Ухвала
від 31.03.2023 по справі 738/331/23
МЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 738/331/23>

№ провадження 2/738/96/2023>

У Х В А Л А

31 березня 2023 року місто Мена Чернігівської області

Менський районний суд Чеpнiгiвської областi в складi судді Парфененко О. Я., за участю секpетаpя судового засідання Зубкович Н. Ф., розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до приватного підприємства «Інтер-Пасс-Авто», третя особа ОСОБА_2 про відшкодування шкоди, заподіяної смертю потерпілого,

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Менського районного суду Чернігівської області перебуває позовна заява ОСОБА_1 до ПП «Інтер-Пасс-Авто», третя особа ОСОБА_2 про відшкодування шкоди, заподіяної смертю потерпілого.

У справі призначено судове засідання на 09 годину 30 хвилин 31 березня 2023 року.

Представник позивача подав заяву про розгляд справи без його участі та участі позивача.

Відповідач та третя особа у судове засідання не з`явилися, відомості про вручення їм повідомлення про дату, час і місце судового засідання, копії ухвали та позовної заяви з доданими до неї документами в матеріалах справи відсутні.

Частиною 2 статті 223 ЦПК України передбачено, що суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку, зокрема, з підстави неявки в судове засідання учасника справи, щодо якого відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання.

Відповідно до частини 2 статті 258 ЦПК України процедурні питання, пов`язані з рухом справи в суді першої інстанції, клопотання та заяви осіб, які беруть участь у справі, питання про відкладення розгляду справи, оголошення перерви, зупинення або закриття провадження у справі, залишення заяви без розгляду, а також в інших випадках, передбачених цим Кодексом, вирішуються судом шляхом постановлення ухвал.

Суд дійшов висновку відкласти судове засідання у зв`язку із неявкою відповідача та третьої особи, щодо яких відсутні відомості про вручення їм судової повістки, та здійснити виклик цих осіб через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України.

На підставі викладеного, кеpуючись статтями 198, 247, 258 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Відкласти судове засідання з розгляду цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_1 до приватного підприємства «Інтер-Пасс-Авто», третя особа ОСОБА_2 про відшкодування шкоди, заподіяної смертю потерпілого на 10 годину 25 квітня 2023 року.

Судове засідання з розгляду цивільної справи здійснити в режимі відеоконференції (дистанційне судове провадження) між Менським районним судом Чернігівської області та власним технічним засобом представника позивача ОСОБА_3 (онлайн - сервіс відозв`язку Easycon-https://vkz.court.gov.ua/, тел. НОМЕР_1 , e-mail: ІНФОРМАЦІЯ_1 ).

Повідомити осіб, які беруть участь у справі про відкладення розгляду справи.

Розмістити оголошення про виклик у судове засідання відповідача приватного підприємства «Інтер-Пасс-Авто», третьої особи ОСОБА_2 на офіційній сторінці веб-порталу Судової влади України.

Ухвала не оскаржується.

Суддя О. Я. Парфененко

Дата ухвалення рішення31.03.2023
Оприлюднено05.04.2023
Номер документу109953131
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування шкоди, заподіяної смертю потерпілого

Судовий реєстр по справі —738/331/23

Рішення від 15.05.2023

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Парфененко О. Я.

Ухвала від 31.03.2023

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Парфененко О. Я.

Ухвала від 08.03.2023

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Парфененко О. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні