Ухвала
від 09.03.2023 по справі 304/854/22
ПЕРЕЧИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 304/854/22 Провадження № 2/304/38/2023

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення цивільної справи до судового розгляду по суті

09 березня 2023 року м. Перечин

Перечинський районний суд Закарпатської області у складі:

головуючого - судді Ганька І. І.,

за участі секретаря судового засідання Галас Т.Ю.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом представника ОСОБА_1 адвоката Ковальчук Олесі Василівни до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача Служба у справах дітей Перечинської міської ради Закарпатської області про позбавлення батьківських прав,

У С Т А Н О В И В :

ОСОБА_1 в особі представника адвоката Ковальчук О.В. звернулася в суд з позовом до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача Служба у справах дітей Перечинської міської ради Закарпатської області, в якому просить позбавити відповідача батьківських прав відносно малолітніх дітей, а саме ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , та ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_3 .

Ухвалою судді Перечинського районного суду від 06 травня 2022 року прийнято подану позовну заяву до розгляду, відкрито провадження у даній цивільній справі, її розгляд постановлено проводити за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче судове засідання, а також залучено Службу у справах дітей Перечинської міської ради Закарпатської області до участі у даній справі як третю особу, які не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача, та зобов`язано виконати вимоги ч. 5 ст. 19 СК України.

У підготовче судове засідання позивач ОСОБА_1 та її представник адвокат Ковальчук О.В. не з`явилися, остання подала заяву про розгляд справи без їх участі, позовні вимоги підтримують та просять задовольнити, стосовно винесення заочного рішення не заперечують.

Відповідач ОСОБА_2 у підготовче судове засідання не з`явився, хоча про місце, дату та час такого повідомлявся у встановленому законом порядку.

Представник Служби у справах дітей Перечинської міської ради Закарпатської області Рашкі Г.А. у підготовче судове засідання не з`явилася, однак подала заяву про розгляд справи без її участі, проти задоволення позовних вимог та винесення заочного рішення не заперечує. Одночасно зазначила, що позиція органу опіки та піклування Перечинської міської ради викладена у висновку про доцільність позбавлення батьківських прав, затвердженому рішенням виконавчого комітету Перечинської міської ради Закарпатської області від 14 грудня 2022 року № 243.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Крім цього, у порядку ст. 189 ЦПК України в підготовчому судовому засіданні були проведені такі дії:

1) остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовних вимог та склад учасників судового процесу;

2) визначено обставини справи, які підлягають встановленню та порядок розгляду справи;

3) визначено час і місце судового розгляду по суті.

Визнавши підготовку справи до судового розгляду по суті завершеною, керуючись ст. 189, 196-200 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В :

підготовче провадження у цивільній справі за позовом представника ОСОБА_1 адвоката Ковальчук Олесі Василівни до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача Служба у справах дітей Перечинської міської ради Закарпатської області про позбавлення батьківських прав закрити та призначити справу до судового розгляду по суті на 10.00 год 06 квітня 2023 року.

У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий: Ганько І. І.

Дата ухвалення рішення09.03.2023
Оприлюднено16.03.2023
Номер документу109527024
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —304/854/22

Рішення від 12.06.2023

Цивільне

Перечинський районний суд Закарпатської області

Ганько І. І.

Ухвала від 09.03.2023

Цивільне

Перечинський районний суд Закарпатської області

Ганько І. І.

Ухвала від 05.05.2022

Цивільне

Перечинський районний суд Закарпатської області

Ганько І. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні