Ухвала
від 27.04.2023 по справі 453/223/22
СКОЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 453/223/22

№ провадження 2/453/61/23

У Х В А Л А

про проведення судового засідання в режимі відеоконференції

27 квітня 2023 року м. Сколе

Сколівський районний суд Львівської області в складі:

головуючого судді - Курницької В.Я.;

за участю секретаря судового засідання - Трембач М.М.,

розглянувши клопотання представника відповідача - ОСОБА_1 - адвоката Цвікілевича М.С. про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в справі за позовом першого заступника керівника Стрийської окружної прокуратури Львівської області в інтересах держави в особі Сколівської міської ради Стрийського району Львівської області до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача - Відділ освіти, молоді та спорту Сколівської міської ради про відшкодування шкоди, завданої кримінальним правопорушенням,-

в с т а н о в и в:

У провадженні Сколівського районного суду Львівської області перебуває цивільна справа за позовом першого заступника керівника Стрийської окружної прокуратури Львівської області в інтересах держави в особі Сколівської міської ради Стрийського району Львівської області до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача - Відділ освіти, молоді та спорту Сколівської міської ради про відшкодування шкоди, завданої кримінальним правопорушенням.

На електронну пошту суду 25 квітня 2023 року за вх. № ЕП-571 надійша заява представника відповідача - ОСОБА_1 - адвоката Цвікілевича Мирослава Степановича про проведення судового засідання, призначеного на 10 травня 2023 року о 14 годині 00 хвилин, а також всіх наступних судових засідань у даній справі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи відеоконференц зв`язку «EasyCon», електронна адреса, використана для реєстрації в системі «EasyCon»: ІНФОРМАЦІЯ_1

Відповідно до ч. ч. 2, 3 ст. 212 ЦПК України учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Враховуючи вищевикладене, для забезпечення оперативності судового розгляду, суд дійшов висновку, що клопотання підлягає задоволенню.

На підставі наведеного, керуючись ст. ст. 212, 259, 260, 293 ЦПК України суд,-

п о с т а н о в и в:

Клопотання представника відповідача - ОСОБА_1 - адвоката Цвікілевича М.С. про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у цивільній справі за позовом першого заступника керівника Стрийської окружної прокуратури Львівської області в інтересах держави в особі Сколівської міської ради Стрийського району Львівської області до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача - Відділ освіти, молоді та спорту Сколівської міської ради про відшкодування шкоди, завданої кримінальним правопорушенням - задовольнити.

Судове засідання, призначене на 10 травня 2023 року о 14 годині 00 хвилин та всі наступні судові засідання у справі за позовом першого заступника керівника Стрийської окружної прокуратури Львівської області в інтересах держави в особі Сколівської міської ради Стрийського району Львівської області до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача - Відділ освіти, молоді та спорту Сколівської міської ради про відшкодування шкоди, завданої кримінальним правопорушенням провести в режимі відеоконференціїпоза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon».

Особою, яка буде приймати участь у справі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою інтернет сервісу «EasyCon» є представник відповідача - ОСОБА_1 - адвокат Цвікілевич Мирослав Степанович.

Попередити, що відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «EasyCon», за веб-посиланням https://easycon.com.ua.

Копію ухвали надіслати представнику відповідача - ОСОБА_1 - адвокату Цвікілевичу Мирославу Степановичу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя В.Я. Курницька

Дата ухвалення рішення27.04.2023
Оприлюднено01.05.2023
Номер документу110481273
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування шкоди, завданої кримінальним правопорушенням

Судовий реєстр по справі —453/223/22

Постанова від 15.02.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Левик Я. А.

Ухвала від 25.01.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Левик Я. А.

Ухвала від 07.06.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Левик Я. А.

Рішення від 19.05.2023

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Курницька В. Я.

Рішення від 19.05.2023

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Курницька В. Я.

Рішення від 10.05.2023

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Курницька В. Я.

Рішення від 10.05.2023

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Курницька В. Я.

Ухвала від 27.04.2023

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Курницька В. Я.

Ухвала від 10.03.2023

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Курницька В. Я.

Ухвала від 23.01.2023

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Курницька В. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні