Ухвала
від 30.01.2023 по справі 156/701/22
ІВАНИЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Cправа № 156/701/22

Провадження № 2/156/14/23

У Х В А Л А

про заочний розгляд справи

30 січня 2023 року смт. Іваничі

Іваничівський районний суд Волинської області в складі:

головуючого судді - Бахаєва І.М.,

за участю секретаря - Кирилюк Л.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 в інтересах неповнолітнього ОСОБА_2 , представник позивача - адвокат Адамович Надія Євгеніївна до ОСОБА_3 , про позбавлення батьківських прав,

ВСТАНОВИВ :

На розгляді в Іваничівському районному суді Волинської області перебуває вищевказана цивільна справа.

Представниця позивача ОСОБА_4 , належним чином повідомлена про дату, час та місце розгляду справи, для участі в судовому засіданні не прибула, просить справу розглянути без її участі та участі позивача, позовні вимоги підтримала повністю, про що суду надала відповідну заяву.

Відповідач ОСОБА_3 був належним чином повідомлений про дату, час та місце розгляду справи, для участі в судовому засіданні не прибув, відзиву на позовну заяву не надав.

Третю особу - Орган опіки та піклування Павлівської сільської ради було повідомлено про дату, час та місце розгляду справи судом; третьою особою не направлено свого представника для участі в судовому засіданні, надано заяву про розгляд справи без участі представника, заперечень проти задоволення позову третьою особою висловлено не було.

Згідно вимог ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до ч. 1 ст. 280 ЦПК України суд може ухвалити заочне рішення на підставі наявних у справі доказів за одночасного існування таких умов: 1) відповідач належним чином повідомлений про дату, час і місце судового засідання; 2) відповідач не з`явився в судове засідання без поважних причин або без повідомлення причин; 3) відповідач не подав відзив; 4) позивач не заперечує проти такого вирішення справи.

Згідно ч. 1 ст. 281 ЦПК України про заочний розгляд справи суд постановляє ухвалу.

Враховуючи, що відповідач був належним чином повідомлений про дату, час і місце судового засідання, в судове засідання не прибув і про причини неявки суд не повідомив, відзиву суду не подав, в матеріалах справи достатньо доказів для розгляду справи без його участі, а позивачка не заперечила щодо заочного розгляду справи, то суд, зважаючи на вимоги ч. 2ст. 247,280ЦПК Українидійшов висновкупро можливістьпроведення заочногорозгляду справи на підставі наявних у матеріалах справи доказів.

Керуючись ст. 223, 259-261, 280-281 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ :

Провести заочнийрозгляд справи № 156/701/22 за позовом ОСОБА_1 в інтересах неповнолітнього ОСОБА_2 , представник позивача - адвокат Адамович Надія Євгеніївна до ОСОБА_3 , про позбавлення батьківських прав, на підставі наявних у справі доказів.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та окремому оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя - І.М.Бахаєв

Дата ухвалення рішення30.01.2023
Оприлюднено08.03.2023
Номер документу109365496
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —156/701/22

Ухвала від 30.01.2023

Цивільне

Іваничівський районний суд Волинської області

Бахаєв І. М.

Рішення від 30.01.2023

Цивільне

Іваничівський районний суд Волинської області

Бахаєв І. М.

Рішення від 30.01.2023

Цивільне

Іваничівський районний суд Волинської області

Бахаєв І. М.

Ухвала від 06.12.2022

Цивільне

Іваничівський районний суд Волинської області

Бахаєв І. М.

Ухвала від 22.11.2022

Цивільне

Іваничівський районний суд Волинської області

Бахаєв І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні