Ухвала
від 14.11.2022 по справі 758/13088/21
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/13088/21

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

14 листопада 2022 року місто Київ

Подільський районний суд міста Києва у складі:

головуючого судді - Рибалки Ю. В. ,

при секретарі - Наливайко В.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Обслуговуючого кооперативу «Відродження -2018», приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Буждиганчук Євдокія Юріївна, третя особа: Товариства з обмеженою відповідальністю «УК Київбуд», Департамент з питань реєстрації Виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) про скасування реєстрації права власності,

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернулась до Подільського районного суду м. Києва з вищенаведеним позовом.

Представник заявника подав заяву про залучення Товариства з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «КРОУН» до участі у справі, як третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог.

В судове засідання позивач та її представник не з`явилися, представник позивача подав заяву, в якій просив розгляд справи проводити за його відсутністю.

Відповідачі в судове засідання не з`явилися, про розгляд справи повідомлялися належним чином.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступного висновку.

Відповідно до ч. 1, 3 ст. 53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов`язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Дослідивши матеріали позовної заяви, беручи до уваги предмет спору та зміст заявлених вимог, суд приходить до висновку про необхідність залучення до участі у справі у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «КРОУН».

Керуючись ст.ст. 53, 259, 260 ЦПК України, суд -

П О С Т А Н О В И В :

Залучити до участі у справі як третю особу без самостійних вимог Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «КРОУН».

Повідомити Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «КРОУН» про дату, час і місце судового засідання.

Роз`яснити Товариству з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «КРОУН», що треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору, мають процесуальні права і обов`язки, встановлені статтею 43 Цивільного процесуального Кодексу.

Встановити п`ятнадцятиденний термін з дня отримання ухвали про залучення третьої особи для подання письмових пояснень по суті спору.

Зобов`язати позивача надати копію позовної заяви з додатками для направлення третім особам.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою на порталі судової влади України в мережі Інтернет: https://pd.ki.court.gov.ua.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає.

СуддяЮ. В. Рибалка

Дата ухвалення рішення14.11.2022
Оприлюднено05.04.2023
Номер документу109976472
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: щодо реєстрації або обліку прав на майно

Судовий реєстр по справі —758/13088/21

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Ковбасюк О. О.

Ухвала від 25.01.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Ковбасюк О. О.

Ухвала від 14.11.2022

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Рибалка Ю. В.

Ухвала від 12.11.2021

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Рибалка Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні