Ухвала
від 06.09.2010 по справі 2а-2891/10/2470
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ А ДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття провадженн я в адміністративній справі

06 вересня 2010 р. м. Чернівці Справа №2а-2891/10 /2470

Суддя Чернівецького о кружного адміністративного суду Скакун О.П., розглянувши матеріали

за адміністративним позов ом ОСОБА_1 < В особі(назва) >

до Відділу Держкомзему у Но воселицькому районі < Відпо відач2 >

про зобов"язання вчинити пе вні дії,-

встановив:

ОСОБА_1 звернулась з ад міністративним позовом до Ві дділу Держкомзему у Новосели цькому районі про зобов"язан ня зареєструвати перехід пр ава власності ОСОБА_1 на з емельні ділянки та проставит и на державних актах на право власності на земельну ділян ку відповідні відмітки про р еєстрацію права власності.

В позовній заяві позивач п росить залучити до справи в я кості третьої особи на сторо ні відповідача Чернівецьк у регіональну філію Держав ного підприємства "Центр дер жавного земельного кадастру ", оскільки остання здійснює р еєстрацію земельних ділянок , нерухомого майна та прав на н их.

Відповідно до ч.2 ст.17 Кодексу адміністративного судочинс тва України, юрисдикція адмі ністративних судів поширюєт ься на публічно-правові спор и, зокрема: спори фізичних чи ю ридичних осіб із суб'єктом вл адних повноважень щодо оскар ження його рішень (нормативн о-правових актів чи правових актів індивідуальної дії), ді й чи бездіяльності. Отже дани й спір повинен розглядатися у порядку адміністративного судочинства.

Позовна заява подана згідн о із ст.104 КАС України та з дотри манням вимог ст.ст. 105, 106 КАС Укра їни. Підстави для повернення позовної заяви, залишення бе з розгляду чи відмови у відкр итті провадження в адміністр ативній справі відсутні.

Згідно ч.2 ст.53 Кодексу адміні стративного судочинства Укр аїни, треті особи, які не заявл яють самостійних вимог на пр едмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який ч ас до закінчення судового ро згляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, с вободи, інтереси або обов'язк и. Вони можуть бути залучені д о участі у справі також за кло потанням осіб, які беруть уча сть у справі, або з ініціативи суду.

Керуючись ст.ст. 17, 18, 23,53, 107, 110 КАС У країни суд, -

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі.

2. Справа буде розгляд атись суддею Скакун Оксаною Петрівною одноособово.

3. Призначити справу до су дового розгляду у відкритому судовому засіданні на 28 верес ня 2010 р. о 12:00хв.

Засідання відбудеться в пр иміщенні Чернівецького окру жного адміністративного суд у за адресою: м. Чернівці, вул. К оломийська, 15 А.

4. Залучити до участі у справ і Чернівецьку регіональ ну філію Державного підприєм ства "Центр державного земел ьного кадастру" (58013, м.Чернівці , вул. Червоноармійська194-а, к.310) в якості третьої особи на ст ороні відповідача, яка не зая вляє самостійних вимог на пр едмет спору.

5. У відповідності до ст.114 КАС України запропонувати особа м, які беруть участь у справі, надати суду додаткові докази по справі.

6. Витребувати від позивача:

власне письмове підтвердж ення того, що у провадженні су дів України немає справи зі с пору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підс тав та немає рішення з такого спору.

7. У разі заперечення проти позову, зобов'язати відповід ача подати до "25" вересня 2010 р. вс і матеріали, що були або мали б ути взяті ним до уваги при вчи ненні дій, з приводу яких под ано позов (докази, що подаютьс я в копіях, повинні бути належ ним чином засвідчені).

8. Копію ухвали невідкладн о надіслати особам, які берут ь участь у справі. Відповідач у та третій особі надіслати т акож копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Ухвала набирає законної си ли з моменту проголошення і о скарженню не підлягає.

Суддя О.П. Скакун

Інформацію про процесу альні права і обов' язки осі б, які беруть участь в розгляд і адміністративної справи ди в. на звороті.

СудЧернівецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення06.09.2010
Оприлюднено10.09.2010
Номер документу11082596
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-2891/10/2470

Постанова від 23.11.2010

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Скакун Оксана Петрівна

Ухвала від 06.09.2010

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Скакун Оксана Петрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні