Ухвала
від 14.02.2023 по справі 759/5482/20
СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. КИЄВА

пр. № 2/759/262/23

ун. № 759/5482/20

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

14 лютого 2023 року м. Київ

Святошинський районний суд м. Києва

у складі: головуючого судді Кириленко Т.В.;

при секретарі судових засідань Істоміної О.Г.;

розглянувши клопотання представниці позивача ОСОБА_1 - адвоката Кєєр О.С. про витребування доказів у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_3, третя особа: ОСОБА_2 про відшкодування шкоди завданої дорожньо-транспортною пригодою,-

ВСТАНОВИВ :

В провадженні Святошинського районного суду м. Києва перебуває вказана справа.

Представницею позивача було подано клопотання про витребування доказів.

Учасники справи до суду не прибули.

Суд, дослідивши матеріали справи, вважає, що клопотання підлягає частковому задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ч. 4 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Відповідно до ч. 6 ст. 84 ЦПК України у разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Суд погоджується із доводами представниці позивача про необхідність витребування інформації по факт перетину державного кордону відповідачем, отриманням ним індивідуального податкового номеру та притягнення його до адміністративної чи кримінальної відповідальності.

У решті клопотання задоволенню не підлягає, оскільки зазначена інформаціє не має суттєвого значення для вирішення цього спору, а доцільність її витребування не підтверджена будь-якими документованими доказами.

Суд, зважаючи на предмет даної цивільної справи та за для повного, всебічного розгляду справи, вважає клопотання представниці позивача про витребування доказів таким, що підлягає частковому задоволенню.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 83,84, 353, 354 ЦПК України,-

ПОСТАНОВИВ:

Витребувати у Державної прикордонної служби України (адреса: 01601, м. Київ, вул. Володимирська, 26) інформацію щодо перетину державного кордону України ОСОБА_3 в період із 22.03.2019 року по теперішній час:

-громадянство: громадянин Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії;

-прізвище ім`я особи, відповідними літерами згідно громадянства особи: ОСОБА_3.

-дата народження (число, місяць та рік): ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Витребувати у Державної міграційної служби України (адреса: 01001, м. Київ, вул. Володимирська, 9) інформацію про факт звернення ромадянина Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 із заявою про звернення з метою продовження строку перебування на території України та отримання посвідки на тимчасове або постійне проживання на території України.

Витребувати у Державній податковій службі України (адреса: 04053, м. Київ, вул. Львівська площа, 8) інформацію щодо факту присвоєння громадянину Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 реєстраційного номеру облікової картки платника податків України.

Витребувати у Національній поліції України (адреса: 01601, м. Київ, вул. Академіка Богомольця, 10) відомості про факт притягнення громадянина Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 до адміністративної чи кримінальної відповідальності та, у випадку встановлення таких фактів, надати суду його анкетні відомості та контакті дані, які перебувають у розпорядженні працівників органів Національної поліції України.

Витребувати у Міністерства юстиції України (адреса: 01001, м. Київ, вул. Архітектора Городецького, 13) завірені належним чином матеріали із реєстраційної справи Громадської організації «ЕУРОПІАН ІНФЛУЕНС Україна» (код ЄДРПОУ: 39777225), що стосуються її засновника - громадянина Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Строк виконання даної ухвали - десять днів з дня отримання ухвали суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.В.Кириленко

СудСвятошинський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення14.02.2023
Оприлюднено14.03.2023
Номер документу109486192
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них страхування, з них позики, кредиту, банківського вкладу, з них

Судовий реєстр по справі —759/5482/20

Рішення від 28.11.2023

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Ключник А. С.

Рішення від 28.11.2023

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Ключник А. С.

Ухвала від 30.10.2023

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Ключник А. С.

Ухвала від 09.06.2023

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Ключник А. С.

Ухвала від 14.02.2023

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Кириленко Т. В.

Ухвала від 14.09.2022

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Кириленко Т. В.

Ухвала від 03.08.2020

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Кириленко Т. В.

Ухвала від 16.04.2020

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Кириленко Т. В.

Ухвала від 30.03.2020

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Кириленко Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні