Ухвала
від 24.05.2023 по справі 570/2549/23
РІВНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 570/2549/23

Номер провадження 2/570/811/2023

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

24 травня 2023 року м.Рівне

Рівненський районний суд Рівненської області в особі судді Красовського О.О. , перевіривши виконання вимог ст.ст.175,177 ЦПК України у цивільній справі за позовом Приватного сільськогосподарського підприємства "Злагода" до ОСОБА_1 , Фермерського господарства "Фомін-Агро" про визнання укладеним договору оренди та визнання відсутнім права оренди,-

в с т а н о в и в:

Справа підсудна Рівненському районному суду Рівненської області.

Справа розглядатиметься в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Підстав для відмови у відкритті провадження, залишення позовної заяви без руху та повернення її, у справі немає.

Керуючись ст. 187 ЦПК України, -

у х в а л и в:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за позовом Приватного сільськогосподарського підприємства "Злагода" (с.Малий Шпаків Рівненський район Рівненська область) до ОСОБА_1 , Фермерського господарства "Фомін-Агро" про визнання укладеним договору оренди та визнання відсутнім права оренди.

Призначити цивільну справу до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін в приміщенні Рівненського районного суду на 13 червня 2023 року о 12:00 год.

Відповідач має право протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадженя у справі подати заяву із запереченнями проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження та відзив на позовну заяву. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Позивач в свою чергу має право подати до суду відповідь на відзив протягом семи днів з дня його отримання, а відповідач заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, протягом семи днів з дня отримання відповіді на відзив.

Адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет inbox@rv.rv.court.gov.ua, за якою учаники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі, відповідачу направити копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Красовський О.О.

Дата ухвалення рішення24.05.2023
Оприлюднено26.05.2023
Номер документу111067953
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання укладеним договору оренди та визнання відсутнім права оренди

Судовий реєстр по справі —570/2549/23

Ухвала від 26.09.2023

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Красовський О.О.

Ухвала від 04.08.2023

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Красовський О.О.

Ухвала від 06.07.2023

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Красовський О.О.

Ухвала від 24.05.2023

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Красовський О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні