Ухвала
від 03.05.2023 по справі 484/1521/23
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 484/1521/23

Провадження № 2/484/579/23

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження в цивільній справі

03 травня 2023 року м. Первомайськ

Суддя Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області Закревський В.І., ознайомившись із позовною заявою ОСОБА_1 до завідувача Первомайським районним відділом Державної установи "Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров`я України" Михайла Ковальчука, Державної установи "Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров`я України", про визнання незаконними та скасуванням наказів,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_2 в інтересах якого діє представник - адвокат Доров А.О. звернувся до суду з позовом до завідувача Первомайським районним відділом Державної установи "Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров`я України" Михайла Ковальчука, Державної установи "Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров`я України", про визнання незаконними та скасуванням наказів.

Дана справа підсудна Первомайському міськрайонному суду Миколаївської області.

Позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 175-177 ЦПК України.

У відповідності до ч.4 ст. 274 ЦПК України справу слід розглядати за правилами загального позовного провадження.

Роз`яснити сторонам, порядок надання відзиву, відгуку на відзив, заперечень проти відгуку, доказів і клопотань, а також наслідки невчинення таких дій або вчинення їх з порушенням визначених строків.

Керуючись ч.2 ст. 187 ЦПК України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до завідувача Первомайським районним відділом Державної установи "Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров`я України" Михайла Ковальчука, Державної установи "Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров`я України", про визнання незаконними та скасуванням наказів.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання на 01.06.2023року о 10:00годині в приміщенні Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області (адреса: вул. Івана Виговського, 18, м. Первомайськ Миколаївської області).

Викликати в підготовче засідання сторони, представників сторін. Надіслати відповідачам копію позовної заяви з доданими до неї документами.

Роз`яснитивідповідачам правонадати відзивна позовнузаяву івсі наявніу нихдокази до 01.06.2023 року. Копії відзиву та доказів мають бути того ж дня вручені позивачу, а підтвердження вручення надане суду.

Суд попереджає, що у разі ненадання відповідачами відзиву і доказів у встановлений судом строк без поважних причин справу буде вирішено за наявними матеріалами справи.

Роз`яснити сторонам, що обов`язок доказування покладено на них; письмові докази мають відповідати вимогам ст. 95 ЦПК України; порядок надання суду доказів визначений статтею 83 ЦПК України.

Надіслати сторонам копію ухвали про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження в цивільній справі.

Інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет на веб-адресі сторінки суду: http://pm.mk.court.gov.ua/sud1421/.

Ухвала підлягає оскарженню лише в частині юрисдикції справи.

СУДДЯ:

Дата ухвалення рішення03.05.2023
Оприлюднено05.05.2023
Номер документу110598715
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання незаконними та скасуванням наказів

Судовий реєстр по справі —484/1521/23

Ухвала від 30.11.2023

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Закревський В. І.

Ухвала від 03.05.2023

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Закревський В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні