Ухвала
від 24.04.2023 по справі 153/584/23
ЯМПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 153/584/23

Провадження2/153/146/23-ц

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

"24" квітня 2023 р.

Суддя Ямпільського районного суду Вінницької області, Швець Р. В., ознайомившись з матеріалами цивільної справи за позовом ОСОБА_1 доОпорно навчальногозакладу "Навчально-виховнийкомплекс:заклад загальноїсередньої освіти1ступеня-гімназіям.Ямполя,Ямпільської міськоїради Вінницькоїобласті"про визнанняпротиправним таскасування наказупро припиненнявиплати заробітноїплати мобілізованомупрацівнику,стягнення заробітноїплати,

ВСТАНОВИВ:

Справа підсудна Ямпільському районному суду Вінницької області.

Позовна заява відповідає вимогами, встановленим ст.ст.175-177 ЦПК України.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі немає.

З урахуванням характеру спірних правовідносин та предмета доказування у справі є підстави для розгляду справи у порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін для повного та всебічного встановлення обставин справи.

Керуючись ст.ст.19, 187, 274, 277, 279 ЦПК України, суддя

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити спрощенепозовне провадженняу цивільнійсправі запозовом ОСОБА_1 до Опорно навчального закладу "Навчально-виховний комплекс: заклад загальної середньої освіти 1 ступеня-гімназія м.Ямполя, Ямпільської міської ради Вінницької області" про визнання протиправним та скасування наказу про припинення виплати заробітної плати мобілізованому працівнику, стягнення заробітної плати.

Призначити перше судове засідання розгляду справи по суті в порядку спрощеного провадження в залі судових засідань Ямпільського районного суду Вінницької області на 22 травня 2023 року о 09 годині 00 хвилин з повідомленням (викликом) сторін.

Визначити строк відповідачу для подання заяви із запереченнями щодо розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження - шість днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Встановити строк для подання відповідачем відзиву на позов п`ятнадцять днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі. До відзиву мають бути додані докази та документи, передбачені ч.5 ст.178 ЦПК України. Роз`яснити відповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів мають бути надіслані (надані) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Позивач має право подати відповідь на відзив за правилами, встановленими частинами третьою-п`ятою ст.178 ЦПК України у строк десять днів з дня отримання відзиву.

Відповідач має право подати заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх відхилення, за правилами, встановленими частинами третьою-п`ятою ст.178 ЦПК України у строк до початку судового розгляду справи, тобто, до 22 травня 2023 року 09 години 00 хвилин.

Копію ухвали направити учасникам справи, відповідачу направити копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - http://court.gov.ua/sud0231/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

СуддяР. В. Швець

Дата ухвалення рішення24.04.2023
Оприлюднено25.04.2023
Номер документу110390950
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнанняпротиправним таскасування наказупро припиненнявиплати заробітноїплати мобілізованомупрацівнику,стягнення заробітноїплати

Судовий реєстр по справі —153/584/23

Рішення від 22.05.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Швець Р. В.

Ухвала від 24.04.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Швець Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні