Ухвала
від 16.02.2023 по справі 243/517/22
СЛОВ'ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єд.унік. № 243/517/22

Провадження № 2/243/434/2023

УХВАЛА

Іменем України

16 лютого 2023 року

Слов`янський міськрайонний суд Донецької області у складі:

головуючого судді Воронкова Д.В.

секретаря судового засідання Бочарової М.П.,

розглядаючи у підготовчому судовому засіданні, що відбувається поза межами приміщення суду, діючи з використанням власних технічних засобів на підставі наказу голови суду № 29 «Про впровадження дистанційної роботи Слов`янського міськрайонного суду Донецької області» від 10.05.2022, цивільну справу за позовною заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «СК-ЛТД» до Фермерського господарства «Донецьке», ОСОБА_1 , третя особа: державний реєстратор Слов`янської міської ради Кубеко Ольга Олександрівна про визнання договору недійсним та скасування державної реєстрації

ВСТАНОВИВ:

У січні 2022 року до суду надійшла вказана позовна заява.

Представник позивача до судового засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином. Разом із позовною заявою надав клопотання про розгляд справи без його участі.

Представники відповідачів ОСОБА_2 та ОСОБА_3 до судового засідання не з`явилися, від ОСОБА_3 надійшла заява про розгляд справи без її участі та без участі відповідачів.

Третя особа - державний реєстратор Слов`янської міської ради Донецької області Кубеко О.О., до судового засідання не з`явилася, про дату, час та місце розгляду справи була повідомлена належним чином.

В підготовчому судовому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає. Клопотання представника відповідачів про витребування доказів було задоволено судом. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

Відповідно до ст. 43 ЦПК України суд сприяє всебічному і повному з`ясуванню обставин справи.

Отже, у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду по суті.

У зв`язку з триваючою широкомасштабною збройною агресією Російської Федерації проти України, та продовженням строку дії воєнного стану в Україні, відповідно до ст. 212 ЦПК України, рішення зборів суддів Слов`янського міськрайонного суду Донецької області від 05 травня 2022 року № 6 та наказу голови Слов`янського міськрайонного суду Донецької області «Про впровадження дистанційної роботи на період воєнного стану» № 29-к від 10 травня 2022 року, судове засідання буде проводитися в режимі відео конференції на Інтернет ресурсі https://vkz.court.gov.ua

Керуючись ст.ст.197,200 ЦПК України

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовною заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «СК-ЛТД» до Фермерського господарства «Донецьке», ОСОБА_1 , третя особа: державний реєстратор Слов`янської міської ради Кубеко Ольга Олександрівна про визнання договору недійсним та скасування державної реєстрації.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 15 березня 2023 року на 14 годину 00 хвилин в режимі відеоконференції.

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Слов`янського

міськрайонного суду

Донецької області Д.В. Воронков

СудСлов'янський міськрайонний суд Донецької області
Дата ухвалення рішення16.02.2023
Оприлюднено27.02.2023
Номер документу109165296
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: що виникають з договорів оренди

Судовий реєстр по справі —243/517/22

Ухвала від 15.08.2023

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Воронков Д. В.

Рішення від 31.07.2023

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Воронков Д. В.

Рішення від 31.07.2023

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Воронков Д. В.

Ухвала від 16.02.2023

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Воронков Д. В.

Ухвала від 05.01.2023

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Воронков Д. В.

Ухвала від 27.01.2022

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Воронков Д. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні