Ухвала
від 22.03.2023 по справі 468/988/21-ц
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 468/988/21-ц

2/468/42/23

БАШТАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

56101 Миколаївська область м. Баштанка вул. Полтавська 43

УХВАЛА

22.03.2023 року Баштанський районний суд Миколаївської області в складі: головуючого - судді Янчук С.В., секретаря судового засідання - Плужник К.О., розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом Приватного акціонерного товариства "Національна енергетична компанія "Укренерго" до ОСОБА_1 , треті особи - Приватне підприємство "ГЕО-ПРАЙМ та Відділ у Баштанському районі Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області про встановлення права земельного сервітуту та визнання технічної документації погодженою,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Баштанського районного суду Миколаївської області перебуває цивільна справа за позовом Приватного акціонерного товариства "Національна енергетична компанія "Укренерго" до ОСОБА_1 , треті особи - Приватне підприємство "ГЕО-ПРАЙМ та Відділ у Баштанському районі Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області, про встановлення права земельного сервітуту та визнання технічної документації погодженою.

Від представника НЕК «Укренерго» надійшло клопотання про розгляд справи у режимі відео конференції.

У відповідності до ч. 1 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Згідно ч.6 ст.212 ЦПК Країни суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою онлайн сервісу відеозв`язку ВКЗ.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Клопотання - задовольнити.

Судове засідання по цивільній справі за позовом Приватного акціонерного товариства "Національна енергетична компанія "Укренерго" до ОСОБА_1 , треті особи - Приватне підприємство "ГЕО-ПРАЙМ та Відділ у Баштанському районі Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області, про встановлення права земельного сервітуту та визнання технічної документації погодженою призначити до розгляду в режимі відеоконференції на 10.07.2023 року о 15.00 годині за участю представника позивача - ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 ),забезпечити проведення судового засідання в режимі відеоконференції з Баштанським районним судом Миколаївської області.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

СУДДЯ:

СудБаштанський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення22.03.2023
Оприлюднено04.04.2023
Номер документу109955912
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про речові права на чуже майно, з них: спори з приводу сервітутів

Судовий реєстр по справі —468/988/21-ц

Рішення від 24.10.2023

Цивільне

Баштанський районний суд Миколаївської області

Янчук С. В.

Рішення від 24.10.2023

Цивільне

Баштанський районний суд Миколаївської області

Янчук С. В.

Ухвала від 22.03.2023

Цивільне

Баштанський районний суд Миколаївської області

Янчук С. В.

Ухвала від 26.01.2022

Цивільне

Баштанський районний суд Миколаївської області

Янчук С. В.

Ухвала від 22.09.2021

Цивільне

Баштанський районний суд Миколаївської області

Янчук С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні