Вирок
від 27.02.2023 по справі 466/518/23
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 466/518/23

Провадження № 1-кп/466/386/23

В И Р О К

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

27 лютого 2023 року м. Львів

Шевченківський районний суд м. Львова

в складі: головуючої - судді ОСОБА_1

секретаря с/з ОСОБА_2

за участю прокурора ОСОБА_3

захисника ОСОБА_4

обвинуваченого ОСОБА_5

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду м. Львова обвинувальний акт у кримінальному провадженні № 42020140400000025 від 22.07.2020 про обвинувачення

ОСОБА_5 ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м.Надвірна Івано-Франківської області, українця, громадянина України, з вищою освітою, інваліда 3 групи, пенсіонера, одруженого, працюючого, раніше не судимого, зареєстрованого за адресою АДРЕСА_1 та проживаючого за адресою: АДРЕСА_2 ,

у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.27, ч.4 ст.426-1 КК України,-

В С Т А Н О В И В:

Обвинувачений ОСОБА_5 відповідно до наказу квартирно-експлуатаційного відділу м. Львова № 77 від 21.05.2012 призначений на посаду інженера проектно-кошторисної групи КЕВ м. Львова на якій останній перебував до 29.07.2019.

Згідно посадової інструкції інженера проектно-кошторисної групи КЕВ м. Львова, затвердженої 07.01.2016 виконуючим обов`язки начальника КЕВ м. Львова полковником ОСОБА_6 на ОСОБА_5 покладено обов`язки щодо прийняття участі у розробці розпоряджень, листування з військовими частинами, установами, місцевими органами влади з питань землекористування; забезпечення дотримання вимог чинного законодавства України, нормативно-правових актів Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних сил України при обліку та використанні земельних ділянок військовими формуваннями Збройних Сил України; забезпечення документування та збереження документованого права на земельні ділянки надані в користування і оренду Міністерству оборони України, їх облік, контроль за їх рухом і правильністю використання; складанні всіх форм звітності передбачених нормативно-правовими актами (наказами, директивами, розпорядженнями Міністерства оборони України); ведення книг обліку державних актів та свідоцтв на право постійного користування земельними ділянками; здійснення контролю щодо освоєння виділених бюджетних коштів, які виділяються на виготовлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки; ведення документального обліку щодо використання коштів з наданням звітних даних; ведення обліку земельних ділянок, які плануються, заплановані під будівництво житла для військовослужбовців та відведення земельних ділянок для цих цілей; контроль та ведення справ щодо погодження меж земельних ділянок із сусідами, користувачами (власниками) земельних ділянок; ведення карток та книг обліку земельних ділянок відповідно до нормативно-правових актів Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України; прийняття участі у роботі комісії по прийому-передачі військового нерухомого майна та земельних ділянок; здійснення розгляду та перевірки наданих військовими частинами документів, проектів схем використання земельних ділянок та матеріалів з точки зору законності та правильності оформлення їх у відповідності до нормативно-правових актів, які діють в Міністерстві оборони України з питань землекористування; контроль ведення претензійної роботи із захопленням земельних ділянок Міністерства оборони України та інших випадків, передбачених законодавчими актами України; ведення комп`ютерного обліку земельних ділянок; за довіреністю брати участь у вирішенні спірних питань в Господарських судах та в інших випадках, передбачених законодавством України; за дорученням брати участь у перевірках військових частин, установ, організацій Збройних Сил України з питань, пов`язаних із землекористуванням; за дорученням начальника відділу, здійснювати ведення діловодства по обліку земельних ділянок з дотриманням НПА, які діють в Міністерстві оборони України з питань землекористування.

15.07.2014 між тимчасово виконувачем обов`язків начальника КЕВ м. Львова ОСОБА_7 та ОСОБА_5 укладено договір про повну матеріальну відповідальність, згідно з яким останній виконуючи свою роботу прийняв на себе повну матеріальну відповідальність за забезпечення зберігання довірених йому підприємством матеріальних цінностей і зобов`язується: бережно та дбайливо ставитись до переданих або наданих йому для збереження чи використання, або інших цілях матеріальних цінностей підприємства; вчасно повідомляти керівнику підприємства про дані обставини, що загрожують забезпеченню збереження довірених йому матеріальних цінностей; вести облік, складати і подавати в установленому порядку товаро-матеріальні і інші звіти про рух і залишок матеріальних цінностей; брати участь в інвентаризації довірених йому матеріальних цінностей; вживати заходи до запобігання збитку довірених йому матеріальних цінностей.

Обвинувачений ОСОБА_5 , обіймаючи посаду інженера проектно-кошторисної групи квартирно-експлуатаційного відділу м. Львова, знехтував вимогами законодавства, умисно, всупереч інтересам служби, діючи як пособник, порадами, вказівками сприяв начальнику квартирно-експлуатаційного відділу м. Львова ОСОБА_8 , матеріали стосовно якого виділено в окреме провадження, у вчиненні останнім перевищення своїх службових повноважень, тобто вчинення умисних дій, які явно виходять за межі наданих йому повноважень, вчинене в умовах дії особливого періоду при наступних обставинах.

Так, рішенням Виконавчого комітету Львівської міської ради народних депутатів від 16.06.1988 №211 «Про видачу державних актів на право користування землею Львівській квартирно-експлуатаційній частині району/КЕЧ району/» Львівській квартирно-експлуатаційній частині району (КЕВ м. Львова - правонаступник), серед іншого, видано Державний акт на право користування земельною ділянкою в смт. Брюховичі м. Львова площею 141,1 га (державний акт на право користування землею серія Б №040864).

Відповідно до вказаного Державного акту, у власності держави в особі Міністерства оборони України перебуває земельна ділянка площею 141,1 га по АДРЕСА_3 (військове містечко № 160) та визначено межі земельної ділянки.

30.12.2011 комісією у складі посадових осіб Брюховицької селищної ради та службових осіб квартирно-експлуатаційного відділу м. Львова та Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління МО України погоджено межі земельної ділянки за адресою: АДРЕСА_3 (військове містечко № НОМЕР_1 ) та того ж дня складено акт прийому-передачі межових знаків на зберігання КЕВ м. Львова.

У подальшому, рішенням сесії Брюховицької селищної ради від 05.04.2012 № 197 прийнято рішення про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та формування кадастрового номера вищевказаної земельної ділянки.

Після того, 07.08.2013 земельній ділянці площею 141,1 га за адресою: АДРЕСА_3 присвоєно кадастровий номер 4610166300:11:001:0005 та відповідно внесено відомості до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна, цільове призначення: для розміщення та постійної діяльності Збройних сил України) перебувала у власності держави в особі Міністерства оборони України (територія військового містечка № 160).

У період часу з 24.12.2016, тобто з моменту призначення ОСОБА_8 на посаду начальника КЕВ м. Львова, але не пізніше 29.12.2016, точний час та місце досудовим розслідуванням не установлено, в останнього виник злочинний умисел, спрямований на неправомірну зміну меж земельної ділянки з кадастровим номером 4610166300:11:001:0005, площею 141,1 га, що розташована за адресою: АДРЕСА_3 (територія військового містечка АДРЕСА_4 ) з метою фактичного зменшення площі зазначеної земельної ділянки для подальшої зміни її цільового призначення з земель оборони на землі запасу територіальної громади смт. Брюховичі та передачі селищною радою у приватну власність громадянам для їх реалізації.

З метою реалізації свого злочинного умислу спрямованого на зміну меж земельної ділянки з кадастровим номером 4610166300:11:001:0005, площею 141,1 га, що розташована за адресою: АДРЕСА_3 (територія військового містечка АДРЕСА_4 ) з метою фактичного зменшення площі зазначеної земельної ділянки для подальшої зміни її цільового призначення з земель оборони на землі запасу територіальної громади смт. Брюховичі та передачі селищною радою у приватну власність громадянам для їх реалізації, начальник КЕВ м. Львова ОСОБА_8 29.12.2016, точний час досудовим розслідуванням не встановлено, перебуваючи у своєму службовому кабінеті, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_5 , до своєї протиправної діяльності у якості пособника залучив інженера проектно-кошторисної групи КЕВ м. Львова ОСОБА_5 , якому надав завідомо неправдиві координати поворотних точок меж земельної ділянки з кадастровим номером 4610166300:11:001:0005, площею 141,1 га, що розташована за адресою: АДРЕСА_3 (територія військового містечка № 160) для подальшого внесення вказаних відомостей до Державного земельного кадастру.

Того ж дня, 29.12.2016, більш точний час досудовим розслідуванням не встановлено, інженер проектно-кошторисної групи КЕВ м. Львова ОСОБА_5 , перебуваючи у своєму службовому кабінеті, що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Батуринська 2, діючи як пособник начальника КЕВ м. Львова ОСОБА_8 , матеріали стосовно якого виділено в окреме провадження, підготував документи про внесення виправлених відомостей до Державного земельного кадастру з урахуванням неправдивих координат поворотних точок меж земельної ділянки з кадастровим номером 4610166300:11:001:0005, площею 141,1 га, що розташована за адресою: АДРЕСА_3 (територія військового містечка № 160), які йому - ОСОБА_5 надав начальник КЕВ м. Львова ОСОБА_8 , та подав їх Державному кадастровому реєстратору Відділу Держгеокадастру у м. Львові Львівської області. При цьому, ОСОБА_5 всупереч своєї посадової інструкції інженера проектно-кошторисної групи КЕВ м. Львова, затвердженої 07.01.2016 виконуючим обов`язки начальника КЕВ м. Львова полковником ОСОБА_6 , не забезпечив виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення на місцевості меж земельної ділянки військового містечка № 160, а підготував виключно координати поворотних точок меж зазначеної земельної ділянки, які фактичної не відповідають дійсності.

У подальшому, на підставі зазначених документів, державним кадастровим реєстратором Відділу Держгеокадастру у м. Львові Львівської області ОСОБА_9 внесено відповідні відомості до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна та даних до Державного земельного кадастру.

Внаслідок вказаної неправомірної зміни меж земельної ділянки з кадастровим номером 4610166300:11:001:0005, площею 141,1 га, що розташована за адресою: АДРЕСА_3 (територія військового містечка № 160) з земель оборони неправомірно вибула земельна ділянка, загальною площею 1,3941 га, загальною вартістю 8 073 957 грн., яка перейшла у землі запасу територіальної громади смт. Брюховичі.

Після того, рішеннями сесії Брюховицької селищної ради прийнято рішення щодо безоплатного виділення 22 земельних ділянок загальною площею 1,3941 га громадянам України та вказаним земельним ділянкам, шляхом внесення відомостей до Державного земельного кадастру, присвоєно кадастрові номери 4610166300:10:002:0574, площею 0,022 га, 4610166300:10:002:0576, площею 0,0185 га, 4610166300:10:002:2138, площею 0,18 га, 4610166300:10:002:2139, площею 0,12 га, 4610166300:11:001:0187, площею 0,1 га, 4610166300:11:001:0188, площею 0,04 га, 4610166300:11:001:0199, площею 0,06 га, 4610166300:11:001:0200, площею 0,06 га, 4610166300:11:001:0202, площею 0,6 га, 4610166300:11:001:0203, площею 0,1 га, 4610166300:11:001:0205, площею 0,06 га, 4610166300:11:001:0206, площею 0,06 га, 4610166300:11:001:0207, площею 0,06 га, 4610166300:11:001:0221, площею 0,08 га, 4610166300:11:001:0243, площею 0,013 га, 4610166300:11:001:0244, площею 0,12 га, 4610166300:11:001:0245, площею 0,05 га, 4610166300:11:001:0246, площею 0,06 га, 4610166300:11:001:0261, площею 0,0169 га, 4610166300:11:001:0262, площею 0,0181 га, 4610166300:11:001:0263, площею 0,0256 га, 4610166300:11:001:0265, площею 0,02 га, загальною вартістю 8 073 957 грн.

У подальшому, ОСОБА_8 , матеріали стосовно якого виділено в окреме провадження, перебуваючи на посаді начальника КЕВ м. Львова та будучи військовою службовою особою, усвідомлюючи, що внаслідок його протиправних дій, вчинених за пособництва інженера проектно-кошторисної групи квартирно-експлуатаційного відділу міста Львова ОСОБА_5 фактичні межі земельної ділянки з кадастровим номером 4610166300:11:001:0005, площею 141,1 га, що розташована за адресою: АДРЕСА_3 (територія військового містечка № 160) не відповідають межам, зазначеним у технічній документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки військового містечка № НОМЕР_1 , затвердженої рішенням сесії Брюховицької селищної ради від 05.04.2012 № 197, з метою вчинення дій, спрямованих на завершення своєї протиправної діяльності, пов`язаної з неправомірною зміною меж земельної ділянки з кадастровим номером 4610166300:11:001:0005, площею 141,1 га, що розташована за адресою: АДРЕСА_3 (територія військового містечка № НОМЕР_1 ), погодив, як суміжний землекористувач, межі земельних ділянок з кадастровими номерами 4610166300:10:002:0574, площею 0,022 га, 4610166300:10:002:2139, площею 0,12 га, 4610166300:11:001:0200, площею 0,06 га, 4610166300:11:001:0202, площею 0,6 га, 4610166300:11:001:0203, площею 0,1 га, 4610166300:11:001:0205, площею 0,06 га, 4610166300:11:001:0221, площею 0,08 га, 4610166300:11:001:0244, площею 0,12 га, 4610166300:11:001:0245, площею 0,05 га, 4610166300:11:001:0261, площею 0,0169 га, 4610166300:11:001:0262, площею 0,0181 га, 4610166300:11:001:0263, площею 0,0256 га, які неправомірно перейшли у землі запасу територіальної громади смт. Брюховичі з земель оборони.

Таким чином, ОСОБА_5 вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 426-1 КК України, а саме, пособництво у перевищенні військовою службовою особою влади чи службових повноважень, вчиненому в умовах особливого періоду, крім воєнного стану.

Прокурор відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону ОСОБА_3 , якому на підставі ст. 37 КПК України надані повноваження прокурора, у кримінальному провадженні № 42020140400000025 від 22.07.2020, з одного боку та обвинувачений у цьому провадженні ОСОБА_5 з іншого боку, діючи добровільно, без застосування насильства, примусу, погроз або обіцянок зі сторони обвинувачення або захисту, на підставі ст.ст. 468, 469, 470, 472, 473 КПК України, в приміщенні Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону, що по вул. Клепарівська, 20 у м. Львові, у присутності захисника обвинуваченого ОСОБА_5 - адвоката ОСОБА_4 , уклали угоду 12 грудня 2022 року про визнання ОСОБА_5 винуватості у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 426-1 КК України.

Так із змісту даної угоди встановлено, що ОСОБА_5 беззастережно та в повному обсязі визнає свою вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 426-1 КК України, та наведені обставини вчинення цього правопорушення і зобов`язується беззастережно визнавати обвинувачення в обсязі підозри у судовому провадженні.

Сторони погоджуються на призначення покарання ОСОБА_5 з врахуванням співпраці обвинуваченого зі стороною обвинувачення, наявність кількох обставин, що пом`якшують покарання та істотно знижують ступінь тяжкості вчиненого злочину, а саме: щире каяття, активне сприяння розкриттю злочину, вчинення кримінального правопорушення через службову залежність; з урахуванням особи винного, а саме того, що він за місцем проживання зарекомендував себе з позитивної сторони, вперше притягується до кримінальної відповідальності, на обліку у лікарів психіатра чи нарколога не перебуває, має тяжку хворобу; конкретні обставини справи, ступінь тяжкості вчиненого ним кримінального правопорушення, керуючись ст. 69 Кримінального кодексу України, сторони дійшли до згоди про призначення ОСОБА_5 основного покарання, нижче від найнижчої межі, встановленої в санкції ч. 4 ст. 426-1 КК України, а саме основного покарання у виді позбавлення волі на строк 5 (п`ять) років, та звільнення ОСОБА_5 , на підставі ст. 75 КК України, від відбування призначеного покарання, якщо він протягом іспитового строку тривалістю 3 (три) роки не вчинить нового кримінального правопорушення і виконає покладені на нього обов`язки: періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання, які є необхідними і достатніми для його виправлення.

У підготовчому судовому засіданні обвинувачений ОСОБА_5 підтримавши угоду, повністю визнав свою винуватість у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.27, ч.4 ст.426-1 КК України , та пояснив, що він повністю розуміє права, надані йому законом, наслідки укладення та затвердження угоди, характер обвинувачення, щодо якого він визнає себе винуватим, вид покарання, який буде застосовано до нього у разі затвердження угоди судом, та наслідки невиконання угоди, відтак просить затвердити угоду.

Захисник ОСОБА_4 у підготовчому судовому засіданні підтримав укладену між прокурором та ОСОБА_5 угоду про визнання винуватості від 12.12.2022 року , просив таку затвердити.

Представник потерпілого ОСОБА_10 в підготовчому судовому засіданні звернулась до суду із письмовою заявою про те, що не заперечує щодо затвердження судом зазначеної вище угоди між обвинуваченим та прокурором.

Прокурор ОСОБА_3 у підготовчому судовому засіданні підтримав укладену з обвинуваченим угоду про визнання винуватості від 12.12.2022, просить таку затвердити та призначити узгоджене в угоді покарання.

Заслухавши думку прокурора, обвинуваченого, захисника, які просили затвердити угоду про визнання винуватості, вивчивши обвинувальний акт, суд приходить до висновку, що винуватість обвинуваченого ОСОБА_5 у вчиненні кримінального правопорушення повністю доведена та його дії вірно кваліфіковано за ч. 5 ст.27, ч.4 ст.426-1КК України, як вчинення пособництва у перевищенні військовою службовою особою влади чи службових повноважень, вчиненому в умовах особливого періоду, крім воєнного стану.

Відтак суд вважає, що слід затвердити угоду про визнання винуватості між сторонами кримінального провадження з тих підстав, що така відповідає вимогам ст. 472 КПК України, обвинувачений ОСОБА_5 повністю визнає себе винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст.27, ч.4 ст.426-1 КК України, учасники судового провадження просять таку угоду затвердити, сторонам угоди роз`яснено положення ст.473, ч. 4 ст. 474, ст. 476 КПК України, узгоджена сторонами міра покарання відповідає нормам КПК України, обставинам справи, тяжкості вчиненого кримінального правопорушення, особі обвинуваченого ОСОБА_5 , укладення даної угоди між сторонами кримінального провадження було добровільним та обвинувачений реально може виконати взяті на себе відповідно до угоди зобов`язання.

Відповідно до вимог ст. 469 КПК України угода про визнання винуватості між прокурором і підозрюваним чи обвинуваченим може бути укладена у проваджені щодо кримінальних проступків, злочинів невеликої чи середньої тяжкості, тяжких злочинів, внаслідок яких шкода завдана лише державним чи суспільним інтересам. Угода про визнання винуватості може ініціюватись в будь-який момент після повідомлення особі про підозру.

У ст. 472 КПК України визначені основні вимоги до змісту угоди про визнання винуватості. Згідно вимог ст. 474 КПК України, якщо угоду досягнуто, обвинувальний акт із підписаною між сторонами угодою невідкладно надсилається до суду. Розгляд щодо угоди проводиться судом під час підготовчого судового засідання за обов`язковою участі сторін угоди з повідомленням інших учасників судового провадження.

Як вбачається з матеріалів кримінального провадження, на розгляд суду надійшла угода про визнання винуватості, укладена між прокурором та обвинуваченим, згідно якої останній беззастережно визнав вину у вчиненні інкримінованому йому злочині, що згідно ст.12 КК України є тяжким, погодився з призначенням узгодженого сторонами покарання. Згідно з п.4 угоди при вирішенні питання про її укладення прокурором враховано, зокрема, співпраця ОСОБА_5 зі стороною обвинувачення, наявність кількох обставин, що пом`якшують покарання та істотно знижують ступінь тяжкості вчиненого злочину, а саме: щире каяття, активне сприяння розкриттю злочину, вчинення кримінального правопорушення через службову залежність; з урахуванням особи винного, а саме того, що він за місцем проживання та праці зарекомендував себе з позитивної сторони, вперше притягується до кримінальної відповідальності, має тяжку хворобу; конкретні обставини справи, ступінь тяжкості вчиненого ним кримінального правопорушення.

Також прокурором і судом отримана письмова згода представника потерпілого МОУ на укладення угоди.

Таким чином, перевіривши дотримання сторонами вимог ст.472 КПК України щодо змісту угоди про визнання винуватості, переконавшись у добровільності позиції ОСОБА_5 , правильному розумінні останнім суті угоди та її наслідків, не встановивши передбачених ч.7 ст.474 КПК обставин, які були б підставою відмови у затвердженні угоди, суд дійшов висновку про можливість затвердження угоди з призначенням обвинуваченому узгодженої міри покарання.

Керуючись ст. ст. 370, 373, 374, 472, 474,ч.2 ст.473,475 КПК України, суд, -

ухвалив:

затвердити угоду про визнання винуватості від 12 грудня 2022 року, укладену між прокурором відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону ОСОБА_3 , якому на підставі ст. 37 КПК України надані повноваження прокурора, у кримінальному провадженні № 42020140400000025 від 22.07.2020, з одного боку та обвинуваченим ОСОБА_5 з іншого боку, на підставі ст.ст. 468, 469, 470, 472, 473 КПК України, у присутності захисника ОСОБА_4 , за умовами якої сторони погодились про повне визнання ОСОБА_5 своєї винуватості у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 426-1 КК України.

Визнати ОСОБА_5 винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 426-1 КК України, призначивши покарання у виді позбавленні волі, із застосуванням ст.69 КК України, на строк 5 (п`ять) років.

На підставі ст.75 КК України засудженого ОСОБА_5 звільнити від відбування призначеного покарання з випробуванням, встановивши іспитовий термін 3(три)роки.

На підставі ст.76 КК України зобов`язати засудженого ОСОБА_5 :

1) періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації;

2) повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Запобіжний захід ОСОБА_5 обирався на досудовому слідстві тримання під вартою, який діяв з часу фактичного затримання 04.12.2020 р. по 06.01.2021 року. Строк тримання під вартою зарахувати засудженому в термін покарання.

Іспитовій термін рахувати засудженому з часу проголошення вироку.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого ст. 395 КПК України, якщо таку скаргу не було подано.

На вирок може бути подана апеляційна скарга до Львівського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення через Шевченківський районний суд м. Львова.

Вирок надруковано в нарадчій кімнаті в 1 екз.

Суддя ОСОБА_1

СудШевченківський районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення27.02.2023
Оприлюднено28.02.2023
Номер документу109203310
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини проти встановленого порядку несення військової служби (військові злочини) Перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень

Судовий реєстр по справі —466/518/23

Ухвала від 08.03.2023

Кримінальне

Шевченківський районний суд м.Львова

Свірідова В. В.

Вирок від 27.02.2023

Кримінальне

Шевченківський районний суд м.Львова

Свірідова В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні