Ухвала
від 18.04.2023 по справі 190/1493/22
П'ЯТИХАТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 190/1493/22

Провадження 2/190/48/23

УХВАЛА

про призначеннясправи дорозгляду

18 квітня 2023 року м. П`ятихатки

П`ятихатський районний суд Дніпропетровської області в складі:

головуючої судді Кудрявцевої Ю.В.

за участю секретаря Пронської Т.В.

розглянувши в підготовчому судовому засіданні в залі суду м.П`ятихатки цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,треті особи:Відділ державноїреєстрації актівцивільного станупо П`ятихатськомурайону там.ВільногірськПівденно-СхідногоМіжрегіонального Управлінняюстиції (м.Дніпро),П`ятихатськийвідділ державноївиконавчої службиу Кам`янськомурайоні Дніпропетровськоїобласті Південно-СхідногоМіжрегіонального управлінняМіністкрства Юстиції(м.Дніпро)про виключенняз актовогозапису пронародження дитинивідомостей особи,як пробатька дитини,-

встановив:

Ухвалоюсуду від17.03.2023року провадженняпо справіпоновлено тапризначено підготовчесудове засідання.

В підготовче засідання позивач не з`явився, про місце та час слухання справи повідомлений належним чином, на адресу суду надав заяву з проханням провести підготовчий розгляд у його відсутність та призначити справу до судового розгляду.

Відповідач ОСОБА_2 у підготовче судове засідання не з`явилася, про день та час розгляду справи повідомлялася належним чином, причини неявки суду не повідомила.

Відповідач ОСОБА_3 не з`явилася, про місце та час слухання справи повідомлена належним чином, на адресу суду надала заяву з проханням провести підготовчий розгляд у її відсутність та призначити справу до судового розгляду

Третя особа: відділ державної реєстрації актів цивільного стану по П`ятихатському району та м.вільногірськ Південно-Східного Міжрегіонального Управління юстиції (м.Дніпро) в підготовче засідання свого представника не направила, про день та час розгляду справи повідомлена належним чином, надіслали на адресу суду листа з проханням провести підготовче засідання у відсутність представника.

Третя особа: П`ятихатський відділ державної виконавчої служби у Кам`янському районі Дніпропетровської області Південно-Східного Міжрегіонального управління Міністерства Юстиції (м.Дніпро) в підготовче засідання свого представника не направили, про місце та час розгляду справи повідомлена належним чином.

Суд, ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що необхідно закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

В ході підготовки справи до судового розгляду по суті та проведення підготовчого судового засідання проведені підготовчі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України. Суд вважає їх достатніми для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись п.15 ч.2 ст.197,п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України, суд,-

постановив:

Підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,треті особи:Відділ державноїреєстрації актівцивільного станупо П`ятихатськомурайону там.ВільногірськПівденно-СхідногоМіжрегіонального Управлінняюстиції (м.Дніпро),П`ятихатськийвідділ державноївиконавчої службиу Кам`янськомурайоні Дніпропетровськоїобласті Південно-СхідногоМіжрегіонального управлінняМіністкрства Юстиції(м.Дніпро)про виключенняз актовогозапису пронародження дитинивідомостей особи,як пробатька дитини,-закрити.

Призначитисправу досудового розглядупо сутіу відкритомусудовому засіданніна 11.00 год. 00 хв. 09 травня 2023 року в залі №1 Пятихатського районного суду Дніпропетровської області (м. П`ятихатки, вул.Шевченка,114).

Зобов`язати позивача надати суду оригінали документів, копії яких додаються до позову.

Сторонам по справі мати при собі документи, що посвідчують особу.

Роз`яснити сторонам та представникам сторін, що згідно з ч.2 ст.222 ЦПК України суд залишає без розгляду заяви та клопотання, які без поважних причин не були заявлені в підготовчому провадженні або в інший строк, визначений судом.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України https://px.dp.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає, проте заперечення на неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання її суддею.

Суддя: Ю.В.Кудрявцева

Дата ухвалення рішення18.04.2023
Оприлюднено19.04.2023
Номер документу110270287
СудочинствоЦивільне
Сутьвиключенняз актовогозапису пронародження дитинивідомостей особи,як пробатька дитини

Судовий реєстр по справі —190/1493/22

Рішення від 09.05.2023

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

Рішення від 09.05.2023

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

Ухвала від 18.04.2023

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

Ухвала від 17.03.2023

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

Ухвала від 22.11.2022

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні