Ухвала
від 05.05.2023 по справі 819/596/17
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

Справа № 819/596/17

05 травня 2023 рокум.ТернопільТернопільський окружний адміністративний суд у складі судді Чепенюк О.В., одержавши заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області про заміну сторони виконавчого провадження у справі за позовом Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Підволочиському районі до Збаразького заводу продовольчих товарів про визнання грошових вимог,

ВСТАНОВИВ:

Постановою Тернопільського окружного адміністративного суду від 10.05.2017, яка набрала законної сили, позов у цій справі задоволено повністю. Стягнуто з Державного підприємства "Збаразький завод продовольчих товарів" (код 00379850) на користь Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Підволочиському районі капіталізовані платежі в сумі 106886,40 грн.

07.08.2017 Тернопільським окружним адміністративним судом у цій справі видано виконавчий лист.

Ухвалою суду від 21.05.2018 замінено сторону виконавчого провадження щодо виконання постанови Тернопільського окружного адміністративного суду від 10.05.2017 в адміністративній справі №819/596/17, а саме: стягувача - Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Підволочиському районі на його правонаступника - Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області (код ЄДРПОУ 41312751).

04.05.2023 до суду від Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області надійшла заява про заміну сторони виконавчого провадження, у якій заявник просить замінити стягувача Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області на його правонаступника - Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області.

За змістом статті 379 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, які звернулися з поданням (заявою), та учасників справи. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

З огляду на викладене, суд дійшов до висновку про призначення заяви Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області про заміну сторони виконавчого провадження до розгляду у відкритому судовому засіданні з повідомленням учасників справи.

Керуючись статтями 248, 256, 379 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Прийняти заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області про заміну сторони виконавчого провадження у справі за позовом Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Підволочиському районі до Збаразького заводу продовольчих товарів про визнання грошових вимог та призначити до розгляду у відкритому судовому засіданні на 12 травня 2023 року о 10.30 год в залі судових засідань Тернопільського окружного адміністративного суду за адресою: 46006, м. Тернопіль, вул. Кн. Острозького, 20, про що повідомити учасників справи, заявника.

Роз`яснити, що відповідно до частини другої статті 379 КАС України неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Копію ухвали суду надіслати заявнику, учасникам справи та зацікавленим особам.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

СуддяЧепенюк О.В.

СудТернопільський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення05.05.2023
Оприлюднено08.05.2023
Номер документу110676081
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи зі спорів з приводу реалізації публічної політики у сферах праці, зайнятості населення та соціального захисту громадян та публічної житлової політики, зокрема зі спорів щодо управління, нагляду, контролю та інших владних управлінських функцій (призначення, перерахунку та здійснення страхових виплат) у сфері відповідних видів загальнообов’язкового державного соціального страхування, з них загальнообов’язкового державного соціального страхування, у тому числі від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності

Судовий реєстр по справі —819/596/17

Ухвала від 12.05.2023

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Чепенюк Ольга Володимирівна

Ухвала від 05.05.2023

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Чепенюк Ольга Володимирівна

Ухвала від 21.05.2018

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Осташ Андрій Васильович

Ухвала від 11.05.2018

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Осташ Андрій Васильович

Постанова від 10.05.2017

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Білоус І.О.

Ухвала від 12.04.2017

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Білоус І.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні