Ухвала
від 26.04.2023 по справі 607/7345/23
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

26.04.2023 Справа №607/7345/23

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області в складі судді Братасюка В.М., розглянувши заяву ОСОБА_1 , заінтересована особа Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський ліцей з посиленою військово фізичною підготовкою ім.. Героїв Крут, про встановлення факту, що має юридичне значення ,-

ВСТАНОВИВ:

На адресу суду надійшла заява ОСОБА_1 , заінтересована особа Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський ліцей з посиленою військово фізичною підготовкою ім.. Героїв Крут, про встановлення факту, що має юридичне значення, а саме проходження заявником військової служби в період навчання у Львівському державному ліцеї з посиленою військово фізичною підготовкою ім. Героїв Крут з 01.09.2000 року.

Згідно із частиною 1ст. 318 ЦПК України, у заяві повинно бути зазначено

1) який факт заявник просить встановити та з якою метою;

2) причини неможливості одержання або відновлення документів, що посвідчують цей факт;

3) докази, що підтверджують факт.

В порушення п1) ч.1 ст. 318 ЦПК України, заявником, обмежившись загальним формулюванням реалізації трудових прав, не конкретизовано мети встановлення запитуваного факту, а відтак на стадії відкриття провадження Суду неможливо визначитися - чи встановлення проходження заявником військової служби в період навчання у Львівському державному ліцеї з посиленою військово фізичною підготовкою ім. Героїв Крут з 01.09.2000 року, має значення для охорони і яких саме конкретних прав, свобод та інтересів заявника або створення умов здійснення ним і яких саме особистих немайнових чи майнових прав або підтвердження наявності чи відсутності неоспорюваних прав, в розумінні ст. 293 ЦПК України.

В силу вимог ч. 1 ст. 185 ЦПК України, заява підлягає залишенню без руху з наданням заявнику строку для усунення виявленого недоліку.

На підставі наведеного, керуючисьст. 185 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Заяву ОСОБА_1 , заінтересована особа Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський ліцей з посиленою військово фізичною підготовкою ім.. Героїв Крут, про встановлення факту, що має юридичне значення - залишити без руху, надавши строк для усунення недоліків, що не може перевищувати десяти днів з дня отримання копії ухвали.

У випадку невиконання зазначених в ухвалі вимог заява вважатиметься неподаною і буде повернена.

СуддяВ. М. Братасюк

Дата ухвалення рішення26.04.2023
Оприлюднено04.05.2023
Номер документу110564111
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту, що має юридичне значення

Судовий реєстр по справі —607/7345/23

Ухвала від 30.06.2023

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Братасюк В. М.

Ухвала від 26.04.2023

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Братасюк В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні