Ухвала
від 30.11.2023 по справі 484/1521/23
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження: 2/484/579/23

Справа: 484/1521/23

У Х В А Л А

про залишення позову без розгляду

30.11.2023 Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області у складі:

головуючого судді Закревського В.І.

при секретарі Фартушняк Ю.М.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду м. Первомайська цивільну справа за позовом ОСОБА_1 до завідувача Первомайським районним відділом Державної установи "Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров`я України" Михайла Ковальчука, Державної установи "Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров`я України", про визнання незаконними та скасуванням наказів,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_2 звернувся до суду з позовом до до завідувача Первомайським районним відділом Державної установи "Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров`я України" Михайла Ковальчука, Державної установи "Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров`я України", про визнання незаконними та скасуванням наказів.

Ухвалою судді від 03.05.2023 справу прийнято до провадження та призначено підготовче судове засідання.

30.11.2023 позивач надав через канцелярію суду заяву із клопотанням про залишення позову без розгляду.

Сторони в судове засідання не з`явилися. Фіксування судово газідання не здійснювалося.

Згідно із ч. 1 ст. 13 ЦПК України, суд розглядає справи не інакше як за зверненням особи, поданим відповідно до цього Кодексу, в межах заявлених нею вимог і на підставі доказів, поданих учасниками справи або витребуваних судом у передбачених цим Кодексом випадках.

Відповідно до п. 5 ч. 1ст. 257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає необхідним задовольнити заяву позивача залишити позовну заяву без розгляду.

На підставі викладеного та керуючись ч. 1 п. 5 ст. 257, ст.ст. 260-261 ЦПК України , -

У Х В А Л И В :

Заяву задовольнити.

Позов ОСОБА_1 дозавідувача Первомайськимрайонним відділомДержавної установи"Миколаївськийобласний центрконтролю тапрофілактики хворобМіністерства охорониздоров`я України"Михайла Ковальчука,Державної установи"Миколаївськийобласний центрконтролю тапрофілактики хворобМіністерства охорониздоров`я України",про визнаннянезаконними таскасуванням наказів залишити без розгляду.

Роз`яснити позивачу, що залишення його заяви без розгляду не перешкоджає йому повторно звернутися до суду з такою заявою.

Ухвалу може бути оскаржено до Миколаївського апеляційного суду з подачею апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня складання ухвали.

Учасник справи, якому копія ухвали не була вручена в день її складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом 15 днів з дня вручення йому копії ухвали.

Повне судове рішення складено 30.11.2023.

Суддя:

Дата ухвалення рішення30.11.2023
Оприлюднено04.12.2023
Номер документу115304551
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання незаконними та скасуванням наказів

Судовий реєстр по справі —484/1521/23

Ухвала від 30.11.2023

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Закревський В. І.

Ухвала від 03.05.2023

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Закревський В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні