Рішення
від 05.05.2023 по справі 134/27/23
КРИЖОПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 134/27/23

2/134/79/2023

Р І Ш Е Н Н Я

Іменем України

(вступна та резолютивна частини)

05 травня 2023 року смт. Крижопіль

Крижопільський районний суд Вінницької області

в складі: головуючої судді Кантонистої О.О.

за участю: секретаря судового засідання Азарян М.В.

представників позивача - Кичук О.П. , адвоката Панасюка В.Б.

відповідачки ОСОБА_2

відповідача ОСОБА_3

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в смт. Крижопіль цивільну справу за позовом Органу опіки та піклування Крижопільської селищної ради Тульчинського району Вінницької області до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні позивача - комунальний заклад «Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей»,

постановив:

Позов задовольнити частково.

Позбавити ОСОБА_3 батьківських прав відносно неповнолітніх дітей: сина ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , сина ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , та дочки ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_3 .

У задоволенні позову в частині позбавлення батьківських прав ОСОБА_2 відносно неповнолітніх дітей: сина ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , сина ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , та дочки ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , та стягнення аліментів - відмовити.

Попередити ОСОБА_2 про необхідність змінити ставлення до виховання своїх неповнолітніх дітей: сина ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , сина ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , та дочки ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_3 .

Покласти на Орган опіки та піклування Крижопільської селищної ради Тульчинського району Вінницької області контроль за виконанням батьківських обов`язків ОСОБА_2 відносно неповнолітніх дітей: сина ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , сина ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , та дочки ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_3 .

Стягувати з ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , уродженця с. Крикливець Крижопільського району Вінницької області на користь ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , аліменти на утримання трьох неповнолітніх дітей: сина ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , сина ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , та дочки ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , у розмірі 1/2 частини всіх видів його заробітку (доходу) щомісячно, але не менше 50 % прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку на кожну дитину, починаючи з 04 січня 2023 року і до досягнення ними повноліття.

Стягнути з ОСОБА_3 на користь держави судовий збір у розмірі 2684 (дві тисячі шістсот вісімдесят чотири) гривні.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення може бути оскаржене в апеляційному порядку до Вінницького апеляційного суду. Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення суду, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручене у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Позивач: Орган опіки та піклування Крижопільської селищної ради Тульчинського району Вінницької області, місцезнаходження: вул. Героїв України, 59, смт. Крижопіль Тульчинського району Вінницької області, код ЄДРПОУ 04325940.

Відповідачка: ОСОБА_2 , зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 .

Відповідач: ОСОБА_3 , зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2 .

Третя особа: комунальний заклад «Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей», місцезнаходження: вул. 1905 року, буд. 12, м. Вінниця, код ЄДРПОУ 39033892.

Повний текст рішення буде складено у строк, визначений частиною 6 статті 259 ЦПК України.

Суддя

Дата ухвалення рішення05.05.2023
Оприлюднено10.05.2023
Номер документу110686810
СудочинствоЦивільне
Сутьнеобхідність змінити ставлення до виховання своїх неповнолітніх дітей: сина ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , сина ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , та дочки ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_3 . Покласти на Орган опіки та піклування Крижопільської селищної ради Тульчинського району Вінницької області контроль за виконанням батьківських обов`язків ОСОБА_2 відносно неповнолітніх дітей: сина ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , сина ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , та дочки ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_3 . Стягувати з ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , уродженця с. Крикливець Крижопільського району Вінницької області на користь ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , аліменти на утримання трьох неповнолітніх дітей: сина ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , сина ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , та дочки ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , у розмірі 1/2 частини всіх видів його заробітку (доходу) щомісячно, але не менше 50 % прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку на кожну дитину, починаючи з 04 січня 2023 року і до досягнення ними повноліття. Стягнути з ОСОБА_3 на користь держави судовий збір у розмірі 2684 (дві тисячі шістсот вісімдесят чотири) гривні. Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду. Рішення може бути оскаржене в апеляційному порядку до Вінницького апеляційного суду. Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення суду, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення. Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручене у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду. Позивач: Орган опіки та піклування Крижопільської селищної ради Тульчинського району Вінницької області, місцезнаходження: вул. Героїв України, 59, смт. Крижопіль Тульчинського району Вінницької області, код ЄДРПОУ 04325940. Відповідачка: ОСОБА_2 , зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 . Відповідач: ОСОБА_3 , зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2 .

Судовий реєстр по справі —134/27/23

Рішення від 05.05.2023

Цивільне

Крижопільський районний суд Вінницької області

Кантониста О. О.

Рішення від 05.05.2023

Цивільне

Крижопільський районний суд Вінницької області

Кантониста О. О.

Ухвала від 10.04.2023

Цивільне

Крижопільський районний суд Вінницької області

Кантониста О. О.

Ухвала від 10.04.2023

Цивільне

Крижопільський районний суд Вінницької області

Кантониста О. О.

Ухвала від 09.02.2023

Цивільне

Крижопільський районний суд Вінницької області

Кантониста О. О.

Ухвала від 17.01.2023

Цивільне

Крижопільський районний суд Вінницької області

Кантониста О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні