Ухвала
від 01.05.2023 по справі 420/14465/22
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 420/14465/22

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

25 квітня 2023 року м.Одеса

У залі судових засідань № 18

Одеський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Свиди Л.І.

при секретарі судового засідання - Донець В.Р.

за участю сторін:

представника прокуратури - Тунік В.М.

представника позивача - Стапінського В.О.

представника відповідача - Охотнікова В.В.

представника відповідача - не з`явився

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання керівника Чорноморської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях до Виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, Малодолинської сільської адміністрації Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області про закриття провадження у справі, -

ВСТАНОВИВ:

До суду звернувся Керівник Чорноморської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях з позовною заявою до Виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, Малодолинської сільської адміністрації Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області про визнання протиправною бездіяльності Малодолинської сільської адміністрації Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області щодо не закріплення на праві оперативного управління (на балансі) сховища за адресою: вул. Вінокурова, 1-А, село Малодолинське, місто Чорноморськ, Одеський район, Одеська область, як це передбачено рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області про надання згоди на передачу до комунальної власності захисної споруди цивільного захисту №57616 за адресою: село Малодолинське, вул. Винокурова, 1-А, зобов`язання Малодолинської сільської адміністрації Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області здійснити прийняття та закріплення на праві оперативного управління (на балансі) сховища за адресою: вул. Вінокурова, 1-А, село Малодолинське, місто Чорноморськ, Одеський район, Одеська область, як це передбачено рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області про надання згоди на передачу до комунальної власності захисної споруди цивільного захисту №57616 за адресою: село Малодолинське, вул. Винокурова, 1-А.

До суду надійшло клопотання, яке підтримав в судовому засіданні представник прокуратури про закриття провадження у справі, оскільки в результаті проведеної роботи Чорноморської окружної прокуратури, яка відбувалась протягом вересня-жовтня 2022 року, позовні вимоги прокуратури 07.10.2022 року фактично вже частково були виконані. У зв`язку із добровільним частковим виконанням позовних вимог Чорноморської окружної прокуратури Виконавчим комітетом Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області позивач просить суд закрити провадження у цій справі.

Дослідивши клопотання заступника керівника Чорноморської окружної прокуратури про закриття провадження у справі, суд дійшов висновку про наявність підстав для закриття провадження у справі, виходячи з наступного.

Відповідно до ч. 3 ст. 9 КАС України кожна особа, яка звернулася за судовим захистом, розпоряджається своїми вимогами на свій розсуд, крім випадків, встановлених цим Кодексом.

Відповідно до ч. 1, 3 ст. 189 КАС України позивач може відмовитися від позову на будь-якій стадії провадження у справі, зазначивши про це в заяві по суті справи або в окремій письмовій заяві.

Про прийняття відмови від позову суд постановляє ухвалу, якою закриває провадження у справі.

Відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 238 КАС України суд закриває провадження у справі якщо позивач відмовився від позову і відмову прийнято судом.

Враховуючи вищевикладене, суд дійшов висновку про закриття провадження у справі.

Керуючись ст.ст. 189, 238, 248, 256 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання керівника Чорноморської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях про закриття провадження у справі - задовольнити.

Провадження у справі за позовом Керівника Чорноморської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях до Виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, Малодолинської сільської адміністрації Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області про визнання протиправною бездіяльності Малодолинської сільської адміністрації Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області щодо не закріплення на праві оперативного управління (на балансі) сховища за адресою: вул. Вінокурова, 1-А, село Малодолинське, місто Чорноморськ, Одеський район, Одеська область, як це передбачено рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області про надання згоди на передачу до комунальної власності захисної споруди цивільного захисту №57616 за адресою: село Малодолинське, вул. Винокурова, 1-А, зобов`язання Малодолинської сільської адміністрації Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області здійснити прийняття та закріплення на праві оперативного управління (на балансі) сховища за адресою: вул. Вінокурова, 1-А, село Малодолинське, місто Чорноморськ, Одеський район, Одеська область, як це передбачено рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області про надання згоди на передачу до комунальної власності захисної споруди цивільного захисту №57616 за адресою: село Малодолинське, вул. Винокурова, 1-А- закрити.

Ухвала суду набирає законної сили в порядку та строки, встановлені ст. 256 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала суду може бути оскаржена в порядку та строки, встановлені ст. 295 Кодексу адміністративного судочинства України.

Повний текст ухвали складено та підписано 01.05.2023 року.

Суддя Л.І. Свида

.

Дата ухвалення рішення01.05.2023
Оприлюднено04.05.2023
Номер документу110580997
СудочинствоАдміністративне
Сутьзакриття провадження у справі

Судовий реєстр по справі —420/14465/22

Ухвала від 07.06.2023

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Свида Л.І.

Ухвала від 01.05.2023

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Свида Л.І.

Ухвала від 25.04.2023

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Свида Л.І.

Ухвала від 01.03.2023

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Свида Л.І.

Ухвала від 27.02.2023

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Свида Л.І.

Ухвала від 13.02.2023

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Свида Л.І.

Ухвала від 06.02.2023

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Свида Л.І.

Ухвала від 03.02.2023

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Свида Л.І.

Ухвала від 17.10.2022

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Свида Л.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні