Ухвала
від 23.03.2023 по справі 352/71/23
ТИСМЕНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 352/71/23

Провадження № 2/352/216/23

УХВАЛА

23 березня 2023 року м. Івано-Франківськ

Тисменицький районний суд Івано-Франківської області

у складі: головуючого судді Струтинського Р.Р.

з участю секретаря Гребінника В.М.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до КНП «Лисецька лікарня» Лисецької селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області про визнання незаконним та скасування наказу про притягнення до дисциплінарної відповідальності,

в с т а н о в и в :

Позивачка звернулася до суду з позовом до відповідача про визнання незаконним та скасування наказу про притягнення до дисциплінарної відповідальності.

Також позивачкою, у порядку ст. 93 ЦПК України у позовній заяві відповідачу поставлено запитання про обставини, що мають значення для справи.

Ухвалою суду від 23.01.2023 відкрито провадження у справі та призначено до судового розглду у порядку спрощеного позовного провадження.

23.03.2023 у поданому письмовому клопотанні представник позивачки- адвокат Міськів О.Т. просила зобов`язати відповідача написати належну заяву свідка, оскільки ним не виконано вимоги ст. 93 ЦПК України, зокрема не надано відповіді на поставлені у позовній заяві запитання.

Представник відповідача у судове засідання не з`явився, у поданій суду заяві просив справу розглянути у відсутності свого представника.

Відповідно до ч. 1 та 2ст. 93 ЦПК Україниучасник справи має право постановити в першій заяві по суті справи, що ним подається до суду, не більше десяти запитань іншому учаснику справи про обставини, що мають значення для справи. Учасник справи, якому поставлено питання позивачем, зобов`язаний надати вичерпну відповідь окремо на кожне питання по суті. На запитання до учасника справи, який є юридичною особою, відповіді надає її керівник або інша посадова особа за його дорученням.

Згідно ч.3 ст. 93 ЦПК України відповіді на запитання подаються до суду учасником справи фізичною особою, керівником або іншою посадовою особою юридичної особи у формі заяви свідка не пізніш як за п`ять днів до підготовчого засідання, а у справі, що розглядається в порядку спрощеного провадження, до першого судового засідання.

Враховуючи, що позивачкою, у порядку ст. 93 ЦПК України у позовній заяві поставлено чотири питання директору КНП «Лисецька лікарня» Лисецької селищної ради, копію якої отримано відповідачем, однак останнім не виконаний його процесуальний обов`язок, передбачений ч.2,3 ст. 93 ЦПК України, суд приходить до висновку про задоволення клопотання представника позивачки, відповідача слід зобов`язати надати відповідь на запитання позивачки у формі заяви свідка, у відповідності до вимог ст. 93 ЦПК України.

На підставі наведеного, керуючись ст. 91, 93, 260-261 ЦПК України, суд,

п о с т а н о в и в :

Клопотання представника позивачки- адвоката Міськів О.Т. задоволити.

Зобов`язати відповідача КНП «Лисецька лікарня» Лисецької селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області надати відповіді на запитання позивачки, поставлені у позовній заяві від 16 січня 2023, у формі заяви свідка у відповідності до вимог ст. 93 ЦПК України.

Відповідь направити до суду та іншим учасникам справи не пізніше п`яти днів з дня отримання копії цієї ухвали.

Розгляд справи відкласти на 19 квітня 2023 о 15 год 30 хв.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Руслан СТРУТИНСЬКИЙ

Повна ухвала складена 28.03.2023.

Дата ухвалення рішення23.03.2023
Оприлюднено29.03.2023
Номер документу109828719
СудочинствоЦивільне
Сутьпритягнення до дисциплінарної відповідальності

Судовий реєстр по справі —352/71/23

Рішення від 15.06.2023

Цивільне

Тисменицький районний суд Івано-Франківської області

СТРУТИНСЬКИЙ Р. Р.

Ухвала від 23.03.2023

Цивільне

Тисменицький районний суд Івано-Франківської області

СТРУТИНСЬКИЙ Р. Р.

Ухвала від 23.01.2023

Цивільне

Тисменицький районний суд Івано-Франківської області

СТРУТИНСЬКИЙ Р. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні