Ухвала
від 17.04.2023 по справі 125/732/23
БАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

125/732/23

2/125/126/2023

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду та

відкриття провадження у справі

17.04.2023 м. Бар Вінницької області

Суддя Барського районного суду Вінницької області Салдан Ю.О., вирішуючи питання про відкриття провадження у справі за позовом керівника Жмеринської окружної прокуратури Вінницької області в інтересах держави в особі Національної служби здоров`я України, Барської міської ради в особі Комунального некомерційного підприємства «Барська міська лікарня» Барської міської ради до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на стаціонарне лікування особи, яка потерпіла від злочину,

УСТАНОВИЛА:

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.175,177,184 ЦПК України.

Відповідно до п. 1 ч. 6 ст.19 ЦПК Україна справа належить до категорії малозначних справ, які розглядаються в порядку спрощеного позовного провадження.

Керуючись п. 1 ч. 6 ст.19, ст.187, 274 ЦПК України, суддя

ПОСТАНОВИЛА:

Прийняти позовну заяву до розгляду і відкрити провадження у цивільній справі за позовом керівника Жмеринської окружної прокуратури Вінницької області в інтересах держави в особі Національної служби здоров`я України, Барської міської ради в особі Комунального некомерційного підприємства «Барська міська лікарня» Барської міської ради до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на стаціонарне лікування особи, яка потерпіла від злочину.

Розгляд справи здійснити за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін.

Призначити у справі судове засідання для розгляду справи по суті в залі засідань Барського районного суду Вінницької області (Вінницька область, м. Бар, вул. Соборна, 2) на 10.05.2023 о 10:00 год.

Про час і місце розгляду справи повідомити учасників справи.

Копію ухвали надіслати учасникам справи. Копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів надіслати відповідачу.

Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позов 15 днів з дня вручення цієї ухвали. До відзиву додаються докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Копію відзиву та доданих до нього доказів відповідачі повинні надіслати іншим учасникам справи. До відзиву, який надсилається до суду, додаються документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву та доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Роз`яснити відповідачеві право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Встановити позивачу строк на подання відповіді навідзив, з дотриманням вимог ст. 179 ЦПК України, - 5днів здняотримання відзиву. Копія відповіді на відзив та доданих до неї документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду. До відповіді на відзив необхідно додати докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються пояснення, аргументи і міркування позивача (якщо такі докази не надані позивачем чи відповідачем) та документи, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до неї доказів іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу строк на подання заперечень щодо відповіді навідзив - 5 днів з дня отримання відповіді на відзив. Копія заперечень та доданих до них документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) заперечень до суду; до заперечень необхідно додати докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються пояснення, аргументи і міркування відповідача (якщо такі докази не надані позивачем чи відповідачем) та документи, що підтверджують надіслання (надання) заперечень і доданих до них доказів іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://brs.vn.court.gov.ua/sud0201/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Юлія САЛДАН

Дата ухвалення рішення17.04.2023
Оприлюднено24.04.2023
Номер документу110372883
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування витрат на стаціонарне лікування особи, яка потерпіла від злочину

Судовий реєстр по справі —125/732/23

Рішення від 31.05.2023

Цивільне

Барський районний суд Вінницької області

Салдан Ю. О.

Рішення від 31.05.2023

Цивільне

Барський районний суд Вінницької області

Салдан Ю. О.

Ухвала від 17.04.2023

Цивільне

Барський районний суд Вінницької області

Салдан Ю. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні