Ухвала
від 27.04.2023 по справі 456/821/23
СТРИЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 456/821/23

Провадження № 2/456/512/2023

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення

справи до судового розгяляду

27 квітня 2023 року Стрийський міськрайонний суд Львівської області в складі:

головуючого судді Бучківської В. Л. ,

при секретарі Балабанській О.Т.

з участю прокурора Романів О.В.

розглянувши увідкритому підготовчомусудовому засіданнів залісуду вм.Стрий цивільнусправу запозовом Першого заступника керівника Стрийської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Стрийської міської ради до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Комунальне некомерційне підприємство Стрийської міської ради «Стрийська центральна районна лікарня» про відшкодування витрат на лікування потерпілого від кримінального правопорушення,

в с т а н о в и в :

Перший заступник керівника Стрийської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Стрийської міської ради звернувся до суду з позовом, в якому просить стягнути з ОСОБА_1 на користь держави в особі Стрийської міської ради 163374 грн. 52 коп. понесених витрат Комунального некомерційного підприємства Стрийської міської ради «Стрийська центральна районна лікарня» на лікування потерпілого від кримінального правопорушення. Також, просить стягнути з відповідача судовий збір.

Ухвалою судді Стрийського міськрайонного суду Львівської області від 28.02.2023 справу прийнято до розгляду та призначено підготовче судове засідання.

26.04.2023 представником Стрийської міської ради подано клопотання про проведення судового розгляду у їх відсутності, просить позовні вимоги задоволити в повному обсязі.

25.04.2023 представником КНП Стрийської міської ради «Стрийська центральна районна лікарня» подано клопотання про проведення судового розгляду у їх відсутності, просить позовні вимоги задоволити в повному обсязі.

Відповідач ОСОБА_1 , будучи належним чином повідомленим про час і місце розгляду справи, в судове засідання не з`явився, про причини неявки суд не повідомив.

Прокурор Романів О.В. в підготовчому судовому засіданні просить суд призначити справу до судового розгляду.

Суд, заслухавши думку прокурора, оглянувши матеріали справи, приходить до наступного висновку.

Відповідно до ст.189ЦПК України завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення позовної без розгляду, чи закриття провадження у справі судом не встановлено, а тому суд вважає, що справу слід призначити до розгляду по суті, а підготовче провадження закрити.

Керуючись ст.ст. 223, 234, 189, 197-200 ЦПК України, суд,

у х в а л и в :

Закрити підготовче провадження у справі за позовом Першого заступника керівника Стрийської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Стрийської міської ради до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Комунальне некомерційне підприємство Стрийської міської ради «Стрийська центральна районна лікарня» про відшкодування витрат на лікування потерпілого від кримінального правопорушення.

Призначити справу за позовом Першого заступника керівника Стрийської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Стрийської міської ради до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Комунальне некомерційне підприємство Стрийської міської ради «Стрийська центральна районна лікарня» про відшкодування витрат на лікування потерпілого від кримінального правопорушення до судового розгляду на 10.00 год. 16 травня 2023 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя В. Л. Бучківська

Дата ухвалення рішення27.04.2023
Оприлюднено01.05.2023
Номер документу110490512
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування витрат на лікування потерпілого від кримінального правопорушення

Судовий реєстр по справі —456/821/23

Рішення від 31.05.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Бучківська В. Л.

Рішення від 31.05.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Бучківська В. Л.

Ухвала від 27.04.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Бучківська В. Л.

Ухвала від 28.02.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Бучківська В. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні