Ухвала
від 12.04.2023 по справі 674/527/23
ДУНАЄВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 674/527/23

Провадження № 2/674/271/23

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без руху

12 квітня 2023 року м. Дунаївці

Суддя Дунаєвецького районного суду Хмельницької області Шафікова Ю.Е., розглянувши матеріали позовної заяви КНП "Тульчинський обласний будинок дитини ВОР" в інтересах малолітнього ОСОБА_1 ІНФОРМАЦІЯ_1 (місце знаходження АДРЕСА_1 ) до ОСОБА_2 (місце реєстрації АДРЕСА_2 ), третя особа Орган опіки та піклування Смотрицької селищної ради (місце знаходження смт. Смотрич вул. Героїв Небесної сотні,8) про позбавлення батьківських прав,-

ВСТАНОВИВ :

ПозивачКНП "Тульчинськийобласний будинокдитини ВОР"звернувся вінтересах малолітнього ОСОБА_1 ІНФОРМАЦІЯ_1 до ОСОБА_2 , третя особа Орган опіки та піклування Смотрицької селищної ради про позбавлення батьківських прав.

Зазначена заява підлягає залишенню без руху, оскільки подана з порушенням вимог ст. 175, ст.177 ЦПК України.

Відповідно до п.2, п.8 ч.3 ст.175 ЦПК України встановлено, що позовна заява повинна містити, крім іншого, реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України; зазначення щодо наявності у позивача або іншої особи оригіналів письмових або електронних доказів, копії яких додано до заяви.

У позовній заяві всупереч означених вимог, не міститься відомостей щодо ЄДРПОУ КНП " Тульчинський обласний будинок дитини ВОР" та реєстраційного номера облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серії паспорта для фізичних осіб - громадян України відповідача, зазначення щодо наявності у позивача або іншої особи оригіналів письмових або електронних доказів, копії яких додано до заяви;

Відповідно до ч.1 ст.177 ЦПК України позивач повинен додати до позовної заяви її копії та копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб. Однак позивачем не додана відповідна кількість копій позовної заяви та документів для направленння відповідачу та третій особі.

Без усунення недоліків заява не може бути прийнята до провадження суду.

Відповідно до ч.1 ст.185 ЦПК України суддя, встановивши, що заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Виходячи із наведеного, суд дійшов до висновку, що провадження у справі не може бути відкрито без усунення зазначених недоліків.

За таких обставин позовну заяву необхідно залишити без руху та надати позивачу строк для усунення недоліків протягом десяти днів з дня отримання копії ухвали.

Керуючись ст.ст.95, 175-177, 185 ЦПК України, суддя

ПОСТАНОВИВ :

Позовну заяву КНП "Тульчинський обласний будинок дитини ВОР" в інтересах малолітнього ОСОБА_1 ІНФОРМАЦІЯ_1 до ОСОБА_2 , третя особа Орган опіки та піклування Смотрицької селищної ради про позбавлення батьківських прав залишити без руху.

Повідомити позивача про необхідність виправити зазначені недоліки в десятиденний строк після отримання копії ухвали.

У випадку невиконання ухвали суду в зазначений термін, позовна заява вважається неподаною і повертається позивачу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ю.Е.Шафікова

Дата ухвалення рішення12.04.2023
Оприлюднено19.04.2023
Номер документу110269502
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —674/527/23

Рішення від 22.08.2023

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Шафікова Ю. Е.

Ухвала від 12.07.2023

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Шафікова Ю. Е.

Ухвала від 25.05.2023

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Шафікова Ю. Е.

Ухвала від 17.05.2023

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Шафікова Ю. Е.

Ухвала від 12.04.2023

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Шафікова Ю. Е.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні