Ухвала
від 22.03.2023 по справі 635/1578/23
ХАРКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 635/1578/23

Провадження № 2/635/512/2023

У Х В А Л А

22 березня 2023 року смт. Покотилівка

Харківський районний суд Харківської області у складі судді Савченка Д.М., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , Треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: Служба у справах дітей та сім`ї Пісочинської селищної ради, Служба у справах дітей Солоницівської селищної ради, про позбавлення батьківських прав, встановлення піклування, призначення піклувальника та стягнення аліментів,-

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 , ОСОБА_2 звернулись до суду з позовною заявою до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , Треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: Служба у справах дітей та сім`ї Пісочинської селищної ради, Служба у справах дітей Солоницівської селищної ради, про позбавлення батьківських прав, встановлення піклування, призначення піклувальника та стягнення аліментів.

Позовна заява за формою та змістом повинна відповідати вимогам ст.ст. 175,177 ЦПКУкраїни та іншим вимогам, встановленим законом.

За змістом п. 2 ч. 3 ст. 175 ЦПК України позовна заява повинна містити: повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), а також реєстраційний номер облікової карки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб громадян України (якщо такі відомості позивачу відомі), відомі номери засобів зв`язку, офіційної електронної адреси та адреси електронної пошти.

Вказана позовна заява не відповідає вимогам п. 2 ч. 3 ст. 175 ЦПК України, оскільки не містить міцезнаходження або місця проживання чи перебування відповідача 2 - ОСОБА_4 , реєстраційного номеру облікової ставки платника податків останнього, поштового індексу.

Відповідно до ч. 1 ст. 185 ЦПК України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

При таких обставинах, відповідно до ст. 185 ЦПК України, заява підлягає залишенню без руху з зазначенням недоліків заяви та наданням строку для усунення недоліків.

Керуючись ст. 185 ЦПК України, суддя, -

п о с т а н о в и в :

Позовну заяву ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , Треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: Служба у справах дітей та сім`ї Пісочинської селищної ради, Служба у справах дітей Солоницівської селищної ради, про позбавлення батьківських прав, встановлення піклування, призначення піклувальника та стягнення аліментів - залишити без руху.

Встановити строк для усунення зазначених в ухвалі недоліків - 10 днів з дня вручення копії ухвали.

Роз`яснити позивачу, що в разі не усунення вказаних в ухвалі суду недоліків, у встановлений строк, позовна заява вважатиметься неподаною та повертається позивачу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та окремому апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя Д.М. Савченко

СудХарківський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення22.03.2023
Оприлюднено24.03.2023
Номер документу109730979
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —635/1578/23

Рішення від 23.02.2024

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Савченко Д. М.

Рішення від 14.02.2024

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Савченко Д. М.

Ухвала від 13.11.2023

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Савченко Д. М.

Ухвала від 17.05.2023

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Савченко Д. М.

Ухвала від 22.03.2023

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Савченко Д. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні