 год. у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Надвірна Івано-Франківської області.

В судове засідання викликати учасників справи з паспортами.

Представникам учасників справи мати доручення на ведення справи в суді та її копію для залучення до матеріалів справи.

Представнику заінтересованої особи подати до зазначеного строку відзив на заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду).

Учасникам справи роз`яснюється, що докази, не подані у встановлений законом або судом строк, до розгляду судом не приймаються, крім випадку, коли особа, яка їх подає, обґрунтувала неможливість їх подання у вказаний строк з причин, що не залежали від неї.

Учасникам справи роз`яснюється, що вони можуть отримати інформацію щодо даної справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки суду: https://court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і окремому оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя Надвірнянського районного суду

Івано-Франківської області О.Ю.Максименко

СудНадвірнянський районний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення22.02.2023
Оприлюднено24.02.2023
Номер документу109149216
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про поновлення цивільної дієздатності

Судовий реєстр по справі —348/360/23

Рішення від 21.02.2024

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Максименко О. Ю.

Рішення від 21.02.2024

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Максименко О. Ю.

Ухвала від 14.12.2023

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Максименко О. Ю.

Ухвала від 20.04.2023

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Максименко О. Ю.

Ухвала від 11.04.2023

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Максименко О. Ю.

Ухвала від 09.03.2023

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Максименко О. Ю.

Ухвала від 22.02.2023

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Максименко О. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні