Ухвала
від 29.05.2023 по справі 749/275/23
ЩОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа 749/275/23

Номер провадження 2/749/113/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

29 травня 2023 року м. Сновськ

Щорський районний суд Чернігівської області в складі:

головуючого суді Чигвінцева М.С.

за участю секретаря Михалевич М.В.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу № 749/275/23 за позовом ПАТ «Крюківський вагонобудівнийзавод» до ОСОБА_1 про стягнення збитків,-

В С Т А Н О В И В:

В березні 2023 року представник позивача звернувся до суду зпозовом до ОСОБА_1 про стягнення збитків.

Представник позивача в підготовчому судовому засіданні відсутній, до суду надійшла заява про проведення підготовчого судового засідання без участі представника позивача.

Відповідач у підготовче судове засідання не з`явився, про час та розгляд справи повідомлявся належним чином.

Враховуючи клопотання представника позивача ОСОБА_2 від 19.04.2023 року про проведення судового засідання в режимі відеоконференції між Крюківським районним судом м. Кременчука Полтавської області та Щорським районним судом Чернігівської області з участюпредставника позивача, суд прийшовдо висновкупро проведення судового засідання в режимі відеоконференції між Щорським районним судом Чернігівської області та Крюківським районним судом м. Кременчука Полтавської області.

Згідно ч. 6ст. 212 ЦПК Українисуд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Враховуючи, що судом виконані вимоги ст.ст. 197,198 ЦПК України, суд має підстави закрити підготовче провадження та призначити справу до розгляду по суті, визначити дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті та задовольнити плопотання представника позивача про проведення судового засідання в режимі відеоконференції між Щорським районним судом Чернігівської області та Крюківським районним судом м. Кременчука Полтавської області.

Керуючись ст.ст. 189, 196- 200 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника позивача про проведення судового засідання у режимі відеоконференції - задовольнити.

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу № 749/275/23 за позовом ПАТ «Крюківський вагонобудівнийзавод» до ОСОБА_1 про стягнення збитків в режимі відеоконференції між Щорським районним судом Чернігівської області та Крюківським районним судом м. Кременчука Полтавської області до розглядупо суті на 15 червня 2023 року на 10-00 годину.

Доручити Крюківському районному суду м. Кременчука Полтавської області забезпечити проведення судового засіданняпризначеного на 15 червня 2023 року о 10 годині 00 хвилинв режимі відеоконференції.

Участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції буде брати представник позивача.

Копію ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції негайно надіслати до Крюківського районного суду м. Кременчука Полтавської області, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Використовувані в судовому засіданні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення та звуку.

Учасникам судового процесу має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов`язки, передбаченіЦивільного процесуальним кодексом України.

Про час та місце розгляду справи повідомити позивача.

Викликати в судове засідання відповідача - ОСОБА_1 за зареєстрованим у встановленому законом порядку місцем проживання, останнім відомим місцем проживання та через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.

Опублікувати текст оголошення про виклик відповідача на офіційному веб-сайті судової влади України.

Отримати інформацію щодо справи можливо на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за наступною сторінкою: http://old.court.gov.ua/sud2524/

Справу розглядати одноособово.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя М.С. Чигвінцев

Дата ухвалення рішення29.05.2023
Оприлюднено30.05.2023

Судовий реєстр по справі —749/275/23

Рішення від 15.06.2023

Цивільне

Щорський районний суд Чернігівської області

Чигвінцев М. С.

Рішення від 15.06.2023

Цивільне

Щорський районний суд Чернігівської області

Чигвінцев М. С.

Ухвала від 29.05.2023

Цивільне

Щорський районний суд Чернігівської області

Чигвінцев М. С.

Ухвала від 25.04.2023

Цивільне

Щорський районний суд Чернігівської області

Чигвінцев М. С.

Ухвала від 20.04.2023

Цивільне

Щорський районний суд Чернігівської області

Чигвінцев М. С.

Ухвала від 30.03.2023

Цивільне

Щорський районний суд Чернігівської області

Чигвінцев М. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні