Ухвала
від 12.05.2023 по справі 146/446/23
ТОМАШПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 146/446/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"12" травня 2023 р. Томашпільський районний суд Вінницької області

в складі: головуючого - судді Пилипчука О.В.

з участю секретаря судового засідання Бойко Т.Є.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні у залі суду в смт. Томашпіль цивільну справу

ім`я (найменування) сторін та інших учасників справи:

позивач: керівник Тульчинської окружної прокуратури, який діє в інтересах держави в особі Томашпільської селищної ради в особі комунального некомерційного підприємства «Томашпільська центральна районна лікарня»

відповідач: ОСОБА_1

ОСОБА_2

вимоги позивача: про відшкодування витрат закладу охорони здоров`я на стаціонарне лікування потерпілого від злочину

представник позивача: прокурор Томашпільського відділу Тульчинської окружної прокуратури Мазур І.А.

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Томашпільського районного суду на розгляді перебуває дана цивільна справа.

Ухвалою Томашпільського районного суду від 13 квітня 2023 року відкрито загальне позовне провадження, підготовче засідання призначено на 12 травня 2023 року.

В підготовче судове засідання 12 травня 2023 року з`явилися представник позивача прокурор Томашпільського відділу Тульчинської окружної прокуратури Мазур І.А., представник Томашпільської селищної ради Щербатий А.І. та відповідач ОСОБА_2 .

Представник комунального некомерційного підприємства «Томашпільська центральна районна лікарня» в судове засідання не з`явився, проте надіслав заяву відповідно до якої просить справу розглянути без його участі.

Представник відповідача ОСОБА_1 , адвокат Кугутюк О.В. в судове засідання не з`явився однак надіслав до суду клопотання про розгляд справи без участі ОСОБА_1 та його представника, просив закрити провадження в частині вимог до ОСОБА_1 у зв`язку з відсутністю предмета спору. До заяви додано квитанцію про сплату 4071,50 грн.

Представник позивача, прокурор Томашпільського відділу Тульчинської окружної прокуратури Мазур І.А., в підготовчому судовому засіданні не заперечував проти задоволення клопотання про закриття провадження у справі у зв`язку з відсутністю предмета спору, оскільки відповідач добровільно погасив заборгованість.

Відповідач ОСОБА_2 та представник Томашпільської селищної ради Щербатий А.І. не заперечували проти закриття кримінального провадження в частині вимог до ОСОБА_1 .

Суд, розглянувши клопотання представника відповідача ОСОБА_1 , адвоката Кугутюка О.В., заслухавши представника позивача, представника Томашпільської селищної ради Щербатого А.І., відповідача ОСОБА_2 прийшов до наступного висновку.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає, що провадження в справі належить закрити.

Відповідно до статті 255 ч. 1 п. 2 ЦПК України суд своєю ухвалою закриває провадження у справі, якщо відсутній предмет спору.

Враховуючи клопотання представника відповідача ОСОБА_1 про закриття провадження в частині вимог до нього, оскільки відсутній предмет спору, що підтверджується чеком № 598498 від 11.05.2023 про сплату 4071,50 грн., суд вважає за необхідне провадження в справі в частині вимог до ОСОБА_1 закрити.

Керуючись ст. 255 ч. 1 п. 2, ст. 260 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Провадження по справі за позовом керівника Тульчинської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Томашпільської селищної ради, Комунального некомерційного підприємства «Томашпільська центральна районна лікарня» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про відшкодування витрат закладу охорони здоров`я на стаціонарне лікування потерпілого від злочину закрити в частині вимог до ОСОБА_1 .

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Вінницького апеляційного суду через Томашпільський районний суд Вінницької області протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження

Суддя: О. В. Пилипчук

Дата ухвалення рішення12.05.2023
Оприлюднено16.05.2023
Номер документу110842962
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування витрат закладу охорони здоров`я на стаціонарне лікування потерпілого від злочину представник позивача: прокурор Томашпільського відділу Тульчинської окружної прокуратури Мазур І.А

Судовий реєстр по справі —146/446/23

Рішення від 12.05.2023

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Рішення від 12.05.2023

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 12.05.2023

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 13.04.2023

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні