Ухвала
від 07.03.2023 по справі 643/19290/13
ОКТЯБРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

Дата документу 07.03.2023Справа № 643/19290/13 Провадження № 2/554/1334/2023

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду по суті

07 березня 2023 року м.Полтава

Октябрський районний суд м.Полтави

у складі: головуючого судді Чуванової А.М.,

за участю секретаря: Проскурня Я.О.,

розглядаючи увідкритому підготовчомусудовому засіданнів залі суду в м.Полтаві цивільну справу за позовною заявою Публічного акціонерного товариства «Укгразбанк» в особі Харківської обласної дирекції «Укргазбанк» до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Алімат-Т» про звернення стягнення на предмет іпотеки; треті особи: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Глуховцева Н.В.,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач Публічне акціонерне товариство «Укгразбанк» в особі Харківської обласної дирекції «Укргазбанк» звернувся до Московського районного суду м. Харкова з позовом до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Алімат-Т» про звернення стягнення на предмет іпотеки; треті особи: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Глуховцева Н.В.

Відповідно до розпорядження Верховного Суду від 08.03.2022 року №2/0/9/-22 «Про зміну територіальної підсудності судових справ в умовах воєнного стану», змінено територіальну підсудність Московського районного суду м.Харкова на Октябрський районний суд м.Полтави.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями, головуючим по справі визначено суддю Чуванову А.М.

Ухвалою Октябрського районного суду м. Полтави від 01.12.2022 року справу прийнято до провадження за правилами загального позовного провадження.

Положеннямист. 189 ЦПК Українивизначено, що завданнями підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з`ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

Сторони у підготовче судове засідання не з`явились, хоча про час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином, про причини неявки не повідомили.

Зважаючи на те, що всі учасники справи в засідання не з`явилися, відповідно до ч.2ст.247 ЦПК Українифіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

В ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній цивільній справі проведено наступні підготовчі дії: направлено копію ухвали про відкриття провадження у справі, визначено характер спірних правовідносин, вимоги позивача та склад учасників судового процесу, встановлено порядок з`ясування обставин, на які позивач посилається як на підставу своїх вимог, порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються. Спір між сторонами в добровільному порядку не врегульовано.

Підстав для ухвалення судового рішення в підготовчому судовому засіданні немає.

Судом вчинено дії, необхідні для закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

У підготовчому судовому засіданні у відповідності дост. 189 ЦПК Українивиконано завдання підготовчого провадження.

Відповідно до ч.2ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

З урахуванням вказаного, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст.189,196-198,200 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ :

Закрити підготовче засідання за позовною заявою Публічного акціонерного товариства «Укгразбанк» в особі Харківської обласної дирекції «Укргазбанк» до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Алімат-Т» про звернення стягнення на предмет іпотеки; треті особи: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Глуховцева Н.В.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 21.04.2023 року о 10 год. 00 хв.

В судове засідання викликати сторони.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя: А.М.Чуванова

Дата ухвалення рішення07.03.2023
Оприлюднено20.03.2023
Номер документу109603991
СудочинствоЦивільне
Сутьзвернення стягнення на предмет іпотеки;

Судовий реєстр по справі —643/19290/13

Рішення від 05.05.2023

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Чуванова А. М.

Ухвала від 07.03.2023

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Чуванова А. М.

Ухвала від 01.12.2022

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Чуванова А. М.

Ухвала від 10.03.2020

Цивільне

Московський районний суд м.Харкова

Майстренко О. М.

Ухвала від 02.08.2017

Цивільне

Московський районний суд м.Харкова

Майстренко О. М.

Ухвала від 31.08.2017

Цивільне

Московський районний суд м.Харкова

Майстренко О. М.

Ухвала від 02.08.2017

Цивільне

Московський районний суд м.Харкова

Майстренко О. М.

Рішення від 22.07.2014

Цивільне

Московський районний суд м.Харкова

Майстренко О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні