Ухвала
від 03.03.2023 по справі 463/1497/23
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №463/1497/23

Провадження №1-кс/463/1594/23

УХВАЛА

про надання дозволу на обшук

03 березня 2023 р. слідчий суддя Личаківського районного суду м. Львова ОСОБА_1 , при секретарі с/з ОСОБА_2 , з участю слідчого ОСОБА_3 , розглянувши клопотання старшого детектива Відділу детективів (на правах самостійного відділу) Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області ОСОБА_4 , погоджене прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами Бюро економічної безпеки України Львівської обласної прокуратури ОСОБА_5 , у кримінальному провадженні № 72023140000000040 від 15.02.2023 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 364 КК України,про надання дозволу на проведення обшуку, -

ВСТАНОВИВ:

детектив Відділу детективів (на правах самостійного відділу) Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області ОСОБА_4 звернувся до слідчого судді з клопотанням, погодженим прокурором, про надання дозволу на проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 (на праві власності належить ОСОБА_6 , РНОКПП НОМЕР_1 ), з метою виявлення та фіксації відомостей про кримінальне правопорушення, документування та здобуття доказів кримінально-протиправної діяльності, відшукання та вилучення речових доказів, які самостійно або в сукупності з іншими доказами можуть мати суттєве значення для встановлення об`єктивної істини та притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності, а саме: документи, комп`ютерна техніка (комп`ютери, планшети, ноутбуки, мобільні телефони), оптичні носії інформації (жорсткі диски, СD-диски, флеш-носії та інші накопичувальні пристрої), які є знаряддям вчинення кримінального правопорушення та можуть бути використані у якості доказів у кримінальному провадженні, печатки, штампи, чорнові записи, а також інші речі та документи, які мають значення для встановлення істини у даному кримінальному провадженні.

Клопотання мотивує тим, що Відділом детективів (на правах самостійного відділу) Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 72023140000000040 від 15.02.2023 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 364 КК України. В ході проведення досудового розслідування встановлено, шо група невстановлених осіб, використовуючи ряд підконтрольних суб`єктів господарської діяльності, що зареєстровані та проводять свою діяльність на території Львівської області, зокрема ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «КЕНДВІТ» (код ЄДРПОУ 44621942), ТОВ «ДАСТСАН» (код ЄДРПОУ 44418742) та інші, шляхом внесення готівкових коштів у мережу програмно-технічних комплексів самообслуговування (термінали поповнення рахунків та інших платежів), з метою ініціювання транзакцій з поповнення акаунтів, створених на неліцензованих сайтах азартних ігор та беттінгу в мережі інтернет, однак в подальшому дані кошти із перевищенням ліміту обороту зараховуються на розрахункові рахунки вказаних юридичних осіб, які перебувають на спрощеній системі оподаткування та не зареєстровані платниками ПДВ, чим ухиляються від сплати податків в особливо великих розмірах. Наявні дані вказують на налагоджені механізми, спрямовані на надання сприяння третім особам в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах, а також легалізації коштів, отриманих злочинним шляхом. Наявні дані вказують на те, що до забезпечення функціонування вказаних механізмів залучені посадові особи/власники банківських установ, фінансових компаній, а також інші особи (кур`єри, водії тощо), в тому числі, ОСОБА_7 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_2 , проживає: АДРЕСА_1 , що на праві власності належить ОСОБА_6 , РНОКПП НОМЕР_1 ), член правління АТ «АЙБОКС БАНК», відповідальна за «тіньову» бухгалтерію банку, а отже за місцем свого проживання може зберігати документи щодо ведення «тіньової» бухгалтерії АТ «АЙБОКС БАНК». Враховуючи вищевикладене, з метою фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, виникла необхідність в проведенні обшуку за вказаною адресою з метою виявлення та фіксації відомостей про кримінальне правопорушення, документування та здобуття доказів кримінально-протиправної діяльності, відшукання та вилучення речей та документів, перелік яких наведено у клопотанні.

Слідчий в судовому засіданні подане клопотання підтримав в повному обсязі з підстав та мотивів наведених у ньому.

Заслухавши думку слідчого, оглянувши та перевіривши надані матеріали клопотання, вважаю, що клопотання слід задовольнити з наступних підстав.

Ч. 1 ст. 233 КПК України передбачено загальні засади щодо недоторканості житла (іншого володіння) особи, відповідно до положень якої ніхто не має права проникнути до житла чи іншого володіння особи з будь-якою метою, інакше як лише за добровільною згодою особи, яка ними володіє, або на підставі ухвали слідчого судді, крім випадків, установлених частиною третьою цієї статті.

Відповідно до положень ч. 3 ст.234 КПК України у разі необхідності провести обшук слідчий за погодженням з прокурором або прокурор звертається до слідчого судді з відповідним клопотанням, яке повинно містити відомості про: 1) найменування кримінального провадження та його реєстраційний номер; 2) короткий виклад обставин кримінального правопорушення, у зв`язку з розслідуванням якого подається клопотання; 3) правову кваліфікацію кримінального правопорушення з зазначенням статті (частини статті) закону України про кримінальну відповідальність; 4) підстави для обшуку; 5) житло чи інше володіння особи або частину житла чи іншого володіння особи, де планується проведення обшуку; 6) особу, якій належить житло чи інше володіння, та особу, у фактичному володінні якої воно знаходиться; 7) речі, документи або осіб, яких планується відшукати.

Як вбачається із матеріалів клопотання, в провадженні Відділу детективів (на правах самостійного відділу) Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області перебуває кримінальне провадження № 72023140000000040 від 15.02.2023 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 364 КК України.

Відповідно до ч. 1 ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте в результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Із долучених до клопотання матеріалів, вбачається, що слідчий просить надати дозвіл на проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 з метою виявлення та вилучення речей і документів, які мають значення для досудового розслідування кримінального провадження № 72023140000000040 від 15.02.2023 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 364 КК України.

Із долучених до клопотання матеріалів, в тому числі показань свідків, протоколу огляду та документів, вбачається, що ОСОБА_7 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_2 , фактично проживає за адресою: АДРЕСА_1 )може бути причетною до вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 364 КК України, у зв`язку з чим за місцем її проживання можуть зберігатися речі та документи, зазначені у клопотанні, які мають значення для досудового розслідування у кримінальному провадженні.

Відповідно до наданої інформації з державного реєстру речових прав на нерухоме майно об`єкт за адресою: АДРЕСА_1 на праві власності належить ОСОБА_6 , РНОКПП НОМЕР_1 .

Враховуючи викладені у клопотанні обставини та надані слідчому судді докази, є підстави вважати, що за місцем проживання ОСОБА_7 можуть зберігатися речі та документи, зазначені у клопотанні, які мають значення для досудового розслідування у кримінальному провадженні, а тому з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання та вилучення можливих предметів кримінального правопорушення слідчий суддя надає дозвіл на проведення обшуку у зазначеному приміщенні.

На підставі викладеного і керуючись ст.ст. 234, 235, 309 КПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання - задовольнити.

Надати детективам у кримінальному провадженні №72023140000000040 від 15.02.2023 Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області - ОСОБА_4 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_3 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , детективам Головного підрозділу детективів Бюро економічної безпеки України ОСОБА_14 , ОСОБА_15 , ОСОБА_16 , ОСОБА_17 , ОСОБА_18 , ОСОБА_19 , ОСОБА_20 , ОСОБА_21 , ОСОБА_22 та іншим детективам, які включені до складу слідчої групи вказаного кримінального провадження, прокурорам Львівської обласної прокуратури, які включені до складу групи прокурорів вказаного кримінального провадження, дозвіл на проведення обшуку за місцем проживання ОСОБА_7 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_2 ) за адресою: АДРЕСА_1 (на праві власності належить ОСОБА_6 , РНОКПП НОМЕР_1 ), з метою виявлення та фіксації відомостей про кримінальне правопорушення, документування та здобуття доказів кримінально-протиправної діяльності, відшукання та вилучення речових доказів, які самостійно або в сукупності з іншими доказами можуть мати суттєве значення для встановлення об`єктивної істини та притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності, а саме: документи, комп`ютерна техніка (комп`ютери, планшети, ноутбуки, мобільні телефони), оптичні носії інформації (жорсткі диски, СD-диски, флеш-носії та інші накопичувальні пристрої), які є знаряддям вчинення кримінального правопорушення та можуть бути використані в якості доказів у кримінальному провадженні, печатки, штампи, чорнові записи, а також інші речі та документи, які мають значення для встановлення істини у даному кримінальному провадженні, а саме:

1.внутрішні документи АТ «Айбокс Банк» та ТОВ «ФК «ЛЕО», зокрема, але не виключно:

?ПолітикаАТ «Айбокс Банк»(МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) з питань ПВК/ФТ (у редакціях з 01.01.2022 до по теперішній час з урахуванням змін та доповнень).

?ПолітикаТОВ «ФК «ЛЕО» з питань ПВК/ФТ (у редакціях з 01.01.2022 до по теперішній час з урахуванням змін та доповнень).

?Правила фінансового моніторингу АТ «Айбокс Банк»(МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) (у редакціях з 01.01.2022 по теперішній час з урахуванням змін та доповнень).

?Правила фінансового моніторингу ТОВ «ФК «ЛЕО»(у редакціях з 01.01.2022 по теперішній час з урахуванням змін та доповнень).

?Програма управління ризиками АТ «Айбокс Банк»(МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) (у редакціях з 01.01.2022 по теперішній час з урахуванням змін та доповнень).

?Програма управління ризиками ТОВ «ФК «ЛЕО» (у редакціях з 01.01.2022 по теперішній час з урахуванням змін та доповнень).

?Технологічна карта бізнес-процесу/сервісу «P2P», «A2C», «C2A»

АТ «Айбокс Банк»(МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) (у всіх редакціях з 01.01.2019 по теперішній час з урахуванням змін та доповнень).

?Технологічна карта бізнес-процесу/сервісу «LEOP2P» ТОВ «ФК «ЛЕО» (у всіх редакціях з 01.01.2019 по теперішній час з урахуванням змін та доповнень).

?Положення про Комітет з управління ризиками АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492).

?Положення про Комітет з управління ризиками ТОВ «ФК «ЛЕО».

?висновки підрозділів АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) та ТОВ «ФК ЛЕО», складені за період з 01.01.2022 по теперішній час щодо виявлених фактів підозрілої фінансової діяльності клієнтів Банку та фінансової компанії, зокрема: ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «КЕНДВІТ» (код ЄДРПОУ 44621942), ТОВ «ДАСТСАН» (код ЄДРПОУ 44418742), ТОВ «ГАРДБОЛЛЕР» (код ЄДРПОУ 43843555), ТОВ «УБЕРНВАЛЬД» (код ЄДРПОУ 44468175), ТОВ «ДЗЕГА» (код ЄДРПОУ 44586395), ТОВ «ПЕЙ ПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44233713), ТОВ «ПОЛІСТЕРС» (код ЄДРПОУ 44205813), ТОВ «ЦЕНТІНГ» (код ЄДРПОУ 44641691), ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «ЦИГІР» (код ЄДРПОУ 44438528), ТОВ «СПАТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44635651), ТОВ «ГАМЕРТОН» (код ЄДРПОУ 44580807), ТОВ «ФЛАВОН СПОРТ» (код ЄДРПОУ 44759742), ТОВ «АМЕРТОН КОНСТРАКШН» (код ЄДРПОУ 44696363),ТОВ «ЕЙКІНГ» (код ЄДРПОУ 44693561), ТОВ «МІТАР СТАРС» (код ЄДРПОУ 44408383), ТОВ «СКЕЙН КОРП» (код ЄДРПОУ 44891746), ТОВ «ЗЕРЕНПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44459663) та інших клієнтів, яким надаються послуги в межах наявних сервісів (про прийом платежів) та які використовують платіжні термінали з ідентифікаторами: I3000229, I3000230, I3000231, I3000232, I3000347, I3000372, I3000427, I3000429, I3000452, I3000453, I3000496, I3000565, I3000566, I3000748, I3000751, I3000752, I3000753, I3000757, I3000758, I3000847, I3000848, I3000854, I3000855, I3000880, I3000881, I3000884, I3000886, I3000887, I3000891, I3001003, I3001004, I3001005, I3001006, I3001007, I3001068, I3001069, I3001073, I3001074, I3001075, I3001076, I3001085, I3001087, I3001088, I3001089, I3001090, I3001091, I3001116, I3001184, I3001185, I3001188, I3001189, I3001213, I3001223, I3001531, I3002576, I3002578, I3002578, I3002598, I3002600, I3002608, I3002608, I3002609, I3002609, I3002753, I3002768, I3002769, I3002774, I3002806, I3002807, I3002808, I3002815, I3002815, I3002816, I3002817, I3002844, I3002845, I3002891 (у першу чергу у зв`язку з підміною коду термінала/використання коду термінала на іншому web-ресурсі).

?висновки підрозділів ТОВ «ФК «ЛЕО», складені за період з 01.01.2022 по теперішній час щодо виявлених фактів підозрілої фінансової діяльності клієнтів фінансової компанії, як суб`єкта первинного фінансового моніторингу, яким надаються послуги з прийому платежів.

?витяги з Реєстру повідомлень про підозрілу фінансову діяльність клієнтів АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492), яким надаються послуги з прийому платежів, зокрема: ТОВ «ФК ЛЕО» (код ЄДРПОУ 39010283), ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «КЕНДВІТ» (код ЄДРПОУ 44621942), ТОВ «ДАСТСАН» (код ЄДРПОУ 44418742), ТОВ «ГАРДБОЛЛЕР» (код ЄДРПОУ 43843555), ТОВ «УБЕРНВАЛЬД» (код ЄДРПОУ 44468175), ТОВ «ДЗЕГА» (код ЄДРПОУ 44586395), ТОВ «ПЕЙ ПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44233713), ТОВ «ПОЛІСТЕРС» (код ЄДРПОУ 44205813), ТОВ «ЦЕНТІНГ» (код ЄДРПОУ 44641691), ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «ЦИГІР» (код ЄДРПОУ 44438528), ТОВ «СПАТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44635651), ТОВ «ГАМЕРТОН» (код ЄДРПОУ 44580807), ТОВ «ФЛАВОН СПОРТ» (код ЄДРПОУ 44759742), ТОВ «АМЕРТОН КОНСТРАКШН» (код ЄДРПОУ 44696363),ТОВ «ЕЙКІНГ» (код ЄДРПОУ 44693561), ТОВ «МІТАР СТАРС» (код ЄДРПОУ 44408383), ТОВ «СКЕЙН КОРП» (код ЄДРПОУ 44891746), ТОВ «ЗЕРЕНПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44459663), а також інших клієнтів, які використовують платіжні термінали з ідентифікаторами: I3000229, I3000230, I3000231, I3000232, I3000347, I3000372, I3000427, I3000429, I3000452, I3000453, I3000496, I3000565, I3000566, I3000748, I3000751, I3000752, I3000753, I3000757, I3000758, I3000847, I3000848, I3000854, I3000855, I3000880, I3000881, I3000884, I3000886, I3000887, I3000891, I3001003, I3001004, I3001005, I3001006, I3001007, I3001068, I3001069, I3001073, I3001074, I3001075, I3001076, I3001085, I3001087, I3001088, I3001089, I3001090, I3001091, I3001116, I3001184, I3001185, I3001188, I3001189, I3001213, I3001223, I3001531, I3002576, I3002578, I3002578, I3002598, I3002600, I3002608, I3002608, I3002609, I3002609, I3002753, I3002768, I3002769, I3002774, I3002806, I3002807, I3002808, I3002815, I3002815, I3002816, I3002817, I3002844, I3002845, I3002891 , щодо яких АТ «Айбокс Банк» та ТОВ «ФК ЛЕО» виявлено факти підозрілої фінансової діяльності (у першу чергу у зв`язку з підміною коду термінала/використання коду термінала на іншому web-ресурсі).

?Положення про департамент комплаєнс АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) (у редакціях з 01.01.2022 до по теперішній час з урахуванням змін та доповнень).

?Положення про департамент фінансового моніторингу АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) (у редакціях з 01.01.2022 до по теперішній час з урахуванням змін та доповнень).

?Положення про департамент електронної комерції АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) (у редакціях з 01.01.2022 до по теперішній час з урахуванням змін та доповнень).

?номери транзитних рахунків, відкритих АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) за операціями, здійсненими з використанням платіжних карток (рахунки 2924/2929/2909/2650), які використовуються для проведення фінансових операцій в рамках обслуговування ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «КЕНДВІТ» (код ЄДРПОУ 44621942), ТОВ «ДАСТСАН» (код ЄДРПОУ 44418742), ТОВ «ГАРДБОЛЛЕР» (код ЄДРПОУ 43843555), ТОВ «УБЕРНВАЛЬД» (код ЄДРПОУ 44468175), ТОВ «ДЗЕГА» (код ЄДРПОУ 44586395), ТОВ «ПЕЙ ПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44233713), ТОВ «ПОЛІСТЕРС» (код ЄДРПОУ 44205813), ТОВ «ЦЕНТІНГ» (код ЄДРПОУ 44641691), ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «ЦИГІР» (код ЄДРПОУ 44438528), ТОВ «СПАТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44635651), ТОВ «ГАМЕРТОН» (код ЄДРПОУ 44580807), ТОВ «ФЛАВОН СПОРТ» (код ЄДРПОУ 44759742), ТОВ «АМЕРТОН КОНСТРАКШН» (код ЄДРПОУ 44696363),ТОВ «ЕЙКІНГ» (код ЄДРПОУ 44693561), ТОВ «МІТАР СТАРС» (код ЄДРПОУ 44408383), ТОВ «СКЕЙН КОРП» (код ЄДРПОУ 44891746), ТОВ «ЗЕРЕНПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44459663) та інших клієнтів, які використовують віртуальні платіжні термінали з ідентифікаторами: I3000229, I3000230, I3000231, I3000232, I3000347, I3000372, I3000427, I3000429, I3000452, I3000453, I3000496, I3000565, I3000566, I3000748, I3000751, I3000752, I3000753, I3000757, I3000758, I3000847, I3000848, I3000854, I3000855, I3000880, I3000881, I3000884, I3000886, I3000887, I3000891, I3001003, I3001004, I3001005, I3001006, I3001007, I3001068, I3001069, I3001073, I3001074, I3001075, I3001076, I3001085, I3001087, I3001088, I3001089, I3001090, I3001091, I3001116, I3001184, I3001185, I3001188, I3001189, I3001213, I3001223, I3001531, I3002576, I3002578, I3002578, I3002598, I3002600, I3002608, I3002608, I3002609, I3002609, I3002753, I3002768, I3002769, I3002774, I3002806, I3002807, I3002808, I3002815, I3002815, I3002816, I3002817, I3002844, I3002845, I3002891.

?матеріали щодо встановлення ділових відносин АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492), ТОВ «ФК ЛЕО» з клієнтами: ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «КЕНДВІТ» (код ЄДРПОУ 44621942), ТОВ «ДАСТСАН» (код ЄДРПОУ 44418742), ТОВ «ГАРДБОЛЛЕР» (код ЄДРПОУ 43843555), ТОВ «УБЕРНВАЛЬД» (код ЄДРПОУ 44468175), ТОВ «ДЗЕГА» (код ЄДРПОУ 44586395), ТОВ «ПЕЙ ПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44233713), ТОВ «ПОЛІСТЕРС» (код ЄДРПОУ 44205813), ТОВ «ЦЕНТІНГ» (код ЄДРПОУ 44641691), ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «ЦИГІР» (код ЄДРПОУ 44438528), ТОВ «СПАТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44635651), ТОВ «ГАМЕРТОН» (код ЄДРПОУ 44580807), ТОВ «ФЛАВОН СПОРТ» (код ЄДРПОУ 44759742), ТОВ «АМЕРТОН КОНСТРАКШН» (код ЄДРПОУ 44696363),ТОВ «ЕЙКІНГ» (код ЄДРПОУ 44693561), ТОВ «МІТАР СТАРС» (код ЄДРПОУ 44408383), ТОВ «СКЕЙН КОРП» (код ЄДРПОУ 44891746), ТОВ «ЗЕРЕНПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44459663) та іншим клієнтам, яким вказаним Банком та фінансовою компанією надаються послуги з прийому платежів та які використовують віртуальні платіжні термінали з ідентифікаторами: I3000229, I3000230, I3000231, I3000232, I3000347, I3000372, I3000427, I3000429, I3000452, I3000453, I3000496, I3000565, I3000566, I3000748, I3000751, I3000752, I3000753, I3000757, I3000758, I3000847, I3000848, I3000854, I3000855, I3000880, I3000881, I3000884, I3000886, I3000887, I3000891, I3001003, I3001004, I3001005, I3001006, I3001007, I3001068, I3001069, I3001073, I3001074, I3001075, I3001076, I3001085, I3001087, I3001088, I3001089, I3001090, I3001091, I3001116, I3001184, I3001185, I3001188, I3001189, I3001213, I3001223, I3001531, I3002576, I3002578, I3002578, I3002598, I3002600, I3002608, I3002608, I3002609, I3002609, I3002753, I3002768, I3002769, I3002774, I3002806, I3002807, I3002808, I3002815, I3002815, I3002816, I3002817, I3002844, I3002845, I3002891.

?посадові інструкції заступника Голови правління АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) та заступників Голови правління.

?посадові інструкції Голови наглядової ради АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) та членів наглядової ради;

?посадові інструкції директора департаменту комплаєнс АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) та його заступника(ів).

?посадові інструкції директора департаменту фінансового моніторингу АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) та його заступника(ів).

?посадові інструкції директора департаменту електронної комерції АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) та його заступника(ів).

?відомості про перелік планових і позапланових інспекційних перевірок діяльності АТ «АЙБОКС БАНК» (МФО 322302, код за ЄДРПОУ 21570492), які проводилися НБУ протягом 2022-2023 років;

?матеріалів планових, позапланових інспекційних перевірок Національним банком України діяльності АТ «АЙБОКС БАНК» (МФО 322302, код за ЄДРПОУ 21570492) за період діяльності вказаного банку з 01 січня 2022 року до 1 березня 2023 року (включно) разом із звітами про інспекційні перевірки та додатками до них;

?довідок за результатами перевірок Національним банком України діяльності АТ «АЙБОКС БАНК» (МФО 322302, код за ЄДРПОУ 21570492) з окремих питань фінансового моніторингу в частині дотримання вимог законодавства з питань запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення й достатніх заходів для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення щодо належної перевірки клієнтів, а також додатки до них за період протягом 2022-2023 років;

?актів за результатами перевірок Національним банком України діяльності АТ «АЙБОКС БАНК» (МФО 322302, код за ЄДРПОУ 21570492) з окремих питань дотримання вимог валютного законодавства та нормативно-правових актів Національного банку України, а також додатки до них за період протягом 2022-2023 років;

?прийнятих Національним банком України рішень за результатами попередньо зазначених інспекційних перевірок діяльності АТ «АЙБОКС БАНК» (МФО 322302, код за ЄДРПОУ 21570492) за період протягом 2022-2023 років;

?інформації про факти застосування протягом 2022-2023 років Національним банком України до АТ «АЙБОКС БАНК» (МФО 322302, код за ЄДРПОУ 21570492) заходів впливу за порушення банківського законодавства, нормативно-правових актів Національного банку України або здійснення ризикової діяльності, що загрожує інтересам вкладників інших кредиторів банку, у тому числі фінансових санкцій за порушення валютного законодавства, порушення вимог законодавства з питань фінансового моніторингу;

?інформації про усі факти подання до Національного банку України документів щодо погодження набуття участі (істотної участі) у статутному капіталі АТ «АЙБОКС БАНК» акціонерами або інвесторами, зокрема громадянкою України ОСОБА_23 ;

?документів, поданих представниками АТ «АЙБОКС БАНК» або іншими суб`єктами (фізичними чи юридичними особами) до Національного банку України, зокрема громадянкою України ОСОБА_23 , у тому числі тих документів, що підтверджують джерела походження коштів, з метою погодження набуття участі (істотної участі) акціонерами або інвесторами у статутному капіталі АТ «АЙБОКС БАНК» відповідно до положень і вимог Закону України «Про банки і банківську діяльність» та постанови Правління Національного банку України від 02 грудня 2018 року № 149 «Про затвердження Положення про ліцензування банків»;

?інформації про усі факти відкликання поданих документів щодо погодження набуття участі (істотної участі) у статутному капіталі АТ «АЙБОКС БАНК» акціонерами або інвесторами, зокрема громадянкою України ОСОБА_23 , із зазначенням причин і правових підстав такого відкликання;

?інформацію про усі факти відмови у погодженні набуття участі (істотної участі) у статутному капіталі АТ «АЙБОКС БАНК» із зазначенням причин та правових підстав такої відмови, а також про надані Національним банком України відповіді з приводу розгляду (повернення) поданих документів

згідно з положеннями і вимогами Закону України «Про банки і банківську діяльність» та постанови Правління Національного банку України від 02 грудня 2018 року № 149 «Про затвердження Положення про ліцензування банків» із наданням належним чином завірених копій відповідних документів;

?відомостей про дані (прізвище, ім`я та по батькові) відповідальних працівників АТ «АЙБОКС БАНК» (МФО 322302, код за ЄДРПОУ 21570492) з питань фінансового моніторингу протягом 2019-2022 років;

?відомостей про перелік фінансових операцій щодо зняття готівкових коштів за межами України з карток, емітованих АТ «АЙБОКС БАНК» (МФО 322302, код за ЄДРПОУ 21570492), за період із 01 січня 2022 року до 01 березня 2023 року (включно) із зазначенням прізвища, ім`я та по батькові власника банківської картки, його дати народження та індивідуального податкового коду;

?інформації про перелік контрактів (угод), укладених між АТ «АЙБОКС БАНК» (МФО 322302, код за ЄДРПОУ 21570492), як принципалом, та іншими суб`єктами, як непрямими учасниками платіжних систем, у тому числі міжнародних;

?відомостей про перелік зареєстрованих АТ «АЙБОКС БАНК» (МФО 322302, код за ЄДРПОУ 21570492) електронних платіжних терміналів за юридичними особами, що уклали угоди напряму з АТ «АЙБОКС БАНК» або з непрямими учасниками платіжних систем, у тому числі міжнародних, що виступають від імені та в інтересах АТ «АЙБОКС БАНК» та здійснює приймання платежів за надані послуги за допомогою платіжних карток;

-інформації про сплачені АТ «АЙБОКС БАНК» (МФО 322302, код за ЄДРПОУ 21570492) кошти (здійснені перерахування) на користь ТОВ «Фінансова компанія ЛЕО» (код за ЄДРПОУ 39010283) за період 01 січня 2022 року до 01 березня 2023 року (включно).

2.документи щодо взаємодії з міжнародними платіжними системами:

?копії документальних матеріалів з додатками до них щодо заходів, застосованих до АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) (або його мерчантів/партнерів/ клієнтів/ афіліатів) з боку міжнародних платіжних систем (далі - МПС) Visa та MasterCard за порушення правил міжнародних платіжних систем (у тому числі виявлених фактів незаконних та неправильно закодованих (міскодінг) операцій, неправильно встановленого рівня ризику клієнта) за період з 01.01.2022 по теперішній час, які відображені у відповідних повідомленнях/листах/інформуваннях МПС, надісланих на адресу Банку із зазначенням виду такого заходу (зокрема, але не виключно: первісна та/або повторна оцінка невідповідності (NCA); вимоги вжиття додаткових заходів; накладення санкцій).

?інвойси від МПС Visa та MasterCard для оплати штрафних санкцій, надіслані на адресу банку у період з 01.01.2022 по теперішній час.

?документальні матеріали, складені за період з 01.01.2022 по теперішній час, у яких відображено вжиті банком заходи реагування на вказану повідомлення МПС Visa та MasterCard, зокрема, але не виключно:

-документальні матеріали щодо реєстрації операційних інцидентів та скерування їх на розгляд Комітету з управління операційними ризиками;

-протоколи засідання Комітету з управління операційними ризиками та протокольні рішення, винесені за результатами розгляду операційних інцидентів;

-матеріали щодо встановлення/переоцінки рівня ризику клієнтів, стосовно яких надійшли повідомлення МПС Visa та MasterCard за порушення правил міжнародних платіжних систем (у тому числі виявлених фактів незаконних та неправильно закодованих (міскодінг) операцій, неправильно встановленого рівня ризику клієнта);

-матеріали щодо відмови у обслуговуванні/припиненні ділових відносин з клієнтами, стосовно яких надійшли повідомлення МПС Visa та MasterCard за порушення правил міжнародних платіжних систем (у тому числі виявлених фактів незаконних та неправильно закодованих (міскодінг) операцій з азартних ігор);

-дані з Реєстру відмов, до якого внесені відповідні рішення про відмову від підтримання ділових відносин/припинення ділових відносин з клієнтами, стосовно яких надійшли повідомлення МПС Visa та MasterCard за порушення правил міжнародних платіжних систем (у тому числі виявлених фактів незаконних та неправильно закодованих (міскодінг) операцій з азартних ігор).

?програми/положення/інструкції/порядки, якими в АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) регламентується процедура/алгоритм відпрацювання банком повідомлень МПС Visa та MasterCard стосовно виявлених порушень Банком (або його мерчантами/партнерами/клієнтами/афіліатами) правил міжнародних платіжних систем.

?документальні матеріали (у першу чергу, але не виключно: інвойси, меморіальні ордери,VSS-звіти), у яких відображено сплату АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) штрафних санкцій в адресу МПС Visa та MasterCard (виписки щодо розрахунків по клірингу з платіжною системою) за період з 01.01.2022 по теперішній час із обов`язковим зазначенням дати, суми платежу, назви мерчанта, назви клієнта банку та коду ЄДРПОУ (або РНОКПП для ФОП) номеру рахунку банку, з якого було списано кошти, суми штрафу, номер та дата меморіального ордеру.

?документальні матеріали, у яких відображені заходи АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492), проведені за період з 01.01.2022 по теперішній час та спрямовані на відшкодування штрафів за рахунок мерчантів/партнерів/ клієнтів/афіліатів, сплачених Банком в адресу Visa та MasterCard за порушення правил МПС.

?Інформацію щодо клієнтів ТОВ «ФК «ЛЕО» (код ЄДРПОУ 39010283), які враховувались при розрахунку Ризик профілю ТОВ «ФК «ЛЕО» за 2022 рік (повне найменування та код ЄДРПОУ/РНОКПП клієнта, дата встановлення ділових відносин, дата здійснення оцінки рризику ділових відносин з клієнтом, рівнеь ризику, дата розірвання ділових відносин, загальна суми викоанних платіжних операцій на користь/за дорученням клієнта за період з 01.01.2022-01.03.2023, код призначення платежу);

?Документальні матеріали з підписом уповноважених осіб щодо переліку клієнтів ТОВ «ФК «ЛЕО» (код ЄДРПОУ 39010283)/АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492), з якими укладені відповідні договори згідно з якими платіжним операціям присвоєно ідентифікатори МСС 7994, 7995 або «high risk»/високий рівень ризику, а також пояснення щодо суті таких операцій, наявності ліцензій/дозволів для виконання платіжних операцій у сфері організації та проведення азартних ігор; реєстри таких платіжних операцій, акти наданих послуг між такими клієнтами та ТОВ «ФК «ЛЕО» (код ЄДРПОУ 39010283)/АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492), за період з 01.01.2022 по 01.03.2023; опис траси платежів та суті послуги ТОВ «ФК «ЛЕО» (код ЄДРПОУ 39010283)/АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) із надання «можливості здійснювати розрахунки за обмін/купівлю-продаж цифрового контенту між користувачами на майданчиках, які надають можливість обміну/купівліпродажу ігрового спорядження між гравцями, що генерується (добувається), а також купівлі-продажу ігрових ресурсів зареєстрованими користувачами - фізичними особами; документи щодо здійснення належної перевірки таких клієнтів з боку ТОВ «ФК «ЛЕО» (код ЄДРПОУ 39010283)/АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492).

3.Документальні матеріали щодо встановлення ділових відносин та обслуговування клієнтів:

?наявні у банку документальні матеріали (з додатками та додатковими угодами до них), в яких відображено процес встановлення ділових відносин та обслуговування наступних СГД (у т.ч. договори з відповідними додатками та додатковими угодами, акти, довіреності, видаткові, податкові, товарно-транспорті накладанні, акти виконаних робіт, наданих послуг, а також інші документи) за період з 01.01.2022 до теперішнього часу: ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «КЕНДВІТ» (код ЄДРПОУ 44621942), ТОВ «ДАСТСАН» (код ЄДРПОУ 44418742), ТОВ «ГАРДБОЛЛЕР» (код ЄДРПОУ 43843555), ТОВ «УБЕРНВАЛЬД» (код ЄДРПОУ 44468175), ТОВ «ДЗЕГА» (код ЄДРПОУ 44586395), ТОВ «ПЕЙ ПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44233713), ТОВ «ПОЛІСТЕРС» (код ЄДРПОУ 44205813), ТОВ «ЦЕНТІНГ» (код ЄДРПОУ 44641691), ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «ЦИГІР» (код ЄДРПОУ 44438528), ТОВ «СПАТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44635651), ТОВ «ГАМЕРТОН» (код ЄДРПОУ 44580807), ТОВ «ФЛАВОН СПОРТ» (код ЄДРПОУ 44759742), ТОВ «АМЕРТОН КОНСТРАКШН» (код ЄДРПОУ 44696363),ТОВ «ЕЙКІНГ» (код ЄДРПОУ 44693561), ТОВ «МІТАР СТАРС» (код ЄДРПОУ 44408383), ТОВ «СКЕЙН КОРП» (код ЄДРПОУ 44891746), ТОВ «ЗЕРЕНПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44459663).

?договори з додатками та додатковими угодами про приймання платежів або інформаційно-технічне забезпечення, агентські договори, укладених між АТ «Айбокс Банк» та юридичними особами (комерційними агентами), яким належать програмно-технічні комплекси самообсулговування;

?договори з додатками та додатковими угодами про залучення клієнтів до АТ «Айбокс Банк», укладених між АТ «Айбокс Банк» та ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «КЕНДВІТ» (код ЄДРПОУ 44621942), ТОВ «ДАСТСАН» (код ЄДРПОУ 44418742), ТОВ «ГАРДБОЛЛЕР» (код ЄДРПОУ 43843555), ТОВ «УБЕРНВАЛЬД» (код ЄДРПОУ 44468175), ТОВ «ДЗЕГА» (код ЄДРПОУ 44586395), ТОВ «ПЕЙ ПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44233713), ТОВ «ПОЛІСТЕРС» (код ЄДРПОУ 44205813), ТОВ «ЦЕНТІНГ» (код ЄДРПОУ 44641691), ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «ЦИГІР» (код ЄДРПОУ 44438528), ТОВ «СПАТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44635651), ТОВ «ГАМЕРТОН» (код ЄДРПОУ 44580807), ТОВ «ФЛАВОН СПОРТ» (код ЄДРПОУ 44759742), ТОВ «АМЕРТОН КОНСТРАКШН» (код ЄДРПОУ 44696363),ТОВ «ЕЙКІНГ» (код ЄДРПОУ 44693561), ТОВ «МІТАР СТАРС» (код ЄДРПОУ 44408383), ТОВ «СКЕЙН КОРП» (код ЄДРПОУ 44891746), ТОВ «ЗЕРЕНПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44459663);

?заяви на отримання чекових книжок, усіх платіжних документів (платіжних доручень, заявок на видачу готівки, грошових чеків, квитанцій, меморіальних ордерів тощо) за рахунками клієнтів: ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «КЕНДВІТ» (код ЄДРПОУ 44621942), ТОВ «ДАСТСАН» (код ЄДРПОУ 44418742), ТОВ «ГАРДБОЛЛЕР» (код ЄДРПОУ 43843555), ТОВ «УБЕРНВАЛЬД» (код ЄДРПОУ 44468175), ТОВ «ДЗЕГА» (код ЄДРПОУ 44586395), ТОВ «ПЕЙ ПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44233713), ТОВ «ПОЛІСТЕРС» (код ЄДРПОУ 44205813), ТОВ «ЦЕНТІНГ» (код ЄДРПОУ 44641691), ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «ЦИГІР» (код ЄДРПОУ 44438528), ТОВ «СПАТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44635651), ТОВ «ГАМЕРТОН» (код ЄДРПОУ 44580807), ТОВ «ФЛАВОН СПОРТ» (код ЄДРПОУ 44759742), ТОВ «АМЕРТОН КОНСТРАКШН» (код ЄДРПОУ 44696363),ТОВ «ЕЙКІНГ» (код ЄДРПОУ 44693561), ТОВ «МІТАР СТАРС» (код ЄДРПОУ 44408383), ТОВ «СКЕЙН КОРП» (код ЄДРПОУ 44891746), ТОВ «ЗЕРЕНПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44459663);

?вхідної та вихідної кореспонденції між АТ «АЙБОКС БАНК» (МФО 322302, код за ЄДРПОУ 21570492) та клієнтами банку ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «КЕНДВІТ» (код ЄДРПОУ 44621942), ТОВ «ДАСТСАН» (код ЄДРПОУ 44418742), ТОВ «ГАРДБОЛЛЕР» (код ЄДРПОУ 43843555), ТОВ «УБЕРНВАЛЬД» (код ЄДРПОУ 44468175), ТОВ «ДЗЕГА» (код ЄДРПОУ 44586395), ТОВ «ПЕЙ ПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44233713), ТОВ «ПОЛІСТЕРС» (код ЄДРПОУ 44205813), ТОВ «ЦЕНТІНГ» (код ЄДРПОУ 44641691), ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «ЦИГІР» (код ЄДРПОУ 44438528), ТОВ «СПАТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44635651), ТОВ «ГАМЕРТОН» (код ЄДРПОУ 44580807), ТОВ «ФЛАВОН СПОРТ» (код ЄДРПОУ 44759742), ТОВ «АМЕРТОН КОНСТРАКШН» (код ЄДРПОУ 44696363),ТОВ «ЕЙКІНГ» (код ЄДРПОУ 44693561), ТОВ «МІТАР СТАРС» (код ЄДРПОУ 44408383), ТОВ «СКЕЙН КОРП» (код ЄДРПОУ 44891746), ТОВ «ЗЕРЕНПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44459663);

?журналів транзакцій використання електронних ключів клієнтів ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «КЕНДВІТ» (код ЄДРПОУ 44621942), ТОВ «ДАСТСАН» (код ЄДРПОУ 44418742), ТОВ «ГАРДБОЛЛЕР» (код ЄДРПОУ 43843555), ТОВ «УБЕРНВАЛЬД» (код ЄДРПОУ 44468175), ТОВ «ДЗЕГА» (код ЄДРПОУ 44586395), ТОВ «ПЕЙ ПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44233713), ТОВ «ПОЛІСТЕРС» (код ЄДРПОУ 44205813), ТОВ «ЦЕНТІНГ» (код ЄДРПОУ 44641691), ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «ЦИГІР» (код ЄДРПОУ 44438528), ТОВ «СПАТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44635651), ТОВ «ГАМЕРТОН» (код ЄДРПОУ 44580807), ТОВ «ФЛАВОН СПОРТ» (код ЄДРПОУ 44759742), ТОВ «АМЕРТОН КОНСТРАКШН» (код ЄДРПОУ 44696363),ТОВ «ЕЙКІНГ» (код ЄДРПОУ 44693561), ТОВ «МІТАР СТАРС» (код ЄДРПОУ 44408383), ТОВ «СКЕЙН КОРП» код ЄДРПОУ 44891746), ТОВ «ЗЕРЕНПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44459663);

?договори про проведення переказів/надання послуг з обробки та передачі даних про платежі, ініційовані в точках прийому платежів/про надання послуг з переказу коштів/про проведення платежів за технологією P2P/A2C/C2A/про проведення розрахунків та/або інші договори (з додатками та додатковими угодами до них), укладені АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) та ТОВ «ФК ЛЕО» з , які укладались під час укладання вказаних категорій договорів укладені з ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «КЕНДВІТ» (код ЄДРПОУ 44621942), ТОВ «ДАСТСАН» (код ЄДРПОУ 44418742), ТОВ «ГАРДБОЛЛЕР» (код ЄДРПОУ 43843555), ТОВ «УБЕРНВАЛЬД» (код ЄДРПОУ 44468175), ТОВ «ДЗЕГА» (код ЄДРПОУ 44586395), ТОВ «ПЕЙ ПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44233713), ТОВ «ПОЛІСТЕРС» (код ЄДРПОУ 44205813), ТОВ «ЦЕНТІНГ» (код ЄДРПОУ 44641691), ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «ЦИГІР» (код ЄДРПОУ 44438528), ТОВ «СПАТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44635651), ТОВ «ГАМЕРТОН» (код ЄДРПОУ 44580807), ТОВ «ФЛАВОН СПОРТ» (код ЄДРПОУ 44759742), ТОВ «АМЕРТОН КОНСТРАКШН» (код ЄДРПОУ 44696363),ТОВ «ЕЙКІНГ» (код ЄДРПОУ 44693561), ТОВ «МІТАР СТАРС» (код ЄДРПОУ 44408383), ТОВ «СКЕЙН КОРП» (код ЄДРПОУ 44891746), ТОВ «ЗЕРЕНПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44459663) та у рамках яких здійснювалося/здійснюється/відключення/інтеграція/використання/обслуговування віртуальних платіжних терміналів з такими ідентифікаторами (ID): I3000229, I3000230, I3000231, I3000232, I3000347, I3000372, I3000427, I3000429, I3000452, I3000453, I3000496, I3000565, I3000566, I3000748, I3000751, I3000752, I3000753, I3000757, I3000758, I3000847, I3000848, I3000854, I3000855, I3000880, I3000881, I3000884, I3000886, I3000887, I3000891, I3001003, I3001004, I3001005, I3001006, I3001007, I3001068, I3001069, I3001073, I3001074, I3001075, I3001076, I3001085, I3001087, I3001088, I3001089, I3001090, I3001091, I3001116, I3001184, I3001185, I3001188, I3001189, I3001213, I3001223, I3001531, I3002576, I3002578, I3002578, I3002598, I3002600, I3002608, I3002608, I3002609, I3002609, I3002753, I3002768, I3002769, I3002774, I3002806, I3002807, I3002808, I3002815, I3002815, I3002816, I3002817, I3002844, I3002845, I3002891, а також заяви про приєднання до таких договорів та на підключення до них, свідоцтво/витяг/виписка з ЄДРПОУ, свідоцтво платника єдиного податку, прізвище, ім`я та по батькові, контактні дані, копії паспорта торговця/керівника/бухгалтера/ уповноваженої особи торговця, документи, що підтверджують право підприємця здійснювати певні види діяльності (ліцензії, дозволи, сертифікати), документи на право власності або оренди приміщення, де здійснюється діяльність, установчий договір/статут, документи, що підтверджують повноваження особи, що буде укладати договір від імені торговця, протокол вищого органу управління торговця або наказ про обрання (призначення) керівника торговця/довіреність/наказ про призначення на посаду, документи, що підтверджують право клієнта здійснювати певні види діяльності (ліцензії, дозволи, сертифікати), справи та опитувальники клієнтів.

?АРІ протоколи взаємодії (у т.ч. інформаційні повідомлення між сторонами договору з приводу змін та доповнень до АРІ протоколів) по договорам на обслуговування з клієнтами АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492), з якими укладено/укладалися договори інтернет-еквайрингу/про надання послуг з обробки та передачі даних про платежі, ініційовані в точках прийому платежів/про проведення платежів за технологією P2P/A2C/C2A/ про надання послуг з переказу коштів/ про проведення розрахунків та/або інші договори, в рамках яких здійснювалося/здійснюється підключення/інтеграція/використання/ обслуговування віртуальних платіжних терміналів з ідентифікаторами (ID): I3000229, I3000230, I3000231, I3000232, I3000347, I3000372, I3000427, I3000429, I3000452, I3000453, I3000496, I3000565, I3000566, I3000748, I3000751, I3000752, I3000753, I3000757, I3000758, I3000847, I3000848, I3000854, I3000855, I3000880, I3000881, I3000884, I3000886, I3000887, I3000891, I3001003, I3001004, I3001005, I3001006, I3001007, I3001068, I3001069, I3001073, I3001074, I3001075, I3001076, I3001085, I3001087, I3001088, I3001089, I3001090, I3001091, I3001116, I3001184, I3001185, I3001188, I3001189, I3001213, I3001223, I3001531, I3002576, I3002578, I3002578, I3002598, I3002600, I3002608, I3002608, I3002609, I3002609, I3002753, I3002768, I3002769, I3002774, I3002806, I3002807, I3002808, I3002815, I3002815, I3002816, I3002817, I3002844, I3002845 , I3002891.

?інформаційні звіти АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) та ТОВ «ФК ЛЕО», які містять зведену інформацію про авторизовані операції за розрахунковий період, а також акти наданих послуг, надіслані Банком за період з 01.01.2022 по теперішній час в адресу клієнтів ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «КЕНДВІТ» (код ЄДРПОУ 44621942), ТОВ «ДАСТСАН» (код ЄДРПОУ 44418742), ТОВ «ГАРДБОЛЛЕР» (код ЄДРПОУ 43843555), ТОВ «УБЕРНВАЛЬД» (код ЄДРПОУ 44468175), ТОВ «ДЗЕГА» (код ЄДРПОУ 44586395), ТОВ «ПЕЙ ПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44233713), ТОВ «ПОЛІСТЕРС» (код ЄДРПОУ 44205813), ТОВ «ЦЕНТІНГ» (код ЄДРПОУ 44641691), ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «ЦИГІР» (код ЄДРПОУ 44438528), ТОВ «СПАТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44635651), ТОВ «ГАМЕРТОН» (код ЄДРПОУ 44580807), ТОВ «ФЛАВОН СПОРТ» (код ЄДРПОУ 44759742), ТОВ «АМЕРТОН КОНСТРАКШН» (код ЄДРПОУ 44696363),ТОВ «ЕЙКІНГ» (код ЄДРПОУ 44693561), ТОВ «МІТАР СТАРС» (код ЄДРПОУ 44408383), ТОВ «СКЕЙН КОРП» (код ЄДРПОУ 44891746), ТОВ «ЗЕРЕНПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44459663), з якими укладено/укладалися договори про проведення переказів/про надання послуг з обробки та передачі даних про платежі, ініційовані в точках прийому платежів/ про надання послуг з переказу коштів/ про проведення платежів за технологією P2P/A2C/C2A/про проведення розрахунків та/або інші договори, в рамках яких здійснювалося/здійснюється підключення/інтеграція/використання/ обслуговування віртуальних платіжних терміналів з ідентифікаторами (ID): I3000229, I3000230, I3000231, I3000232, I3000347, I3000372, I3000427, I3000429, I3000452, I3000453, I3000496, I3000565, I3000566, I3000748, I3000751, I3000752, I3000753, I3000757, I3000758, I3000847, I3000848, I3000854, I3000855, I3000880, I3000881, I3000884, I3000886, I3000887, I3000891, I3001003, I3001004, I3001005, I3001006, I3001007, I3001068, I3001069, I3001073, I3001074, I3001075, I3001076, I3001085, I3001087, I3001088, I3001089, I3001090, I3001091, I3001116, I3001184, I3001185, I3001188, I3001189, I3001213, I3001223, I3001531, I3002576, I3002578, I3002578, I3002598, I3002600, I3002608, I3002608, I3002609, I3002609, I3002753, I3002768, I3002769, I3002774, I3002806, I3002807, I3002808, I3002815, I3002815, I3002816, I3002817, I3002844, I3002845, I3002891.

?копії розрахункових файлів (розрахунково-клірингових звітів) операцій (запитів авторизацій, AFT-операцій, OCT-операцій тощо) за електронними платіжними засобами (банківськими картками) платіжних систем Visa та Mastercard, що оброблялися АТ «Айбокс Банк» для клієнтів ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «КЕНДВІТ» (код ЄДРПОУ 44621942), ТОВ «ДАСТСАН» (код ЄДРПОУ 44418742), ТОВ «ГАРДБОЛЛЕР» (код ЄДРПОУ 43843555), ТОВ «УБЕРНВАЛЬД» (код ЄДРПОУ 44468175), ТОВ «ДЗЕГА» (код ЄДРПОУ 44586395), ТОВ «ПЕЙ ПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44233713), ТОВ «ПОЛІСТЕРС» (код ЄДРПОУ 44205813), ТОВ «ЦЕНТІНГ» (код ЄДРПОУ 44641691), ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «ЦИГІР» (код ЄДРПОУ 44438528), ТОВ «СПАТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44635651), ТОВ «ГАМЕРТОН» (код ЄДРПОУ 44580807), ТОВ «ФЛАВОН СПОРТ» (код ЄДРПОУ 44759742), ТОВ «АМЕРТОН КОНСТРАКШН» (код ЄДРПОУ 44696363),ТОВ «ЕЙКІНГ» (код ЄДРПОУ 44693561), ТОВ «МІТАР СТАРС» (код ЄДРПОУ 44408383), ТОВ «СКЕЙН КОРП» (код ЄДРПОУ 44891746), ТОВ «ЗЕРЕНПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44459663), з якими укладено/укладалися договори з якими укладено/укладалися договори про проведення переказів/про надання послуг з обробки та передачі даних про платежі, ініційовані в точках прийому платежів/ про надання послуг з переказу коштів/ про проведення платежів за технологією P2P/A2C/C2A/про проведення розрахунків та/або інші договори, та клієнтами які використовують віртуальні платіжні термінали з ідентифікаторами (ID): I3000229, I3000230, I3000231, I3000232, I3000347, I3000372, I3000427, I3000429, I3000452, I3000453, I3000496, I3000565, I3000566, I3000748, I3000751, I3000752, I3000753, I3000757, I3000758, I3000847, I3000848, I3000854, I3000855, I3000880, I3000881, I3000884, I3000886, I3000887, I3000891, I3001003, I3001004, I3001005, I3001006, I3001007, I3001068, I3001069, I3001073, I3001074, I3001075, I3001076, I3001085, I3001087, I3001088, I3001089, I3001090, I3001091, I3001116, I3001184, I3001185, I3001188, I3001189, I3001213, I3001223, I3001531, I3002576, I3002578, I3002578, I3002598, I3002600, I3002608, I3002608, I3002609, I3002609, I3002753, I3002768, I3002769, I3002774, I3002806, I3002807, I3002808, I3002815, I3002815, I3002816, I3002817, I3002844, I3002845, I3002891 у формі таблиці у форматі xlsx (Microsoft Excel, розміром до 1 млн. записів) або csv (текстовий файл у вигляді значень, відокремлених комою у кодуванні UTF-8 або Windows-1251) на оптичному або іншому переносному носії електронних даних за період з 01.11.2021 по теперішній час, що має обов`язково містити колонки: номер ЕПЗ (Primary Account Number), ідентифікатор RRN, дата та час операції, сума операції (Amount Transaction), валюта операції (Currency Code Transaction), країна емітента ЕПЗ (Country Code), код авторизації (Authorization Code), номер посилання на операцію (Retrieval Reference Number), тип операції (Transaction Code), ідентифікатор терміналу (Terminal Number), найменування торговця (Merchant Name), ідентифікатор торговця (Merchant Number), категорія мерчанта (Merchant Category Code), найменування платіжної системи.

?повні дані про віртуальні платіжні термінали з ідентифікаторами (ID): I3000229, I3000230, I3000231, I3000232, I3000347, I3000372, I3000427, I3000429, I3000452, I3000453, I3000496, I3000565, I3000566, I3000748, I3000751, I3000752, I3000753, I3000757, I3000758, I3000847, I3000848, I3000854, I3000855, I3000880, I3000881, I3000884, I3000886, I3000887, I3000891, I3001003, I3001004, I3001005, I3001006, I3001007, I3001068, I3001069, I3001073, I3001074, I3001075, I3001076, I3001085, I3001087, I3001088, I3001089, I3001090, I3001091, I3001116, I3001184, I3001185, I3001188, I3001189, I3001213, I3001223, I3001531, I3002576, I3002578, I3002578, I3002598, I3002600, I3002608, I3002608, I3002609, I3002609, I3002753, I3002768, I3002769, I3002774, I3002806, I3002807, I3002808, I3002815, I3002815, I3002816, I3002817, I3002844, I3002845, I3002891 , які зареєстровані АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) та/або партнерами/ агентами/ афіліатами (дані повинні бути надані в електронному табличному форматі та обов`язково містити такі поля: номер торговця, номер терміналу, назва торговця для відображення в транзакції, адреса торговця, код MCC, юридична особа торговця, ІПН/ЄДРПОУ торговця, назва субторговця (саб-мерчанта) та/або фасилітатора/платіжного посередника/платіжного агрегатора, телефон та контактна особа торговця, якій були надані реєстраційні дані терміналу та доступ в особистий кабінет, IP-адреси, з яких торговцю дозволено проводити операції, дата реєстрації терміналу, дата видалення (деактивації) терміналу).

?перелік обмежень та особливих умов авторизації (правила моніторингу шахрайських операцій, географічні обмеження, обмеження для певних торговців або MCC, ліміти операцій тощо) для віртуальних платіжних терміналів з такими ідентифікаторами (ID) I3000229, I3000230, I3000231, I3000232, I3000347, I3000372, I3000427, I3000429, I3000452, I3000453, I3000496, I3000565, I3000566, I3000748, I3000751, I3000752, I3000753, I3000757, I3000758, I3000847, I3000848, I3000854, I3000855, I3000880, I3000881, I3000884, I3000886, I3000887, I3000891, I3001003, I3001004, I3001005, I3001006, I3001007, I3001068, I3001069, I3001073, I3001074, I3001075, I3001076, I3001085, I3001087, I3001088, I3001089, I3001090, I3001091, I3001116, I3001184, I3001185, I3001188, I3001189, I3001213, I3001223, I3001531, I3002576, I3002578, I3002578, I3002598, I3002600, I3002608, I3002608, I3002609, I3002609, I3002753, I3002768, I3002769, I3002774, I3002806, I3002807, I3002808, I3002815, I3002815, I3002816, I3002817, I3002844, I3002845, I3002891 (дані повинні містити прізвище, ім`я та по батькові відповідальної особи, що ініціювала встановлення обмеження, та період дії таких обмежень).

?комп`ютерну роздруківку руху коштів з повною похвилинною розшифровкою платежів (із зазначенням призначення платежу, повних даних платника та отримувача із зазначенням коду ЄДРПОУ, номеру рахунку та МФО банківської установи, конкретного часу та дати платежу, номеру платіжного документу) за період з 01.01.2022 по цей час в паперовому або електронному вигляді по рахунках клієнтів банку ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «КЕНДВІТ» (код ЄДРПОУ 44621942), ТОВ «ДАСТСАН» (код ЄДРПОУ 44418742), ТОВ «ГАРДБОЛЛЕР» (код ЄДРПОУ 43843555), ТОВ «УБЕРНВАЛЬД» (код ЄДРПОУ 44468175), ТОВ «ДЗЕГА» (код ЄДРПОУ 44586395), ТОВ «ПЕЙ ПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44233713), ТОВ «ПОЛІСТЕРС» (код ЄДРПОУ 44205813), ТОВ «ЦЕНТІНГ» (код ЄДРПОУ 44641691), ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «ЦИГІР» (код ЄДРПОУ 44438528), ТОВ «СПАТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44635651), ТОВ «ГАМЕРТОН» (код ЄДРПОУ 44580807), ТОВ «ФЛАВОН СПОРТ» (код ЄДРПОУ 44759742), ТОВ «АМЕРТОН КОНСТРАКШН» (код ЄДРПОУ 44696363),ТОВ «ЕЙКІНГ» (код ЄДРПОУ 44693561), ТОВ «МІТАР СТАРС» (код ЄДРПОУ 44408383), ТОВ «СКЕЙН КОРП» (код ЄДРПОУ 44891746), ТОВ «ЗЕРЕНПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44459663), та клієнтів які використовують віртуальні платіжні термінали з такими ідентифікаторами (ID): I3000229, I3000230, I3000231, I3000232, I3000347, I3000372, I3000427, I3000429, I3000452, I3000453, I3000496, I3000565, I3000566, I3000748, I3000751, I3000752, I3000753, I3000757, I3000758, I3000847, I3000848, I3000854, I3000855, I3000880, I3000881, I3000884, I3000886, I3000887, I3000891, I3001003, I3001004, I3001005, I3001006, I3001007, I3001068, I3001069, I3001073, I3001074, I3001075, I3001076, I3001085, I3001087, I3001088, I3001089, I3001090, I3001091, I3001116, I3001184, I3001185, I3001188, I3001189, I3001213, I3001223, I3001531, I3002576, I3002578, I3002578, I3002598, I3002600, I3002608, I3002608, I3002609, I3002609, I3002753, I3002768, I3002769, I3002774, I3002806, I3002807, I3002808, I3002815, I3002815, I3002816, I3002817, I3002844, I3002845, I3002891.

?копії документальних матеріалів щодо здійснених АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) заходів по встановленню (розумінню) мети та характеру майбутніх ділових відносин, моніторингу ділових відносин та фінансових операцій клієнтів ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «КЕНДВІТ» (код ЄДРПОУ 44621942), ТОВ «ДАСТСАН» (код ЄДРПОУ 44418742), ТОВ «ГАРДБОЛЛЕР» (код ЄДРПОУ 43843555), ТОВ «УБЕРНВАЛЬД» (код ЄДРПОУ 44468175), ТОВ «ДЗЕГА» (код ЄДРПОУ 44586395), ТОВ «ПЕЙ ПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44233713), ТОВ «ПОЛІСТЕРС» (код ЄДРПОУ 44205813), ТОВ «ЦЕНТІНГ» (код ЄДРПОУ 44641691), ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «ЦИГІР» (код ЄДРПОУ 44438528), ТОВ «СПАТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44635651), ТОВ «ГАМЕРТОН» (код ЄДРПОУ 44580807), ТОВ «ФЛАВОН СПОРТ» (код ЄДРПОУ 44759742), ТОВ «АМЕРТОН КОНСТРАКШН» (код ЄДРПОУ 44696363),ТОВ «ЕЙКІНГ» (код ЄДРПОУ 44693561), ТОВ «МІТАР СТАРС» (код ЄДРПОУ 44408383), ТОВ «СКЕЙН КОРП» (код ЄДРПОУ 44891746), ТОВ «ЗЕРЕНПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44459663) та клієнтів, які використовують віртуальні платіжні термінали з такими ідентифікаторами (ID): I3000229, I3000230, I3000231, I3000232, I3000347, I3000372, I3000427, I3000429, I3000452, I3000453, I3000496, I3000565, I3000566, I3000748, I3000751, I3000752, I3000753, I3000757, I3000758, I3000847, I3000848, I3000854, I3000855, I3000880, I3000881, I3000884, I3000886, I3000887, I3000891, I3001003, I3001004, I3001005, I3001006, I3001007, I3001068, I3001069, I3001073, I3001074, I3001075, I3001076, I3001085, I3001087, I3001088, I3001089, I3001090, I3001091, I3001116, I3001184, I3001185, I3001188, I3001189, I3001213, I3001223, I3001531, I3002576, I3002578, I3002578, I3002598, I3002600, I3002608, I3002608, I3002609, I3002609, I3002753, I3002768, I3002769, I3002774, I3002806, I3002807, I3002808, I3002815, I3002815, I3002816, I3002817, I3002844, I3002845, I3002891, що здійснюються у процесі таких відносин, щодо відповідності таких фінансових операцій наявній у Банку інформації про вказаних клієнтів, їх діяльність та ризик (у тому числі про джерело коштів, пов`язаних з фінансовими операціями).

?вхідної та вихідної кореспонденції між АТ «АЙБОКС БАНК» (МФО 322302, код за ЄДРПОУ 21570492) та клієнтами банку ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «КЕНДВІТ» (код ЄДРПОУ 44621942), ТОВ I3000229, I3000230, I3000231, I3000232, I3000347, I3000372, I3000427, I3000429, I3000452, I3000453, I3000496, I3000565, I3000566, I3000748, I3000751, I3000752, I3000753, I3000757, I3000758, I3000847, I3000848, I3000854, I3000855, I3000880, I3000881, I3000884, I3000886, I3000887, I3000891, I3001003, I3001004, I3001005, I3001006, I3001007, I3001068, I3001069, I3001073, I3001074, I3001075, I3001076, I3001085, I3001087, I3001088, I3001089, I3001090, I3001091, I3001116, I3001184, I3001185, I3001188, I3001189, I3001213, I3001223, I3001531, I3002576, I3002578, I3002578, I3002598, I3002600, I3002608, I3002608, I3002609, I3002609, I3002753, I3002768, I3002769, I3002774, I3002806, I3002807, I3002808, I3002815, I3002815, I3002816, I3002817, I3002844, I3002845, I3002891

?копії документальних матеріалів щодо встановлення наявності у клієнтів ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «КЕНДВІТ» (код ЄДРПОУ 44621942), ТОВ «ДАСТСАН» (код ЄДРПОУ 44418742), ТОВ «ГАРДБОЛЛЕР» (код ЄДРПОУ 43843555), ТОВ «УБЕРНВАЛЬД» (код ЄДРПОУ 44468175), ТОВ «ДЗЕГА» (код ЄДРПОУ 44586395), ТОВ «ПЕЙ ПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44233713), ТОВ «ПОЛІСТЕРС» (код ЄДРПОУ 44205813), ТОВ «ЦЕНТІНГ» (код ЄДРПОУ 44641691), ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «ЦИГІР» (код ЄДРПОУ 44438528), ТОВ «СПАТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44635651), ТОВ «ГАМЕРТОН» (код ЄДРПОУ 44580807), ТОВ «ФЛАВОН СПОРТ» (код ЄДРПОУ 44759742), ТОВ «АМЕРТОН КОНСТРАКШН» (код ЄДРПОУ 44696363),ТОВ «ЕЙКІНГ» (код ЄДРПОУ 44693561), ТОВ «МІТАР СТАРС» (код ЄДРПОУ 44408383), ТОВ «СКЕЙН КОРП» (код ЄДРПОУ 44891746), ТОВ «ЗЕРЕНПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44459663) та клієнтів, які використовують віртуальні платіжні термінали з такими ідентифікаторами (ID): I3000229, I3000230, I3000231, I3000232, I3000347, I3000372, I3000427, I3000429, I3000452, I3000453, I3000496, I3000565, I3000566, I3000748, I3000751, I3000752, I3000753, I3000757, I3000758, I3000847, I3000848, I3000854, I3000855, I3000880, I3000881, I3000884, I3000886, I3000887, I3000891, I3001003, I3001004, I3001005, I3001006, I3001007, I3001068, I3001069, I3001073, I3001074, I3001075, I3001076, I3001085, I3001087, I3001088, I3001089, I3001090, I3001091, I3001116, I3001184, I3001185, I3001188, I3001189, I3001213, I3001223, I3001531, I3002576, I3002578, I3002578, I3002598, I3002600, I3002608, I3002608, I3002609, I3002609, I3002753, I3002768, I3002769, I3002774, I3002806, I3002807, I3002808, I3002815, I3002815, I3002816, I3002817, I3002844, I3002845, I3002891, документів (дозволів), які підтверджують наявність у них майнових прав інтелектуальної власності на використання об`єктів авторського права і (або) суміжних прав, а саме відеоігор, які зазначені в інформаційних листах клієнтів.

?копії матеріалів перевірок вебсайтів (торгових точок) клієнтів ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «КЕНДВІТ» (код ЄДРПОУ 44621942), ТОВ «ДАСТСАН» (код ЄДРПОУ 44418742), ТОВ «ГАРДБОЛЛЕР» (код ЄДРПОУ 43843555), ТОВ «УБЕРНВАЛЬД» (код ЄДРПОУ 44468175), ТОВ «ДЗЕГА» (код ЄДРПОУ 44586395), ТОВ «ПЕЙ ПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44233713), ТОВ «ПОЛІСТЕРС» (код ЄДРПОУ 44205813), ТОВ «ЦЕНТІНГ» (код ЄДРПОУ 44641691), ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «ЦИГІР» (код ЄДРПОУ 44438528), ТОВ «СПАТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44635651), ТОВ «ГАМЕРТОН» (код ЄДРПОУ 44580807), ТОВ «ФЛАВОН СПОРТ» (код ЄДРПОУ 44759742), ТОВ «АМЕРТОН КОНСТРАКШН» (код ЄДРПОУ 44696363),ТОВ «ЕЙКІНГ» (код ЄДРПОУ 44693561), ТОВ «МІТАР СТАРС» (код ЄДРПОУ 44408383), ТОВ «СКЕЙН КОРП» (код ЄДРПОУ 44891746), ТОВ «ЗЕРЕНПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44459663) та клієнтів, які використовують віртуальні платіжні термінали з такими ідентифікаторами (ID): I3000229, I3000230, I3000231, I3000232, I3000347, I3000372, I3000427, I3000429, I3000452, I3000453, I3000496, I3000565, I3000566, I3000748, I3000751, I3000752, I3000753, I3000757, I3000758, I3000847, I3000848, I3000854, I3000855, I3000880, I3000881, I3000884, I3000886, I3000887, I3000891, I3001003, I3001004, I3001005, I3001006, I3001007, I3001068, I3001069, I3001073, I3001074, I3001075, I3001076, I3001085, I3001087, I3001088, I3001089, I3001090, I3001091, I3001116, I3001184, I3001185, I3001188, I3001189, I3001213, I3001223, I3001531, I3002576, I3002578, I3002578, I3002598, I3002600, I3002608, I3002608, I3002609, I3002609, I3002753, I3002768, I3002769, I3002774, I3002806, I3002807, I3002808, I3002815, I3002815, I3002816, I3002817, I3002844, I3002845, I3002891 з використанням програмного забезпечення «Web Shield», ресурсів «similarweb.com», які використовуються в АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492).

?копії матеріалів за результатами здійснення контрольних закупок на сайтах клієнтів ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «КЕНДВІТ» (код ЄДРПОУ 44621942), ТОВ «ДАСТСАН» (код ЄДРПОУ 44418742), ТОВ «ГАРДБОЛЛЕР» (код ЄДРПОУ 43843555), ТОВ «УБЕРНВАЛЬД» (код ЄДРПОУ 44468175), ТОВ «ДЗЕГА» (код ЄДРПОУ 44586395), ТОВ «ПЕЙ ПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44233713), ТОВ «ПОЛІСТЕРС» (код ЄДРПОУ 44205813), ТОВ «ЦЕНТІНГ» (код ЄДРПОУ 44641691), ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «ЦИГІР» (код ЄДРПОУ 44438528), ТОВ «СПАТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44635651), ТОВ «ГАМЕРТОН» (код ЄДРПОУ 44580807), ТОВ «ФЛАВОН СПОРТ» (код ЄДРПОУ 44759742), ТОВ «АМЕРТОН КОНСТРАКШН» (код ЄДРПОУ 44696363),ТОВ «ЕЙКІНГ» (код ЄДРПОУ 44693561), ТОВ «МІТАР СТАРС» (код ЄДРПОУ 44408383), ТОВ «СКЕЙН КОРП» (код ЄДРПОУ 44891746), ТОВ «ЗЕРЕНПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44459663) та клієнтів, які використовують віртуальні платіжні термінали з такими ідентифікаторами (ID): I3000229, I3000230, I3000231, I3000232, I3000347, I3000372, I3000427, I3000429, I3000452, I3000453, I3000496, I3000565, I3000566, I3000748, I3000751, I3000752, I3000753, I3000757, I3000758, I3000847, I3000848, I3000854, I3000855, I3000880, I3000881, I3000884, I3000886, I3000887, I3000891, I3001003, I3001004, I3001005, I3001006, I3001007, I3001068, I3001069, I3001073, I3001074, I3001075, I3001076, I3001085, I3001087, I3001088, I3001089, I3001090, I3001091, I3001116, I3001184, I3001185, I3001188, I3001189, I3001213, I3001223, I3001531, I3002576, I3002578, I3002578, I3002598, I3002600, I3002608, I3002608, I3002609, I3002609, I3002753, I3002768, I3002769, I3002774, I3002806, I3002807, I3002808, I3002815, I3002815, I3002816, I3002817, I3002844, I3002845, I3002891.

?копії матеріалів за результатами проведення перевірок щодо встановлення наявності/відсутності ознак пов`язаності клієнтів ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «КЕНДВІТ» (код ЄДРПОУ 44621942), ТОВ «ДАСТСАН» (код ЄДРПОУ 44418742), ТОВ «ГАРДБОЛЛЕР» (код ЄДРПОУ 43843555), ТОВ «УБЕРНВАЛЬД» (код ЄДРПОУ 44468175), ТОВ «ДЗЕГА» (код ЄДРПОУ 44586395), ТОВ «ПЕЙ ПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44233713), ТОВ «ПОЛІСТЕРС» (код ЄДРПОУ 44205813), ТОВ «ЦЕНТІНГ» (код ЄДРПОУ 44641691), ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «ЦИГІР» (код ЄДРПОУ 44438528), ТОВ «СПАТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44635651), ТОВ «ГАМЕРТОН» (код ЄДРПОУ 44580807), ТОВ «ФЛАВОН СПОРТ» (код ЄДРПОУ 44759742), ТОВ «АМЕРТОН КОНСТРАКШН» (код ЄДРПОУ 44696363),ТОВ «ЕЙКІНГ» (код ЄДРПОУ 44693561), ТОВ «МІТАР СТАРС» (код ЄДРПОУ 44408383), ТОВ «СКЕЙН КОРП» (код ЄДРПОУ 44891746), ТОВ «ЗЕРЕНПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44459663) та клієнтів, які використовують віртуальні платіжні термінали з такими ідентифікаторами (ID): I3000229, I3000230, I3000231, I3000232, I3000347, I3000372, I3000427, I3000429, I3000452, I3000453, I3000496, I3000565, I3000566, I3000748, I3000751, I3000752, I3000753, I3000757, I3000758, I3000847, I3000848, I3000854, I3000855, I3000880, I3000881, I3000884, I3000886, I3000887, I3000891, I3001003, I3001004, I3001005, I3001006, I3001007, I3001068, I3001069, I3001073, I3001074, I3001075, I3001076, I3001085, I3001087, I3001088, I3001089, I3001090, I3001091, I3001116, I3001184, I3001185, I3001188, I3001189, I3001213, I3001223, I3001531, I3002576, I3002578, I3002578, I3002598, I3002600, I3002608, I3002608, I3002609, I3002609, I3002753, I3002768, I3002769, I3002774, I3002806, I3002807, I3002808, I3002815, I3002815, I3002816, I3002817, I3002844, I3002845, I3002891, між собою, а також ознак пов`язаності з іншими клієнтами АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492).

?витяги з Реєстру повідомлень про підозрілу фінансову діяльність клієнтів ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «КЕНДВІТ» (код ЄДРПОУ 44621942), ТОВ «ДАСТСАН» (код ЄДРПОУ 44418742), ТОВ «ГАРДБОЛЛЕР» (код ЄДРПОУ 43843555), ТОВ «УБЕРНВАЛЬД» (код ЄДРПОУ 44468175), ТОВ «ДЗЕГА» (код ЄДРПОУ 44586395), ТОВ «ПЕЙ ПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44233713), ТОВ «ПОЛІСТЕРС» (код ЄДРПОУ 44205813), ТОВ «ЦЕНТІНГ» (код ЄДРПОУ 44641691), ТОВ «РЕКНА» (код ЄДРПОУ 44587818), ТОВ «ЦИГІР» (код ЄДРПОУ 44438528), ТОВ «СПАТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44635651), ТОВ «ГАМЕРТОН» (код ЄДРПОУ 44580807), ТОВ «ФЛАВОН СПОРТ» (код ЄДРПОУ 44759742), ТОВ «АМЕРТОН КОНСТРАКШН» (код ЄДРПОУ 44696363),ТОВ «ЕЙКІНГ» (код ЄДРПОУ 44693561), ТОВ «МІТАР СТАРС» (код ЄДРПОУ 44408383), ТОВ «СКЕЙН КОРП» (код ЄДРПОУ 44891746), ТОВ «ЗЕРЕНПЕЙ» (код ЄДРПОУ 44459663) та клієнтів, які використовують віртуальні платіжні термінали з такими ідентифікаторами (ID): I3000229, I3000230, I3000231, I3000232, I3000347, I3000372, I3000427, I3000429, I3000452, I3000453, I3000496, I3000565, I3000566, I3000748, I3000751, I3000752, I3000753, I3000757, I3000758, I3000847, I3000848, I3000854, I3000855, I3000880, I3000881, I3000884, I3000886, I3000887, I3000891, I3001003, I3001004, I3001005, I3001006, I3001007, I3001068, I3001069, I3001073, I3001074, I3001075, I3001076, I3001085, I3001087, I3001088, I3001089, I3001090, I3001091, I3001116, I3001184, I3001185, I3001188, I3001189, I3001213, I3001223, I3001531, I3002576, I3002578, I3002578, I3002598, I3002600, I3002608, I3002608, I3002609, I3002609, I3002753, I3002768, I3002769, I3002774, I3002806, I3002807, I3002808, I3002815, I3002815, I3002816, I3002817, I3002844, I3002845, I3002891 , щодо яких АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) виявлено факти підозрілої фінансової діяльності (у першу чергу у зв`язку з підміною коду термінала/використання коду термінала на іншому web-ресурсі).

4.Документальні матеріали щодо взаємодії з процесингом:

?інформації (прізвище, ім`я та по батькові, контактні дані) службових осіб АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492), яким надано доступ до інтерфейсів ТОВ «ТАС ЛІНК» (код ЄДРПОУ 38205391) (вебінтерфейсів отримання аналітичних даних і розрахункових файлів), за період з 01 січня 2019 року по 01 січня 2022 року.

?документів щодо фінансово-господарських взаємовідносин між

ТОВ «ТАС ЛІНК» (код ЄДРПОУ 38205391) та АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) за період з 01 січня 2019 року по 01 серпня 2022 року.

?договорів про обслуговування між ТОВ «ТАС ЛІНК» (код ЄДРПОУ 38205391) та АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492),

?а також копії актів наданих послуг для АТ «Айбокс Банк» (МФО 322302, код ЄДРПОУ 21570492) за період з 01 січня 2019 року по 01 серпня 2022 року.

?документальні матеріали (з додатками та додатковими угодами до них), які відображають процес прямої та непрямої інтеграції партнерів, яким відкрито віртуальні термінали з такими ідентифікаторами (ID): I3000229, I3000230, I3000231, I3000232, I3000347, I3000372, I3000427, I3000429, I3000452, I3000453, I3000496, I3000565, I3000566, I3000748, I3000751, I3000752, I3000753, I3000757, I3000758, I3000847, I3000848, I3000854, I3000855, I3000880, I3000881, I3000884, I3000886, I3000887, I3000891, I3001003, I3001004, I3001005, I3001006, I3001007, I3001068, I3001069, I3001073, I3001074, I3001075, I3001076, I3001085, I3001087, I3001088, I3001089, I3001090, I3001091, I3001116, I3001184, I3001185, I3001188, I3001189, I3001213, I3001223, I3001531, I3002576, I3002578, I3002578, I3002598, I3002600, I3002608, I3002608, I3002609, I3002609, I3002753, I3002768, I3002769, I3002774, I3002806, I3002807, I3002808, I3002815, I3002815, I3002816, I3002817, I3002844, I3002845, I3002891 , з процесінговим центром ТОВ «ТАС ЛІНК» (код ЄДРПОУ 38205391).

?документальні матеріали (з додатками та додатковими угодами до них), які відображають процес налаштування платіжних шлюзів та заміна партнерів/мерчантів по шлюзам, які інтегровані в систему та приєднані до віртуальних терміналів з такими ідентифікаторами (ID): I3000229, I3000230, I3000231, I3000232, I3000347, I3000372, I3000427, I3000429, I3000452, I3000453, I3000496, I3000565, I3000566, I3000748, I3000751, I3000752, I3000753, I3000757, I3000758, I3000847, I3000848, I3000854, I3000855, I3000880, I3000881, I3000884, I3000886, I3000887, I3000891, I3001003, I3001004, I3001005, I3001006, I3001007, I3001068, I3001069, I3001073, I3001074, I3001075, I3001076, I3001085, I3001087, I3001088, I3001089, I3001090, I3001091, I3001116, I3001184, I3001185, I3001188, I3001189, I3001213, I3001223, I3001531, I3002576, I3002578, I3002578, I3002598, I3002600, I3002608, I3002608, I3002609, I3002609, I3002753, I3002768, I3002769, I3002774, I3002806, I3002807, I3002808, I3002815, I3002815, I3002816, I3002817, I3002844, I3002845, I3002891.

?документальні матеріали (з додатками та додатковими угодами до них), які відображають процес налаштування правил платежів за віртуальними терміналами з такими ідентифікаторами (ID): I3000229, I3000230, I3000231, I3000232, I3000347, I3000372, I3000427, I3000429, I3000452, I3000453, I3000496, I3000565, I3000566, I3000748, I3000751, I3000752, I3000753, I3000757, I3000758, I3000847, I3000848, I3000854, I3000855, I3000880, I3000881, I3000884, I3000886, I3000887, I3000891, I3001003, I3001004, I3001005, I3001006, I3001007, I3001068, I3001069, I3001073, I3001074, I3001075, I3001076, I3001085, I3001087, I3001088, I3001089, I3001090, I3001091, I3001116, I3001184, I3001185, I3001188, I3001189, I3001213, I3001223, I3001531, I3002576, I3002578, I3002578, I3002598, I3002600, I3002608, I3002608, I3002609, I3002609, I3002753, I3002768, I3002769, I3002774, I3002806, I3002807, I3002808, I3002815, I3002815, I3002816, I3002817, I3002844, I3002845, I3002891.

документальні матеріали: акти прийому-передачі, акти виконаних робіт тощо (з додатками та додатковими угодами до них), які підтверджують передачу ключів доступу до віртуальних терміналів з такими ідентифікаторами (ID): I3000229, I3000230, I3000231, I3000232, I3000347, I3000372, I3000427, I3000429, I3000452, I3000453, I3000496, I3000565, I3000566, I3000748, I3000751, I3000752, I3000753, I3000757, I3000758, I3000847, I3000848, I3000854, I3000855, I3000880, I3000881, I3000884, I3000886, I3000887, I3000891, I3001003, I3001004, I3001005, I3001006, I3001007, I3001068, I3001069, I3001073, I3001074, I3001075, I3001076, I3001085, I3001087, I3001088, I3001089, I3001090, I3001091, I3001116, I3001184, I3001185, I3001188, I3001189, I3001213, I3001223, I3001531, I3002576, I3002578, I3002578, I3002598, I3002600, I3002608, I3002608, I3002609, I3002609, I3002753, I3002768, I3002769, I3002774, I3002806, I3002807, I3002808, I3002815, I3002815, I3002816, I3002817, I3002844, I3002845, I3002891..

Строк дії вказаної ухвали - один місяць з дня її постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення03.03.2023
Оприлюднено07.03.2024
Номер документу109353963
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення обшуку

Судовий реєстр по справі —463/1497/23

Ухвала від 19.04.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Мармаш В. Я.

Ухвала від 19.04.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Мармаш В. Я.

Ухвала від 19.04.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Мармаш В. Я.

Ухвала від 18.04.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Мармаш В. Я.

Ухвала від 03.03.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Мармаш В. Я.

Ухвала від 03.03.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Мармаш В. Я.

Ухвала від 03.03.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Мармаш В. Я.

Ухвала від 03.03.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Мармаш В. Я.

Ухвала від 03.03.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Мармаш В. Я.

Ухвала від 03.03.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Мармаш В. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні