Ухвала
від 08.05.2023 по справі 915/1489/20
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

======================================================================

УХВАЛА

08 травня 2023 року Справа № 915/1489/20

м. Миколаїв

Господарський суд Миколаївської області,

головуючий суддя Давченко Т.М.

розглянувши клопотання розпорядника майна Дочірнього підприємства «Миколаївський облавтодор» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» арбітражного керуючого Юринця Арсена Володимировича

про участь у режимі відеоконференції в засіданні 06.06.2023 у справі № 915/1489/20

про банкрутство Дочірнього підприємства «Миколаївський облавтодор» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» ідентифікаційний код 31159920

встановив:

Господарським судом Миколаївської області розглядається справа № 915/1489/20 про банкрутство Дочірнього підприємства «Миколаївський облавтодор» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» ідентифікаційний код 31159920.

Ухвалою суду від 20.03.2023 розгляд справи відкладено на 06.06.2023.

Від розпорядника майна Дочірнього підприємства «Миколаївський облавтодор» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» арбітражного керуючого Юринця Арсена Володимировича на електронну пошту суду 03.05.2023 надійшло клопотання від 03.05.2023 про надання йому можливості взяти участь в судовому засіданні 06.06.2023 в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи відеоконференцзв`язку EasyCon.

Розглянувши указане клопотання, суд дійшов наступних висновків.

Відповідно до ч. 1 ст. 2 Кодексу України з процедур банкрутства, провадження у справах про банкрутство регулюється цим Кодексом, Господарським процесуальним кодексом України, іншими законами України.

Відповідно до ч. 1, 2 ст. 197 ГПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасники справи подають заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Відповідно до ч. 3 ст. 197 ГПК України учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Заявник повідомив про ознайомлення з вимогами Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв`язку та відеозапису ходу і результатів процесуальних дій, проведених у режимі вдеоконференції під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах.

Також заявник повідомив про реєстрацію в системі відеоконференцзв`язку «EasyCon» з використанням електронного підпису, зазначивши відповідну електронну адресу.

Відповідно до п. 4 ч. 5 ст. 13 ГПК України суд, зберігаючи об`єктивність і неупередженість, зокрема, сприяє учасникам судового процесу в реалізації ними прав, передбачених цим Кодексом.

Враховуючи, що у господарського суду Миколаївської області є технічна можливість для проведення судових засідань в режимі відеоконференції, зокрема, з використанням системи "EasyCon", суд вважає за можливе задовольнити клопотання представника Укравтодору про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

Керуючись ст. 2 Кодексу України з процедур банкрутства, ст. 197, 234 ГПК України, суд

У Х В А Л И В:

1. Задовольнити клопотання розпорядника майна Дочірнього підприємства «Миколаївський облавтодор» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» про участь в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи відеоконференції "EasyCon" у судовому засіданні у справі № 915/1489/20 призначеному на 06.06.2023 об 11:00.

2. Відеоконференція буде проведена за допомогою системи "EasyCon" за веб-посиланням: https://vkz.court.gov.ua/.

3. Особа, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду: розпорядник майна Дочірнього підприємства «Миколаївський облавтодор» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» арбітражний керуючий Юринець Арсен Володимирович (моб. тел. НОМЕР_1 ; електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1 ).

4. Попередити представника заявника, що відповідно до Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв?язку під час судового засідання за участі сторін поза межами приміщення суду, він зобов?язаний зайти та авторизуватися в Системі "EasyCon" за 10 хвилин до початку судового засідання.

5. Попередити представника заявника про необхідність забезпечення участі у відеоконференції з приміщення, яке б виключало наявність сторонніх звуків (шуму).

Ухвала надіслана розпоряднику майна до Електронного кабінету ЄСІТС.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню.

Суддя Т.М. Давченко

Дата ухвалення рішення08.05.2023
Оприлюднено10.05.2023

Судовий реєстр по справі —915/1489/20

Ухвала від 15.04.2024

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 10.04.2024

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 02.04.2024

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 02.04.2024

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 02.04.2024

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 02.04.2024

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 19.03.2024

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 11.03.2024

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 04.03.2024

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 26.02.2024

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні