Ухвала
від 24.05.2023 по справі 507/850/23
ЛЮБАШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 507/850/23

У х в а л а

про залишення позову без руху

"24" травня 2023 р. Суддя Любашівського районного суду Одеської області Дармакука Т.П., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Головного управління Державної податкової служби (ДПС) України, третя особа: Любашівський відділ державної виконавчої служби в Подільському районі Одеської області про скасування арешту майна, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до Любашівського районного суду Одеської області із позовною заявою до Головного управління Державної податкової служби (ДПС) України, третя особа: Любашівський відділ державної виконавчої служби в Подільському районі Одеської області про скасування арешту майна.

Вимоги до форми і змісту позовної заяви наведені устатті 175 ЦПК України.

Позовна заява ОСОБА_1 не відповідає вимогам ст. 175 ЦПК України.

Відповідно доп.2 ч.3 ст. 175 ЦПК України, позовна заява повинна містити:

повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), а також реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості позивачу відомі), відомі номери засобів зв`язку, офіційної електронної адреси та адреси електронної пошти.

Третьою особою вказано: Любашівський відділ державної виконавчої служби в Подільському районі Одеської області, проте як вбачається із листа від 05 січня 2021 року наданого до позову в якості доказу, позивачу відмовлено у знятті арешту на майно Любашівським відділом державної виконавчої служби у Подільському районі Одеської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса), отже позивачу слід уточнити найменування третьої особи.

Відповідно до п.5 ч.3 ст.175 ЦПК України позовна заява повинна містити виклад обставин, якими позивач обґрунтовує свої вимоги; зазначення доказів, що підтверджують вказані обставини.

Заявник просить скасувати арешт майна, накладеного постановою слідчого ПМ ДПА в Одеській області від 24 лютого 2010 року, яка до матеріалів справи не додана.

В позові заявлено клопотання про витребування зазначеної постанови, але не надано доказ щодо причини неможливості самостійного отримання.

Відповідно до ч.1 ст.185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

З огляду на зазначене, позовну заяву ОСОБА_1 необхідно залишити без руху для усунення недоліків.

Повідомити позивача, що способом усунення недоліків позовної заяви є подання до канцелярії суду позовної заяви в новій редакції із відповідними доказами /з копіями для учасників справи/ з урахуванням виявлених суддею недоліків.

Керуючись ст. ст. 175, 185 ЦПК України, суддя, -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Головного управління Державної податкової служби (ДПС) України, третя особа: Любашівський відділ державної виконавчої служби в Подільському районі Одеської області про скасування арешту майна- залишити без руху, про що повідомити особу, яка подала позов.

Надати позивачу строк для усунення недоліків протягом семи днів з дня вручення копії цієї ухвали.

Якщо позивач не усуне недоліки заяви у строк, встановлений судом, позов вважається неподаним і повертається позивачу.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя: Т.П. Дармакука

Дата ухвалення рішення24.05.2023
Оприлюднено25.05.2023
Номер документу111049808
СудочинствоЦивільне
Сутьскасування арешту майна

Судовий реєстр по справі —507/850/23

Ухвала від 14.06.2023

Цивільне

Любашівський районний суд Одеської області

Дармакука Т. П.

Ухвала від 24.05.2023

Цивільне

Любашівський районний суд Одеської області

Дармакука Т. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні