Ухвала
від 03.05.2023 по справі 308/164/23
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 308/164/23

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

03 травня 2023 року м. Ужгород

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області у складі:

головуючого судді Деметрадзе Т.Р.,

секретаря судового засідання Вільчак В.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні заяву директора Комунального некомерційного підприємства «Ужгородська міська багатопрофільна клінічна лікарня» Ужгородської міської ради Голуб О. про залучення третьої особи до участі у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Ужгородська міська багатопрофільна клінічна лікарня» Ужгородської міської ради, Ужгородської міської ради, Управління охорони здоров`я та цивільного захисту населення Ужгородської міської ради, про визнання недійсними та скасування наказів, поновлення на посаді та стягнення середньомісячного заробітку за час вимушеного прогулу, -

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Ужгородська міська багатопрофільна клінічна лікарня» Ужгородської міської ради, Ужгородської міської ради, Управління охорони здоров`я та цивільного захисту населення Ужгородської міської ради, про визнання недійсними та скасування наказів, поновлення на посаді та стягнення середньомісячного заробітку за час вимушеного прогулу.

В матеріалах справи міститься заява директора КНП «Ужгородська міська багатопрофільна клінічна лікарня» Ужгородської міської ради Голуб О. про залучення до участі у справі в якості третьої особи Ужгородський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

В обгрунтування заяви вказує, що позивач у власній позовній заяві ставить під сумнів дії ІНФОРМАЦІЯ_1 та позаштатної військово-лікарської комісії. Крім того, ВЛК на виконання наказу Міноборони України 14.08.2008 №402 «Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17 листопада 2008 за №1109/15800 працює за місцезнаходженням ІНФОРМАЦІЯ_2 , а Відповідач 1 не має повноважень трактувати роботу РТЦК та СП та вимагати від них накази по їх діяльності.

Тому, оскільки результати розгляду справи вплинуть на права, законні інтереси та обов`язки ІНФОРМАЦІЯ_1 , заявник вважає, що необхідно їх залучити до розгляду справи у якості третьої особи.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов до переконання у необхідності залучення до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Ужгородський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Згідно ч. 1 ст. 53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін.

Частинами 5та 6ст.53ЦПК України прозалучення третіхосіб доучасті усправі судпостановляє ухвалу,в якійзазначає,на якіправа чиобов`язки такоїособи таяким чиномможе вплинутирішення судуу справі. Треті особи, які не заявляють самостійних вимог, мають процесуальні права і обов`язки, встановлені статтею 43 цього Кодексу.

За суттю правовідносин, що виникли, суд приходить до переконання про необхідність залучення до участі в справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Ужгородський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки., оскільки рішення по справі може вплинути на його права та обов`язки.

На підставвикладеного такеруючисьст.ст. 35, 36, 56, 208-210 ЦПК України, суддя,-

П О С ТА Н О В И В :

Заяву директора Комунального некомерційного підприємства «Ужгородська міська багатопрофільна клінічна лікарня» Ужгородської міської ради Голуб О. прозалучення третьої особи задоволити.

Залучити до участі у справі №308/164/23 за позовною заявою ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Ужгородська міська багатопрофільна клінічна лікарня» Ужгородської міської ради, Ужгородської міської ради, Управління охорони здоров`я та цивільного захисту населення Ужгородської міської ради, про визнання недійсними та скасування наказів, поновлення на посаді та стягнення середньомісячного заробітку за час вимушеного прогулу, в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Ужгородський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Наступне судове засідання з розгляду цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Ужгородська міська багатопрофільна клінічна лікарня» Ужгородської міської ради, Ужгородської міської ради, Управління охорони здоров`я та цивільного захисту населення Ужгородської міської ради, якості третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Ужгородський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, про визнання недійсними та скасування наказів, поновлення на посаді та стягнення середньомісячного заробітку за час вимушеного прогулу, призначити на 05 червня 2023 року о 14:00 год., якевідбудеться в залі судових засідань у приміщенні Ужгородського міськрайонного суду за адресою: м. Ужгород, вул. Загорська, 53.

Копію ухвали направти Ужгородському районному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки для відома.

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя Т.Р. Деметрадзе

Дата ухвалення рішення03.05.2023
Оприлюднено17.05.2023
Номер документу110865700
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди

Судовий реєстр по справі —308/164/23

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Деметрадзе Т. Р.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Деметрадзе Т. Р.

Ухвала від 03.05.2023

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Деметрадзе Т. Р.

Ухвала від 11.01.2023

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Деметрадзе Т. Р.

Ухвала від 11.01.2023

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Деметрадзе Т. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні