Ухвала
від 25.05.2023 по справі 150/250/23
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

25.05.2023

Справа №150/250/23

Провадження по справі №6/150/8/23

УХВАЛА

про відкриття провадження в справі

25 травня 2023 року с. Мазурівка

Суддя Чернівецького районного суду Вінницької області Л.П. Цимбалюк, одержавши подання начальника Чернівецького відділу державної виконавчої служби у Могилів Подільському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Квочура В.М. про розшук боржника, -

ВСТАНОВИЛА:

Начальник Чернівецького відділу державної виконавчої служби у Могилів Подільському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Квочур В.М звернувся до Чернівецького районного суду Вінницької області з поданням, згідно якого просить вирішити питання про оголошення у розшук боржника ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , адреса: АДРЕСА_1 (реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - НОМЕР_1 .

Суддя, ознайомившись з поданням та доданими документами, прийшла до наступних висновків.

Подання відповідає вимогам ст.438 ЦПК України, а тому наявні підстави для відкриття провадження в справі.

Подання про оголошення розшуку боржника розглядається в судовому засіданні з викликом сторін і заінтересованих осіб. Їхня неявка не є перешкодою для вирішення питання про оголошення розшуку боржника.

Відповідно до ч.3 ст.438 ЦПК України, суд розглядає подання виконавця протягом десяти днів.

Керуючись ст. 438 ЦПК України, суддя, -

ПОСТАНОВИЛА:

Відкрити провадження у справі за поданням начальника Чернівецького відділу державної виконавчої служби у Могилів Подільському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Квочура В.М. про розшук боржника.

Призначити розгляд подання про оголошення розшуку боржника на 09 год. 30 хв. 05 червня 2023 року в приміщенні Чернівецького районного суду Вінницької області (вул. Незалежності, 20, с. Мазурівка Могилів - Подільського району Вінницької області).

Учасники справи можуть отримати інформацію стосовно справи, що розглядається на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет. Вебадреса сторінки: https://cr.vn.court.gov.ua/sud0228/.

Копію ухвали направити сторонам у справі.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та оскарженню не підлягає. Заперечення на неї може бути включене до апеляційної скарги на рішення суду.

Відповідно до ч.2 ст.261ЦПК України ухвала, що постановлена судом поза межами судового засідання, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

СУДДЯ: Л.П. ЦИМБАЛЮК

Дата ухвалення рішення25.05.2023
Оприлюднено29.05.2023
Номер документу111090208
СудочинствоЦивільне
Сутьрозшук боржника

Судовий реєстр по справі —150/250/23

Ухвала від 27.06.2023

Цивільне

Чернівецький районний суд Вінницької області

Цимбалюк Л. П.

Ухвала від 25.05.2023

Цивільне

Чернівецький районний суд Вінницької області

Цимбалюк Л. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні