Ухвала
від 13.03.2023 по справі 185/9949/21
ПАВЛОГРАДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 185/9949/21

Провадження № 2/185/162/23

У Х В А Л А

13 березня 2023 року м.Павлоград

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі головуючого судді Головіна В.О., секретаря Преображенської К.О., представника прокуратури Ленченко О.О., представника відповідача Шпакової О.С., розглядаючи у судовому засіданні цивільну справу за позовом Керівника Павлоградської окружної прокуратури Дніпропетровської області в інтересах держави в особі Вербківської сільської ради до Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області, Товариства з обмеженою відповідальністю «Сегеста», ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Агротехеко», третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю «Сільськогосподарське товариство із забезпечення інвалідів «Спокій Мадава» про визнання незаконним та скасування наказу про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність, визнання недійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки, витребування земельної ділянки., -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні суду перебуває вищевказана цивільна справа № 185/9949/21.

Ухвалою суду від 07 червня 2022 року по справі відкрито загальне позовне провадження.

Ухвалою суду від 27 січня 2023 року закрито підготовче провадження по справі та призначено розгляд справи за позовом Керівника Павлоградської окружної прокуратури Дніпропетровської області в інтересах держави в особі Вербківської сільської ради до Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області, Товариства з обмеженою відповідальністю «Сегеста», ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Агротехеко», третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю «Сільськогосподарське товариство із забезпечення інвалідів «Спокій Мадава» про визнання незаконним та скасування наказу про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність, визнання недійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки, витребування земельної ділянки по суті.

В судове засідання представник Вербківської сільської ради та представник Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області не з`явились, належним чином повідомлені про дату та час розгляду справи, причини неявки суду не повідомили.

Прокурор Ленченко О.О. у судовому засіданні заявила клопотання про обов`язкову участь представника Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області при розгляді даної цивільної справи для дачі особистих пояснень.

Представник відповідача ТОВ «Сегеста» - адвокат Шпакова О.С. у судовому засіданні заявила клопотання про обов`язкову участь представника Вербківської сільської ради при розгляді даної цивільної справи для дачі особистих пояснень.

Процесуальний порядок провадження у цивільних справах визначаєтьсяЦПК Українита іншими законами України, якими встановлюється зміст, форма, умови реалізації процесуальних прав і обов`язків суб`єктів цивільно-процесуальних правовідносин та їх гарантій.

Відповідно до п. 5 ч. 2 ст. 223 ЦПК України, якщо суд визнає потрібним, щоб сторона, яка подала заяву про розгляд справи за її відсутності, дала особисті пояснення - суд відкладає розгляд справи.

Вислухавши думку сторін по справі, суд вважає за необхідне визнати обов`язковою участь представника Вербківської сільської ради та представника Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області в судовому засіданні при розгляді даної справи для надання особистих пояснень щодо позову, оскільки для з`ясування обставин щодо правовідносин, що виникли між сторонами, необхідно заслухати пояснення сторін по справі.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 223, 258-260 ЦПК України, суд -

П О С Т А Н О В И В:

Визнати обов`язковою участь представника Вербківської сільської ради та представника Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області у судовому засіданні при розгляді цивільної справи за позовною заявою Керівника Павлоградської окружної прокуратури Дніпропетровської області в інтересах держави в особі Вербківської сільської ради до Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області, Товариства з обмеженою відповідальністю «Сегеста», ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Агротехеко», третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю «Сільськогосподарське товариство із забезпечення інвалідів «Спокій Мадава» про визнання незаконним та скасування наказу про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність, визнання недійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки, витребування земельної ділянки..

Оголосити по справі перерву до 13.00 годин 06 квітня 2023 року.

Копію ухвали направити Вербківській сільській раді, Головному управлінню Держгеокадастру у Дніпропетровській області для виконання.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя: В. О. Головін

СудПавлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення13.03.2023
Оприлюднено17.03.2023
Номер документу109575867
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: що виникають з договорів купівлі-продажу

Судовий реєстр по справі —185/9949/21

Ухвала від 25.09.2024

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Головін В. О.

Ухвала від 24.05.2023

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Головін В. О.

Ухвала від 06.04.2023

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Головін В. О.

Ухвала від 06.04.2023

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Головін В. О.

Ухвала від 13.03.2023

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Головін В. О.

Ухвала від 27.01.2023

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Головін В. О.

Ухвала від 17.10.2022

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Головін В. О.

Ухвала від 29.08.2022

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Головін В. О.

Ухвала від 06.06.2022

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Головін В. О.

Постанова від 22.05.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Барильська А. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні