Ухвала
від 29.03.2023 по справі 638/1843/22
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 638/1843/22

Провадження № 2/638/1511/23

УХВАЛА

Іменем України

про призначення до судового розгляду

29 березня 2023 року м. Харків

Дзержинський районнийсуд м.Харкова у складі:

головуючого судді Щепіхіної В.В.,

при секретарі Рєзнік І. П.,

розглянувши в підготовчому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 437» комбіновоного типу Харківської міської ради, Управління освіти адміністрації Шевченківського району Харківської міської ради про визнання незаконним та скасування наказу про відсторонення та стягнення середнього заробітку,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 звернулася до Дзержинського районного суду м. Харкова з позовною заявою до Комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 437» комбіновоного типу Харківської міської ради, Управління освіти адміністрації Шевченківського району Харківської міської ради про визнання незаконним та скасування наказу про відсторонення та стягнення середнього заробітку.

В підготовче судове засідання учасники справи не з`явилися. Про дату, час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином, в матеріалах справи містять заяви від учасників про розгляд спрви без їх участі.

Згідно з ст. 223 ЦПК України неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті.

На підставі частини 2 статті 247ЦПКУкраїни у зв`язку з неявкою всіх учасників справи, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Згідно з ч.4 ст.268 ЦПК України у разі неявки всіх учасників справи у судове засідання, яким завершується розгляд справи, або розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, суд підписує рішення без його проголошення.

Суд дослідивши матеріали справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, виходячи з такого.

Сторони не вбачають можливостей для укладення мирової угоди, передачі справи на розгляд третейського суду чи звернення до суду для проведення врегулювання спору за участю судді.

Відводів складу суду, який розглядає справу, сторонами не заявлено. Позивачем не здійснено додаткового уточнення раніше заявлених вимог.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду; закриття провадження у справі; закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Оскільки спір між сторонами не врегульовано, суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті, визначивши дату судового засідання.

Керуючись ст. ст. 189-200, 223, 247, 268 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовчепровадження посправі запозовною заявою ОСОБА_1 до Комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 437» комбіновоного типу Харківської міської ради, Управління освіти адміністрації Шевченківського району Харківської міської ради про визнання незаконним та скасування наказу про відсторонення та стягнення середнього заробітку.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 24.05.2023 року о 13 год. 00 хв.

В судове засідання викликати учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі «Судова влада України» за веб-адресою: https://dg.hr.court.gov.ua/sud2011/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання і оскарженню не підлягає.

Суддя Щепіхіна В.В.

Дата ухвалення рішення29.03.2023
Оприлюднено07.04.2023
Номер документу110039605
СудочинствоЦивільне
Сутьвідсторонення та стягнення середнього заробітку

Судовий реєстр по справі —638/1843/22

Рішення від 28.08.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Щепіхіна В. В.

Ухвала від 29.03.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Щепіхіна В. В.

Ухвала від 22.03.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Щепіхіна В. В.

Ухвала від 21.02.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Щепіхіна В. В.

Ухвала від 14.02.2022

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Щепіхіна В. В.

Ухвала від 14.02.2022

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Щепіхіна В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні