Ухвала
від 30.03.2023 по справі 935/3064/22
КОРОСТИШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Коростишівський районний суд Житомирської області

Справа № 935/3064/22

Провадження № 2/935/193/23

У Х В А Л А

30 березня 2023 року м.Коростишів

Суддя Коростишівського районного суду Житомирської області Василенко Р.О., розглянувши матеріали справи позовної заяви ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія-ВР» про визнання незаконним та скасування наказу про звільнення та поновлення на роботі, стягнення невиплаченої заробітної плати та компенсації за час затримки розрахунку при звільненні, стягнення моральної шкоди,-

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою Коростишівського районного суду Житомирської області 02.12.2022року вказанупозовну заявузалишено безруху зпідстав,невідповідності позовноїзаяви вимогамст.175ЦПК Українита не сплаченого судового збору у встановленому законом розмірі. Надано строк для усунення недоліків десять днів з дня отримання копії ухвали.

ОСОБА_1 24.01.2023 року звернувся до суду з заявою про повернення матеріалів його позовної заяви.

Відповідно до п. 3 ч.4 ст. 185 ЦПК України заява повертається у випадку коли до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від позивача надійшла заява про врегулювання спору або заява про відкликання позовної заяви.

Враховуючи те, що у вказаній справі не відкрито провадження, позивач подав заяву про відкликання позовної заяви, за таких обставин, суддійшов до висновку, що позовна заява підлягає поверненню.

Враховуючи вищевказане, керуючись п. 3 ч.4 ст. 185, п. 6 ч. 1 ст. 353 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Повернути позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія-ВР» про визнання незаконним та скасування наказу про звільнення та поновлення на роботі, стягнення невиплаченої заробітної плати та компенсації за час затримки розрахунку при звільненні, стягнення моральної шкоди.

Роз`яснити позивачу, що повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Ухвала може бути оскаржена до Житомирського апеляційного суду або протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на ухвалу суду, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя Роман ВАСИЛЕНКО

Дата ухвалення рішення30.03.2023
Оприлюднено03.04.2023
Номер документу109933751
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення та поновлення на роботі, стягнення невиплаченої заробітної плати та компенсації за час затримки розрахунку при звільненні, стягнення моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —935/3064/22

Ухвала від 30.03.2023

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Василенко Р. О.

Ухвала від 02.12.2022

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Василенко Р. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні