Ухвала
від 13.04.2023 по справі 511/803/23
РОЗДІЛЬНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Роздільнянський районний суд Одеської області

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

Справа № 511/803/23

Номер провадження: 2/511/307/23

"13" квітня 2023 р.суддя Роздільнянського районного суду Одеської області Бобровська І. В., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом:

позивачаКерівника Роздільнянської окружної прокуратури Одеської області, юридична адреса: вул. Ярослава Мудрого, 8 м. Роздільна Одеської області,67400,

в інтересах держави в особі органу, уповноваженого здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах: Роздільнянської міської ради Одеської області, юридична адреса: вул. Муніципальна. 17 м. Роздільна Одеської області. 67400

до

відповідача ОСОБА_1 ,зареєстрованого заадресою: АДРЕСА_1 ,фактично проживаючого: АДРЕСА_2

третя особана стороніпозивача безсамостійних вимог: Комунальнийзаклад «Роздільнянськаміська школамистецтв»,юридична адреса:вул.Європейська,25м.Роздільна Одеської області, 67400

про стягнення незаконно отриманих коштів внаслідок вчинення адміністративних правопорушень, пов`язаних з корупцією

ВСТАНОВИВ:

Керівник Роздільнянської окружної прокуратури Одеської області звернувся до суду з позовною заявою до ОСОБА_1 , в якій просить стягнути з відповідача на користь держави в особі Роздільнянської міської ради Одеської області збитки, завдані в наслідок вчинення адміністративних правопорушень, пов`язаних з корупцією у розмірі 97734,00 грн.

На підставі витягу автоматизованої системи документообігу Роздільнянського районного суду Одеської області для розгляду справи призначено головуючого суддю Бобровську І.В.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження не має, дана справа віднесена до юрисдикції Роздільнянського районного суду Одеської області.

Клопотань про розгляд справи в спрощеному провадженні не надходило.

Враховуючи викладене суддя дійшов висновку про розгляд справи в загальному позовному провадженні.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.187,189,260,261 ЦПК України, суддя

ПОСТАНОВИВ:

1.Прийняти позов до розгляду та відкритипровадження у цивільній справі за позовною заявоюКерівника Роздільнянської окружної прокуратури Одеської області в інтересах держави в особі органу, уповноваженого здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах: Роздільнянської міської ради Одеської області до ОСОБА_1 , третя особа на стороні позивача без самостійних вимог: Комунальний заклад «Роздільнянська міська школа мистецтв» про стягнення незаконно отриманих коштів внаслідок вчинення адміністративних правопорушень, пов`язаних з корупцією.

Розгляд справи провести в порядку загального позовного провадження.

2.Призначитипідготовче судовезасідання вприміщенні Роздільнянськогорайонного судуОдеської області(вул.Європейська,37-А,м.Роздільна,Одеськаобласть)на 11.05.2023 року о 11.00 год.

3.В п`ятнадцятиденний строк з дня отримання ухвали суду про відкриття провадження відповідач має право подати :

1) суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову;

2) позивачу, іншим відповідачам, а також третім особам - копію відзиву та доданих до нього документів.

4.В п`ятиденний строкз дня отримання відзиву на позов позивач має право подати суду відповідь на відзив у порядку, передбаченому ст.ст.179,278 ЦПК України, а відповідач - заперечення у порядку ст.180 ЦПК України.

5.В п`ятнадцятиденний строкз дня отримання ухвали суду про відкриття провадження треті особи, які не заявляють самостійні вимоги щодо предмета спору, мають право подати письмові пояснення щодо позову .

6. Роз`яснити учасникам провадження що :

- подання заяв по суті справи є правом учасників справи (ст.174 ЦПК України).

- усі документи, адресовані суду, повинні подаватися завчасно у встановлений судом строк із зазначенням номеру справи, розкладені у відповідності до переліку додатків прошиті та пронумеровані. (Глава 1 ЦПК України)

- письмові докази подаються до суду в оригіналі або в належним чином засвідченій копії (ст.95 ЦПК України). В разі подання копії документу вона повинна бути засвідчена відповідно до вимог чинного законодавства України (Закону України "Про нотаріат",Закону України "Про адвокатуру"або учасником справи.

7. Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб - адресою сторінки на офіційному веб - порталі судової влади України - http://rz.od.court.gov.ua/sud1524/gromadyanam/csz/.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслати сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:І. В. Бобровська

Дата ухвалення рішення13.04.2023
Оприлюднено17.04.2023
Номер документу110202607
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди, з них завданої державі внаслідок корупційного правопорушення

Судовий реєстр по справі —511/803/23

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Таварткіладзе О. М.

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Таварткіладзе О. М.

Рішення від 22.12.2023

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Бобровська І. В.

Рішення від 22.12.2023

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Бобровська І. В.

Ухвала від 22.12.2023

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Бобровська І. В.

Ухвала від 20.09.2023

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Бобровська І. В.

Ухвала від 13.04.2023

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Бобровська І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні