Ухвала
від 28.03.2023 по справі 452/3605/22
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 452/3605/22

У Х В А Л А

про відкладення розгляду справи

28 березня 2023 року м.Самбір

Самбірський міськрайонний суд Львівської області у складі:

головуючого судді Кущ Т.М.,

при секретарі судового засідання Роман Л.І.,

за відсутності осіб, які повинні брати участь у справі,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі Самбірського міськрайонного суду Львівської області цивільну справу в порядку спрощеного провадження з повідомленням осіб без їх виклику за ОСОБА_1 до відокремленого структурного підрозділу «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж» Державного торговельно-економічного університету (далі ВСП «ХТЕФ» ДТЕУ) про стягнення недоплаченої заробітної плати та компенсації за затримку виплати заробітної плати,-

В С Т А Н О В И В :

29 листопада 2022 року ОСОБА_1 звернувся до суду з вищевказаним позовом до ВСП «ХТЕФ» ДТЕУ, в якому прохає стягнути з відповідача недоплачену суму заробітної плати та суму компенсації за затримку виплати заробітної плати. Крім того, у заяві позивач просить стягнути з відповідача суму понесених судових витрат.

Ухвалою суду від 02 грудня 2022 року позовну заяву залишено без руху з наданням строку для усунення виявлених недоліків.

05 січня 2023 року позивач ОСОБА_1 подав до канцелярії суду доповнення до позовної заяви з доданими документами.

Ухвалою суду від 06 січня 2023 року вказану позовну заяву прийнято до розгляду за правилами спрощеного позовного провадження та призначено розгляд справи по суті на 17 лютого 2023 року о 10 год. 00 хв., яке не відбулося у зв`язку з перебуванням головуючого судді Кущ Т.М. у щорічній основній відпустці. В подальшому проведення розгляду справи по суті було призначено на 28 березня 2023 року о 14 год. 30 хв..

Позивач ОСОБА_1 про дату, час і місце проведення судового засідання повідомлений належним чином. Заяву із запереченням проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження або клопотання про розгляд справи в судовому засіданні з викликом сторін не подав.

Представник відповідача ВСП «ХТЕФ» ДТЕУ про дату, час і місце розгляду справи належним чином не повідомлений, відомості про вручення йому судової повістки та судових документів відсутні.

У відповідності до вимог ч.2 ст.247 Цивільного процесуального кодексу України (далі - ЦПК України), у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Частиною першою статті 279 ЦПК України передбачено, що розгляд справи у порядку спрощеного провадження здійснюється судом за правилами, встановленими цим Кодексом для розгляду справи в порядку загального провадження, з особливостями, визначеними у цій главі.

Відповідно ч.1 ст.240 ЦПК України суд відкладає розгляд справи у випадках, встановлених частиною другою статті 223 цього Кодексу, зокрема, у разі неявки в судове засідання учасника справи, щодо якого відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання.

На підставі викладеного, керуючись ч.2 ст.223, ч.1 ст.240 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В :

Розгляд справи за позовом ОСОБА_1 до відокремленого структурного підрозділу «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж» Державного торговельно-економічного університету про стягнення недоплаченої заробітної плати та компенсації за затримку виплати заробітної плати, - відкласти на 14 год. 30 хв. 03 травня 2023 року.

Про наступну дату слухання справи повідомити позивача ОСОБА_1 та представника відповідача - ВСП «ХТЕФ» ДТЕУ.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.М. Кущ

Дата ухвалення рішення28.03.2023
Оприлюднено13.04.2023
Номер документу110164070
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення недоплаченої заробітної плати та компенсації за затримку виплати заробітної плати

Судовий реєстр по справі —452/3605/22

Ухвала від 28.03.2023

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кущ Т. М.

Ухвала від 06.01.2023

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кущ Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні