Ухвала
від 15.05.2023 по справі 229/2991/22
ДРУЖКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 229/2991/22

Провадження № 2/229/363/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 травня 2023 р. суддя Дружківського міського суду Донецької області Дубовик Р.Є., розглянувши цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Вег Торговий» про стягнення компенсації за невикористану відпустку та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні суду перебуває вказана цивільна справа.

Від позивача ОСОБА_1 надійшло клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у приміщенні Дружківського міського суду Донецької області, зокрема, з Галицьким районним судом м. Львова (79018, Львівська область, місто Львів, вулиця Чоловського, будинок 2), оскільки позивач проживає в м Львові, що ускладнює бути присутнім на судовому засіданні.

Відповідно до ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву. Суд можепостановити ухвалупро участьучасника справиу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїв приміщеннісуду,визначеному судом. У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання.

Суддя, дослідивши матеріали справи, з метою прискорення судового розгляду справи та усунення перешкод до її розгляду, пов`язаних із ускладненням прибуття позивача у судове засідання, вважає за необхідне провести судове засідання по справі в режимі відеоконференції з Галицьким районним судом м. Львова (79018, Львівська область, місто Львів, вулиця Чоловського, будинок 2).

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 212, 260 ЦПК України, суддя-

У Х В А Л И В:

Судове засідання, призначене на 15 травня 2023 року на 14 годину 00 хвилин, у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Вег Торговий» про стягнення компенсації за невикористану відпустку та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні, провести дистанційно в режимі відеоконференції у приміщенні Дружківського міського суду Донецької області (місцезнаходження: Донецька область, місто Дружківка, вулиця Енгельса, будинок 45) з Галицьким районним судом м. Львова (79018, Львівська область, місто Львів, вулиця Чоловського, будинок 2); e-mail: inbox@gl.lv.court.gov.ua).

Позивачу ОСОБА_1 з`явитися для проведення судового засідання в режимі відеоконференції 15 травня 2023 року на 14 годину 00 хвилин до Галицького районного суду м. Львова.

Доручити відповідним службовим особам Галицького районного суду м. Львова перевірити явку і встановити особи тих, хто з`явився.

Використовувані судом і учасниками судового процесу технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення та звуку, а також інформаційну безпеку. Учасникам судового процесу має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, здійснювати інші процесуальні права та обов`язки.

Відповідно до ч. 8 ст. 212 ЦПК України, копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити негайнодо Галицького районного суду м. Львова та особам, які братимуть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://dr.dn.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Р.Є. Дубовик

СудДружківський міський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення15.05.2023
Оприлюднено17.05.2023
Номер документу110834861
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —229/2991/22

Ухвала від 11.07.2023

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Дубовик Р. Є.

Ухвала від 15.05.2023

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Дубовик Р. Є.

Ухвала від 04.04.2023

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Дубовик Р. Є.

Ухвала від 12.01.2023

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Дубовик Р. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні