Ухвала
від 28.02.2023 по справі 363/5545/21
ВИШГОРОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"28" лютого 2023 р. Справа № 363/5545/21

У Х В А Л А

про проведення розгляду справи в режимі відеоконференції

28 лютого 2023 року м. Вишгород

Вишгородський районний суд Київської області у складі: головуючого судді Котлярової І.Ю., за участі секретаря Тищенко К.В., розглянувши клопотання представника позивача - адвоката Ковалевського Євгена Володимировича про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду по цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «ВОТЕРФРОНТ» до ОСОБА_1 , третя особа: ОСОБА_2 про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою шляхом знесення (демонтування) самовільно побудованої споруди,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Вишгородського районного суду Київської області перебуває дана цивільна справа.

27.02.2023 року до суду надійшло клопотання представника позивача - адвоката Ковалевського Євгена Володимировича про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою системи EasyCon.

Відповідно до ч. 2-5 ст.212 ЦПК України учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему. Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Отже, цивільним процесуальним законодавством регламентовано право учасника цивільного процесу на участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Суд, враховуючи наявність технічної можливості провести судове засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, вважає за необхідне заяву представника позивача задовольнити.

Керуючись ст.ст. 212 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Заяву представника позивача - адвоката Ковалевського Євгена Володимировича про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду - задовольнити.

Провести судове засідання у цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «ВОТЕРФРОНТ» до ОСОБА_1 , третя особа: ОСОБА_2 про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою шляхом знесення (демонтування) самовільно побудованої споруди 07 березня 2023 року о 12 год. 00 хв. за участю представника позивача - адвоката Ковалевського Євгена Володимировича в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Попередити учасників справи, що ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою системи EasyCon.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції сторонам необхідно використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення.

Попередити учасників справи про необхідність забезпечення участі у конференції з приміщення, яке б виключало наявність сторонніх звуків (шуму) та в охайному вигляді.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя І.Ю. Котлярова

Дата ухвалення рішення28.02.2023
Оприлюднено02.03.2023
Номер документу109254405
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у користуванні земельною ділянкою шляхом знесення (демонтування) самовільно побудованої споруди

Судовий реєстр по справі —363/5545/21

Ухвала від 07.03.2023

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Котлярова І. Ю.

Ухвала від 07.03.2023

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Котлярова І. Ю.

Ухвала від 28.02.2023

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Котлярова І. Ю.

Ухвала від 24.11.2022

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Котлярова І. Ю.

Ухвала від 18.05.2022

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Котлярова І. Ю.

Ухвала від 11.05.2022

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Котлярова І. Ю.

Ухвала від 13.01.2022

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Котлярова І. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні